Pluspunten

Snelle levering!! Heel goed verpakt!! En bovenal goede service wat betreft naleven van hun advertentie's!!!!

Pluspunten

Hele fijne service!!

Pluspunten

Meteen bericht terug toen er iets mis ging.

Niet van tevoren zeggen wanneer iets geleverd wordt als het niet op voorraad is.

Pluspunten

Vriendelijk en realistisch aan telefoon. Snelle kevering

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Zeer goeie service en zeer behulpzame website waar je gelijk de klankschalen kunt beluisteren.

Pluspunten

Meedenken, snelheid van antwoord op mail, prijs, deskundigheid

Pluspunten

betrouwbaar, stipt, persoonlijk, helder, flexibel, behulpzaam

gebruikersvriendelijkheid van de webshop!!!

Pluspunten

Directe en persoonlijke communicatie mogelijk, waarmee relevant advies gegeven werd. Uitstekende en snel werkende website. Snelle afhandeling bestelling. Lage kosten.

Er werd een groter vel geleverd dan besteld was. Dit was niet erg, maar bericht hierover bijsluiten is netter.

Pluspunten

Vlotte levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Keurige levering conform afspraak. Geleverd product is van uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

geeft extra informatie stopt twee bestellingen bij elkaar en betaalt verzendkosten terug prima spullen gekocht

Pluspunten

Djembe met mooi geluid geleverd voor een vriendelijke prijs. Snelle levering. Instrument goed ingepakt geleverd. Dit bedrijf heeft specialisten in dienst. Samenwerking met West-Afrika. Sympathiek!

Aangeven in de tekst dat bepaalde djembé's onder de 100 euro niet perfect afgewerkt zijn.

Pluspunten

mooie site. contact is snel en goed

op de site vermelden of een product in voorraad is. Nu krijg je de melding dat het product geleverd gaat worden als je betaald hebt ( waardoor je erop gaat rekenen)maar een dag later krijg je te horen dat het product niet in voorraad.

Pluspunten

Snelle levering en precies gekregen wat ik verwacht had. Duidelijke website.

Pluspunten

Duidelijke site, lokfluiten met geluidsvoorbeeld!!!(dit zie je nergens anders!!. Prima service, heb nog telefonisch contact gehad i.v.m.vraag. Zeer klantvriendelijk.

Geen verbeterpunten

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.