Pluspunten

Duidelijkere uitleg!!! Ik heb een darbuka besteld van gawharet el Fan en heb hem netjes ontvangen. Alleen er zit geen tas bij. Dit stonf er niet in vermeld

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Helemaal super!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Diversiteit aan instrumenten. Goede en snelle levering. Prima service uitleg etc.

Pluspunten

Prima service, goede producten, snelle levering en vriendelijk personeel.

Geen.

Pluspunten

Nadat ik een bestelling had gedaan was ik iets vergeten. Voor Stiggelbout was het geen probleem om het artikel alsnog bij mijn bestelling mee te verpakken en te versturen met een nota. Fijne service en vertrouwen in de klant.

Blijf doen wat jullie nu doen, dan komt alles goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Velerlei

Pluspunten

Producten zorgvuldig verpakt binnen 2 dagen ontvangen. Niets op aan te merken! Overzichtelijke website, en een bedrijf met een sympathieke uitstraling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Accurater de bestellingen nakijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reactie op vragen. Snelle levering.

n.v.t.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, mooie en goede producten, goede en snelle levering en de producten zijn met zorg verpakt!

Pluspunten

goede info, vakkundig veel extra info per snelle mail beviel me goed

Pluspunten

Goede service , vertrouwen in de klant.zeker waard om nog eens vaker te bezoeken

Pluspunten

Stiggelbout is sinds 'eeuwen' de meest professionele, best gesorteerde, en kwalitatieve' Slagwerkwinkel voor Afrikaanse percussie instrumenten. Daarnaast een enorme hoeveelheid aan percussie instrumenten uit alle werelddelen. Een winkel waar iedere percussionist hebberig van wordt!!

Vroeger hadden jullie info over waar de instrumenten vandaan komen, dat vond ik wel leuk. Maar misschien vinden jullie dat achterhaald. Afrikaans, braziliaans etc... Op zich wel leuke info per regio/instrumentengroep.

Pluspunten

Deskundig, authentieke instrumenten, groot assortiment.

Iets meer duidelijkheid qua aflevertijd op de aflever datum. (Maar dat heeft denk ik meer te maken met postnl)

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.