Geweldig goede percussie-instrumentenzaak met uitstekende service

Mijn ervaring met Stiggelbout Slagwerk is uitstekend! Mijn instrument kwam zeer goed verpakt en op tijd aan. Ook de accessoires daarna waren wederom goed op tijd verzonden en stevig verpakt. Op mijn schriftelijke e-mail vraag werd ook snel geantwoord. Prima service!

Mooie producten, correcte service

Ik heb 2 (best kwetsbare) instrumenten gekocht die snel verstuurd en bij ons in huis waren. De instrumenten waren zeer goed verpakt en daardoor in uitstekende staat bij ons aangekomen. Daar is echt werk aan besteed en dat kan ik erg waarderen. Dat zie je wel eens anders helaas, maar hier dus niet! Aanrader.

prima prijs kwaliteits verhouding snelle levering

Zeer snelle afhandeling.

zonder probleem bestelling geplaatst en binnen twee dagen had ik em al binnen! Product was goed ingepakt en voldoet ook helemaal…blij mee.

Geweldige service

Snel geleverd. Voldoet naar verwachting.

Prijs/kwaliteit en top service

Kwaliteit van de instrumenten. Service na verkoop is gewoon TOP… Een heel tevreden klant

Prima !

Het product is zoals vermeld staat. De bezorging was volgens afspraak. Helemaal top!

Makkelijk te vibden, goed en snel verzorgd

Hele goede service

Toen ik nog vragen had werden die meteen beantwoord en er werd actie op ondernomen. Heel fijn.

Altijd zeer professioneel. Ik waardeer ons Samenwerking ik heb vaak bestellingen bij jullie gedaan zeer goed kwaliteit

Heel erg leuk

Ik had al een recoreco, maar die was kleiner dus aan de hoge kant qua pitch. Ik zocht iets lagers, dus kwam uit op de guiro. Een hele reeks getest/beluisterd en de Guiro van Stiggelbout kwam voor mij als beste uit de test. . Per toeval kwam ik ergens ook een guiro-sleutelhanger tegen en die kwam exact de dag ervoor binnen. :-)

Het bestelde was precies zoals vermeld op de website en het kwam de volgende dag al aan bij mij.

Klasse service !

Na bestelling bleek een kalfsvel niet op voorraad te zijn, Jaap Stiggelbout heeft het vel uit een ander vel gesneden om toch snel te kunnen leveren! Echt een super actie! De kwaliteit van het kalfsvel is, zoals altijd bij Stiggelbout, helemaal top.

Echt fantastisch

Het is een hele mooie drum. Heel mooi afgewerkt en de mooie diepe klank is ook geweldig. Daarnaast nog 2 kloppers en een tas erbij te krijgen voor deze prijs was ook haast niet te geloven. Ik ben ontzettend blij met mijn drum en ik zou het zeker aanraden.

Prima geholpen en snelle levering

Correcte en volledige service

Helaas kon ik niet naar de fysieke winkel, maar ideaal zijn de geluidsfragmenten in de webshop. Netjes verzonden en heel erg blij mee! Bedankt.

kalebas niet zo goed

Beste mensen ik heb een kalebas gekregen die bruine plekken heeft die erop wijzen dat het gemakkelijk en snel een gaatje kan krijgen, het is geen gave kalebas niet van binnen en niet van buiten. maar ik kon het niet terug sturen en heb de plek gecamoufleerd en versierd dus niet origineel meer te geven als cadeau , dat vond ik wel jammer.

Bestelde artikel snel en netjes bezorgd.

Betrouwbate einkel met kennis over way ze aanbieden.

Snelle levering product perfect

relaxte sfeer, fijne mensen, mooie klankschalen

ik heb een tijdje met de ruime sortering klankschalen gespeeld tot ik twee schalen hoorde die goed met me resoneerden. er waren er wel meer, maar ik ben geen Croesus, dus eerst deze twee, dan kan ik na een tijdje wel weer een aanschaf doen.

Top service!

Very high quality service! And lovely people.

Heel handig dat je ook kan bellen voor extra info. Snelle levering Alles ging heel netjes en correct

Beetje jammer

Ik bestel een hamertje om een kimbala te stemmen. Op de foto op de website zie je een klein hamertje (foto zal wel erg vertekenen) maar wat ik thuis krijg is een 120 gr. bankhamertje. Gewoon te groot om een Kimbala mee te stemmen. Beetje jammer

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.