ik ken jullie al en het was perfect!

Bestelling was snel gevonden en aangevraagd en ik zou zeggen bijna nog sneller geleverd. Super blij mee omdat we op de valreep trommels nodig hadden voor een bijeenkomst waarbij niet iedereen in t bezit was van een trommel...hartelijke groet en zeer zeker tot een volgende, Lien*

Mooie klankschalen

Fijne webshop, snelle verzending en de klankschalen zijn prachtig van geluid

Correcte levering van het gevraagde

Correcte levering van het gevraagde

Helemaal prima. Snel en efficiënt. Product is fantastisch.

Precies zoals je zou verwachten/hopen. Zeer blij met mijn tambourijn. Een paar dagen nadat hij kwam heb ik hem op een fluit concert gespeeld. Veel complimenten gekregen. Super!

Goed veilig verpakt

Snelle bezorging

Snelle levering van percussiematerialen

Goede behandeling van mijn bestelling

Duidelijke webshop en snel geleverd!

super service

super servive snelle correcte levering en communicatie

Mooi klankgeluid

Drie klankschalen gekocht, de eerste was kleinder dan gedacht maar de twee anderen waren perfect en wat een geluid, vibratie en trilling mooi zeer mooi

Super kwaliteit en snelle levering

Al verschillende instrumenten besteld en steeds heel tevreden!

top

Ze hebben zo goed geholpen heb er niets aan toe te voegen

Vlotte opvolging van de mail order en de telefonische aanpassing.

Op de duidelijke en makkelijk toegankelijke website de spullen (diverse natuurvellen) gevonden die ik nodig heb voor wat reparatiewerk. Daarna geïnformeerd naar de beschikbaarheid van een product waarvan er slechte één op voorraad zou moeten zijn. Dit laatste bleek niet het geval en dus zou er (na bestellen) een wachttijd ontstaan. Maar toen bleek dat het bewuste product alsnog deze week zou arriveren heeft STIGGELBOUT de moeite genomen om mij te informeren en konden alle producten in één zending mijn kant uit!! Goed gedaan. Dankjewel

Verkeerde bestelling gekregen maar snel naar tevredenheid geregeld

Product besteld en inderdaad de volgende dag bezorgd. Echter, het was een ander product dan besteld. Gelukkig was dat product eigenlijk wel oké dus aangegeven dat ik deze wilde houden ipv bestelde product. Het emailcontact met Stiggelbout ging vlot en ook het terugstorten van het restant geld werd vlot geregeld. Dus, ja het ging niet helemaal oké maar het is snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Heel tevreden

Goed product ,optijd en onbeschadigd ontvangen, mooie drum met frisse klankkleur thx

snel geleverd, goed verpakt.

snel geleverd, goed verpakt.

Goede verzending

Niet de gevraagde bestelling drum ontvangen

snel en keurig

kwam snel aangeleverd en netjes stevig ingepakt

Goed advies en goede qualiteit producten

Ik heb teledonisch contact opgenomen voor advies over het touw en het geitenvel, ik ben daarbij goed geholpen. De touwen en het geitenvel zijn goed aangekomen en ik heb mijn djembe succesvol van een nieuw vel voorzien.

Snelle levering, goed product

Goede djembe, snel geleverd

Zeer degelijke wandbeugel en snelle levering

Goed prijs-kwaliteit verhouding!

Goede kalebassen voor het restaureren van mijn balafon. Mooi bellenkoord..

Goede kalebassen voor het restaureren van mijn balafon. Daarbij mooi bellenkoord besteld. Snelle levering. Groet.

Kleine aantekening, de producten hadden naar mijn mening wel in een kleinere door gekund.

Precies wat ik zocht

Juiste producten en goede service

Correct en blot

Idem

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.