Kwaliteit gecombineerd met klantvriendelijkheid

Super geholpen bij de vragen die ik had. Snelle levering naar Frankrijk. Uitsluitend verpakt. Prachtige instrumenten.

Snelle service.

Makkelijk bestellen en snel geleverd! Grote keuze. Het lint van de oceandrum had een andere kleur dan op de bestelfoto, wat ik eerst jammer vond.

Uitstekens

Ik heb een tas gekocht om mijn gong in te vervoeren. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een prachtig degelijke tas is, zeer blij mee

Prima ervaring met Stiggelbout

Snelle levering, drum was goed verpakt en is in prima staat.

Snelle verzending en met zorg verpakt.

Ik heb een handpan bij jullie besteld en ontving deze twee dagen later, met aandacht en zorg verpakt. Het instrument klinkt prachtig. Ik zal zeker weer een instrument bij jullie kopen in de toekomst. Bedankt voor de goede service!

Heel goeie ervaring De kalebas zijn heel dik. Ze zijn gewoon een aanrader

ruim assortiment en mooie winkel

Snelle levering. Goed verpakt. Mooi product

Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit producten

Snelle levering, goed product, blij mee :)

Keurig verpakte levering van mijn artikelen. Het waren kwetsbare spullen en hier is zorgvuldig mee omgegaan.

Snelle levering, top product

Binnen een dag geleverd Goed advies Goed product (Shruti box)

Stevig en een prachtig geluid.

Precies wat ik zocht. Kan vele mensen blij maken.

Goede afhandelings procedure

Netjes en op tijd geleverd

Het door ons bestelde artikel was in eerste instantie niet op voorraad. Melding aangemaakt voor e-mail notificatie indien weet voorradig. Na deze ontvangen te hebben artikel online besteld waarna het netjes is afgeleverd.

Vriendelijke, attent en snelle service

In de winkel zelf ervaar ik het personeel als vriendelijk. Mijn wens werd genoteerd en op het moment dat de drum er weer was had ik deze de volgende dag al in huis.

Mooi product

2 geitenhuiden met haar gekocht voor een samba-tambor te bouwen. Ze zien er echt goed uit zoals beschreven en ruim op maat dus je kan gewoon gerust vertrouwen dat de maten kloppen. Echt mooie gladde huiden zonder enige beschadiging . Ook een schrapstaal gekocht ..prima kwaliteit. Volgende huiden ga ik zeker bij Stiggelbout Slagwerk.. bestellen

Zeer goed contact en advies

Zeer ruime keuze , kwaliteit en fantastisch advies

Zeer snel en een prachtig instrument

Zeer snel en een prachtig instrument

Met de hand gemaakt, met zorg gemaakt, kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden met mijn oceandrum!

Klankschaal

De klankschaal klinkt precies als de ene op de video. Ik ben er heel blij mee.

Correcte levering

super

mooi instrument en super snelle service

Duidelijke website goed aanbod van artikelen. Goede communicatie en snelle levering. Tevreden met mijn handpan standaard

Een hele fijne site. Bestelling is snel verstuurd. Mijn drum is echt topkwaliteit. Heel mooi gemaakt en afgewerkt en heeft een fantastisch geluid. Kortom meer dan tevreden.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.