goede persoonlijke service

uitstekend

Mooi product

Mooie djembe gekocht. Snelle levering

Prima webwinkel

Heel goed dat je de tonen van de verschillende kalimba’s kunt beluisteren. Dat maakte de keuze makkelijker. De web site is overzichtelijk en mooi. De levering was snel. Ik kan deze webwinkel aanbevelen.

Betrouwbaar en snel

Door een fout van PostNL werd mijn bestelling halverwege het bezorgproces weer teruggestuurd. Na telefonisch contact werd het super snel weer opgelost. De ontvangen klankschaal is prachtig.

Goeie service

Mooie klankschaal ontvangen met goed persoonlijk advies, snelle levering.

Als ik iemand zal doorverwijzen naar een slagwerkspecialist, zal het altijd Stiggelbout zijn.

Stiggelbout slagwerk denkt volledig mee met de wensen van de klant. Ze hebben een mooi uitgebreid assortiment, zijn vakbekwaam en uitermate klantvriendelijk. Kortom een genot om mijn bestellingen te plaatsen.

Supertevreden!

Gemakkelijk om te bestellen. Grote keuze. Direct gevonden wat ik wilde. Levering veel sneller dan verwacht, en alles goed ingepakt. Tevreden klant!

Precies wat ik zocht

Ruime keus en voorraad. Van goed en goedkoop tot het duurdere segment.

Blij

Snelle levering, kealitatieve producten.

Alles volgens afspraak gelopen

Goede verpakking, goede communicatie, snelle levering

Goede kwaliteit product en snelle levering

Het is het fijn dat de klank van de instrumenten die jullie verkopen te beluisteren zijn op de site.

Het koshi koshi was zeer zorgvuldig ingepakt. Bedankt!

Ben blij Uw bedrijf gevonden te hebben! Ben (oud)muziekleraar en nog steeds geinteresseerd aan bijzondere wereldmuziek instrumenten

goede service, goed product en snel in levering

goede service, goed product en snel in levering

Gewoon vlot en goed

Bij stiggelbout kopen is altijd n feestje

Echte toppers!!!

Nieuw geitenvel voor mn Djembe besteld, volgende dag geleverd! Weer klaar voor gebruik! Heel erg Bedankt !!!!

goed product, snel geleverd

Mooi product, super snelle levering

Heel erg blij met mijn koshi. En na een dag werd deze al geleverd!

perfect

Beschrijving product zoals het is, snel levering!

Snel en verzorgd ingepakt en verstuurd.

Snel en goed

Mooie huid en een goede kwaliteit frame

Vlotte levering, vlotte reactie op mijn vraag.

Goed spul.

Alles prima verlopen

Geen opmerkingen

Snel en netjes verstuurd

Leuke winkel met veel kennis

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Gebruiksvriendelijke site. Snel geleverd. Ik had een paar vragen over het instrument. En belde naar het bedrijf. Er werdt meteen opgenomen en de vraag die ik had werdt vakkundig opgelost. Prima bedrijf

Snel verzonden, goede kwaliteit, duidelijke communicatie.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.