Gewoon, goed!

Het werkt heel simpel, je besteld, je vult je gegevens in, je betaald. Dan het moeilijkste, je moet even wachten! De volgende dag konden wij genieten van de door ons bestelde klankschaal. Heerlijk. Jammer dat jullie helemaal in Groningen zitten, persoonlijk contact blijft het mooiste dat er is. Harte groet Paul

Vriendelijk en goed advies

Ik had een nieuw djembee vel nodig, maar wist niet precies welke ik het beste zou kunnen nemen. Ik heb toen Stiggelbout gebeld en m'n vraag en wensen uit kunnen leggen. Ik werd toen vriendelijk en geduldig geholpen en nadat ik mijn keuze had gemaakt had ik het mooie Guinese vel de volgende dag in huis.

Geweldig mooie producten zeer snel geleverd

Ik werd door iemand doorverwezen naar Stiggelbout. Deze kende ik nog niet, dus wat benieuwd een bestelling geplaatst van 3 artikelen. Ze werden geleverd 1 dag zelfs voor de verwachte levertijd. GE-WEL-DIG

Vlekkeloos

Alles prima

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Snelle verzending, goed product, snelle en duidelijke reactie van de klantenservice op mijn vragen, top!

Keurig verpakt en geleverd

Pakketje op tijd en netjes verpakt...

Altijd prima bij Stiggelbout

Gewoon goed en snel en zoals het hoort

Betrouwbaar

Goede kwaliteit, zoals altijd.

Prima kwaliteit, goed verzorgde verzending (en snel)

Aanschaf voldeed aan verwachtingen (geluid kwam zeer behoorlijk overeen met de geluidsfragmenten). Verder was het goed verpakt verzonden en snel.

Prima levering, snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling is na t plaatsen snel bezorgd goed ingepakt en van een goede kwaliteit.

Djembe tas, goede kwaliteit, past goed, snel geleverd.

Altijd plezierig

Heb vaker een slaginstrumenten besteld.Heb ook geen moment getwijfeld of ik dat weer zou doen. Wens jullie veel plezier in jullie bedrijf. En wie weet ,tot een volgende keer. Vriendelijke groet. Joke van Ast

uitstekend

Deklank is nog mooier dan gedacht

Mooie website, snelle levering en netjes verpakt. Zeer tevreden.

Goed product, fijne duidelijke site, snelle levering.

Heb snel op de site wat ik zocht, Product was zorgvuldig ingepakt, de prijs was redelijk en we zijn er blij mee.

Fantastisch assortiment!

Nergens vind je zo veel prachtige percissie instrumenten bij elkaar.

waarschijnlijk oke

Ik heb inmiddels de Hoge F terug gestuurd en hoop dat het probleem wordt opgelost voor mijn vakantie. heb de studio 49 Alt gekocht maar de F is dof en trilt/galmt niet door

Prima levering

Ik heb gekregen wat ik besteld heb.

Fijn contact en snelle levering super!

super

Goede service snelle levering

GOED!

goeie sevice!

Amazing Shruri Box :)

Whow, wat een prachtig instrument deze Shruti Box!! Zoo blij mee :)! En ook super goed verpakt. Top service! Ook de 2 kleine belletjes zijn leuke gadgets :) Dank!

Hele fijne winkel, goede kwaliteit!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.