Hele snelle levering.

Avond voor de levering besteld, andere dag was het er al.

kwaliteitsvol materiaal en snelle levering

super

Betrokken en professioneel

Ik had een vraag over de klopers en de prijs verschillen. Ik had Jelle aan de telefoon en werdt goed geholpen er werd zelf voor mij gewogen ( de kloppers) en gespeeld opeen instrumentom het te proberen. ik heb later ook nog terug gebeld voor mijn persoonlijke feedback over het product. Ik kijk altijd eerst bij stighelbout voordat ik verder kijk voor mijn spullen op dit gebied!

Rijke keuze aan slagwerk instrumenten in alle soorten en maten!

Ik kocht voor het eerst twee instrumentjes via de webshop van Stiggelbout. Het maakte een degelijke indruk op me. De informatie was compleet op de website en mijn pakketje was vlot bij me, nadat ik besteld had. Rijke keuze aan slagwerk instrumenten in alle soorten en maten. Aanrader!

Mooi en snel

Mooi product (tamboerijn), precies zoals omschreven. De volgende dag

Good quality, great service

Good quality products, fast shipping, carefully packaged. Serious and professional. Highly recommended.

Prachtige klankschaal gekocht. Spannend om het online te kopen. Maar voelde goed en het gevoel is meer dan waar gemaakt. Heel blij mee!

Beetje trage reactie op mail, maar verder prima advies en levering

Goed en degelijk en voordelig

Prachtige huiden, frames en touw!

Alles prachtige kwaliteit en snelle levering

Besteld en gekregen wat besteld is. En wel de volgende dag al.

Vriendelijk en deskundig

Goede specialist met goede kwaliteit percussie

werd goed geholpen

Jammer dat bestelling beschadigd is aangekomen

Steeds goede ervaring gehad met vorige bestellingen ( vellen, touw). Bij laatste bestelling van 2 kalebassen eentje beschadigd aangekomen, jammer.

Vlotte levering en goede kwaliteit!

Een prachtig afgewerkt instrument mocht ik ontvangen. ook het geluid is fantastisch. Kippenvel...

Uitstekend zowel bezoek aan winkel als online bestellingen

Het winkelbezoek is een leuke herinnering. Er werd door Jaap Stiggelbout met me meegedacht en hij gaf goede tips. Ook online bestellingen worden prima uitgevoerd.

De klankschaal klinkt zoals op de website te luisteren is

Goede kwaliteit producten en een dito website waar je kunt luisteren en vele nuttige adviezen kunt vinden

Fijne winkel met mooie producten

Mijn eerste bestelling bij Stiggelbout, maar wat een fijne webshop. Duidelijke info, soepele bestelling en alles lekker snel geleverd.

Friendelijk, behulpzaam, duidelijk lievde voor het vakgebied en enorme keuze. Echt een aanrader .

Ruime keus en overzichtelijke website

Was op zoek naar opbergtas voor kalimba en deze hier gevonden, dit met de maten erbij voor de pasvorm. Gelijk verder gekeken op de website en er is heel veel te verkrijgen hier.

Prettige communicatie

Denken mee en adviseren waar nodig. Bijvoorbeeld met de vraag over maat koffer kalimba. Ik had vragen over soort kalimba, elders gekocht en of die past in de koffer die ik op oog had. Verder gaf ik aan dat de Hokemakoffers voor 17 tonen kalimba allang op markt zijn. Maakten ze meteen werk van om te bestellen. De kleine kalimbakoffer voor 17 tonen kalimba is stevig. Mijn hamertje past er helaas niet in. Dat is niet zo'n punt. En wel was het handiger geweest als de schouderriem langer was en verstelbaar. Deze riem lijkt eerder voor de hoogte van een kind.

Snel en accuraat

Perfecte snelle afhandeling can mijn bestelling. Helemaal top.

Snelle levering keurig verpakt en vriendelijk telefonisch contact aanrader!!!

Prachtige oceandrum besteld En na levering meer dan tevreden Mooie klank Prachtige afwerking Tijdig geleverd Prijs kwaliteit verhouding helemaal top

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.