Was great!

The instrument plays in such a beautiful way. I'm very happy. The delivery was surprisingly fast

Makkelijk bestellen en snelle service

Snel antwoord op vragen via de mail. Makkelijk bestellen en de bestelling was de volgende dag al in huis. Ik bestel hier zeker nog vaker, als ik wat nodig heb!

heel erg tevreden

Mijn bestelling is ook supersnel toegekomen en we zijn heel tevreden van de kwaliteit Ik was vooral blij met het kaartje waar op stond geschreven dat de hoes voor de kalimba echt wel paste maar haal dat eruit... Dat maakte duidelijk dat jullie echt nadenken over wat er samen besteld en verzonden wordt. Dat maakte mijn vertrouwen alleen maar groter.

Ik ben super vriendelijk en goed geholpen

Omdat ik een djembé wilde aanschaffen, heb ik twee keer gebeld voor informatie . Beide keren werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Bestelling werd super snel verzonden en goed ontvangen! Ik ben er heel blij mee.

Ene dag besteld, volgende de dag had ik de zaphir windgong al binnen. Toen ik dacht de verkeerde te hebben besteld, werd ik super geholpen.

Fijne service, snelle en veilige levering

ik bestelde een artikel als afscheidscadeau voor een collega, met een vrij korte deadline. Na telefonisch contact konden ze me zeggen dat het zeer waarschijnlijk op tijd zou zijn, en het arriveerde met een volledige dag speling. Fijne service!

Mooie instrumenten, snelle levering.

Al diverse instumenten besteld. Allemaal mooie klanken. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Klantvriendelijk en meedenkend

De betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn super.

Niet zoals verwacht

De geleverde ocean drum was niet dezelfde als op jullie website vermeld staat + de witte vellen waren besmeurd met zwarte (vinger?)vegen. Ik heb hier ondertussen contact over gehad met Jaap. Hij heeft me per mail een voorstel gedaan, waarop ik geantwoord heb met een nieuwe vraag. Ik ben nog even wachtende op zijn antwoord. Wel even vermelden dat de levertijd helemaal OK was. Vriendelijke groeten, Walter N.B.: ik duid voorlopig 'JA' aan bij het verplicht-in-te-vullen-veld 'Aanbevelen' omdat ik er van uit ga dat dit euvel opgelost zal worden :)

Snelle levering, pakket oke

Perfecte service

Nadat de DHL een fout met bezorgen had gemaakt ben ik direct door Stiggelbout gebeld en hebben zij mijn pakket alsnog snel verstuurd. Alles was naar wens.

Heel professionele klantenservice. Ruim aanbod.

Heel professionele klantenservice. Ruim aanbod.

Perfect!

Snel en overzichtelijke side. Kwaliteit en betrouwbaar . vr.gr. Cornrlia Monjé

Snelle levering.

Ondanks de ontdekking van Stiggelbout Slagwerk dat mijn adres niet klopte. Werd ik gebeld door ze voor juiste adres. En zelfs dan is de levering niet vertraagt. Artikel geleverd zoals gevraagd.

Heel goed.

Makkelijk besteld en snel in huis!

Geweldig geholpen bij de keuze van het product

Wij hebben de service als zeer goed ervaren. Men heeft zelfs de stemming van de klankschaal voor ons gecontroleerd en het product voor ons apart gezet. Super!

Kotamo

Alles war sehr gut organisiert

Super snelle levering van een mooi product

Binnen 24 uur had ook mijn bestelling in huis. Een dag eerder dan ik online had doorgekregen. Bovendien had dat wat iii bestelde een verrassend Mooie uitvoering. De kleur, eenvoud.., Nou ja ik ben heel enthousiast.

Helemaal goed verlopen met snelle levering!

Prima de luxe!

ik heb een vraag gesteld over mijn ontvangen product en nog geen antwoord.

8 maart vraag gesteld, 6 dagen geleden nu. Duurt dat altijd zo lang? vriendelijke groet, Marianne.

Ik bestel tweemaal hetzelfde en toch krijg ik twee verschillende kleuren!

Ik bestel tweemaal bruin en ik krijg bruin en zwart!

Prima service en mooi materiaal

De bestelling was snel gedaan en snel geleverd. De gongklopper is van mooi materiaal. Blij mee.

goede klankschaal

Snelle levering. Het was de eerste keer dat ik een klankschaal kocht en ze klinkt heel erg mooi. Ik denk niet dat dat altijd het geval is want ik heb op youtube al voorbeelden gehoord van klankschalen die niet zo zuiver klinken. Ook leuk op de site dat je een klankfragment kan beluisteren van de klankschaal die je kiest. Op de meeste sites is dat niet mogelijk.

Snelle reactie bij vragen. Goed geholpen. Wel wat hoge kosten voor brieven bus pakketje. Verzendkosten bijna net zo hoog als kadootje zelf..

zoals altijd fijn contact en prima levering

De materialen en instrumenten zijn van zeer goede kwaliteit, het contact is persoonlijk en er wordt altijd meegedacht en maatwerk geleverd door de firma Stiggelbout!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.