Snelle verzending, prima verpakking. Goede service. Aanrader

Marjon

Hapi en Koshi besteld Super snel geleverd Top service

Zeer tevreden.

Overzichtelijke website, veel keus. Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Materiaal is prima zoals verwacht.

Tweedehands

Toen ik de doos opende en ik de oceandrum zag, zag ik onmiddellijk dat dit geen nieuwe drum was. Het leek gebruikt te zijn en tweedehands

Goede Djembe, snel geleverd. Top!

Vlotte levering, goed verpakt. Djembe klinkt prachtig en is mooi afgewerkt. Helemaal naar wens en zoals aangegeven op de site.

fantastisch

De gekochte spullen de volgend ochtend meteen geleverd.

Prachtig product, zeer snel verzonden.

We zijn erg blij met de prachtige klankschaal!

Goed materiaal, snelle service!

Al jaren zeer positief

Zeer prettig

Zeer fijn geholpen, volgende dag alles al in huis. Goed verpakt. Website ook super. Ik heb veel lof over alles.

Keurige aflevering van mijn bestelling precies zials afgesproken!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Strijkstok keurig verpakt!!

Prima service en advies

Prima service en advies

Uitstekend.

Snelle service, goede kwaliteit. Ik mis alleen een korte handleiding hoe het materiaal bevestigd kan worden.

Super kwaliteit producten en een snelle levering.

Geweldig een echte aanrader om online bij deze winkel te bestellen. Producten die geleverd zijn zien er hetzelfde uit als op de foto. M.n volgende bestelling is weer bij Stiggelbout.

Via via gehoord dat jullie mooie drums hadden, helaas niet op voorraad dus moest een paar maandjes wachten, kreeg netjes een mailtje dat ze er weer waren en heb deze toen meteen gekocht. Even aanspannen en drummen maar! I am a happy woman!

Snelle levering. Mooie website met geluid van ieder instrument. Top.

Uk was op zoek naar insteumenten voor klankschaalsessies. Ze hebben een ruim aanbod en dus gevonden.

een correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Bedankt

super

twilight windgong geeft een prachtig geluid

idem

Snel geleverd en goede kwaliteit. Erg blij mee!

Super snel bezorgd, goed verpakt, helemaal Zoals het hoort. Blij mee!

Dit is mijn eerste Djembe, en ik ben er erg blij mee

Tijdens mijn zoektocht naar een Djembe ben ik uitgekomen bij deze website. Het aanbod is zeer groot. De producten worden goed beschreven. Daardoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Mijn Djembe had ik in een paar dagen thuis.

Ik werd goed geholpen met het vinden van een product

Ze hebben heel snel geregeerd op mijn vraag, goede producten voor mij uitgezocht en heel snel geleverd. Het product was echter niet helemaal in orde. Ze hebben weer snel een vervangend product gestuurd.

Ruime keuze van verschillende instrumenten.

Snelle levering, goede website. Niks op aan te merken.

Snelle levering handpan standaard

Mooie handpan standaard. Stevig en gemakkelijk in gebruik. Inklapbaar, dus handig mee te nemen.

Goede klantenservice

Begripvol en oplossingsgericht

vriendelijke service

Gezien mijn onbeholpenheid en wantrouwen jegens virtueel bankieren was het een vlotte afhandeling via de bank. Hartelijk dank !

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.