Snelle service en goede levering

Het is een duidelijk website, veel keuze en de levering is heel,snel.

Top kwaliteit klankschaal, dank

Goeie kwaliteit, snelle levering, top!

Super service en zeer snelle levering, top

Super service en zeer snelle levering, top

Snelle levering en goed verpakt

Zeer snelle levering

Mooie djembe met prachtig geluid

Snelle en prettige afhandeling

Geleverde artikelen van goede kwaliteit.

Ze doen wat er beloofd wordt, snel en zorgvuldig verpakt.

Het is een cadeau voor een kennis. Ik heb geen verstand van hetgeen ik aangeschaft heb maar het zag er goed uit. De ontvanger moet het instrument verder beoordelen.

Prachtig, helder geluid

Op de website staat dat Stiggelbout klankschalen echt als instrument beschouwt en dat is terug te horen in de kwaliteit van het geluid. Blij met dit mooie instrument!

Betrouwbaar en goed!

Betrouwbaar, goede kwaliteit en correcte verzending!

Uitstekende producten, snelle bezorging.

Mooi dat je online een indruk kunt krijgen hoe de instrumenten klinken. Zeer tevreden, ook over de snelle bezorging.

gewoon super!

Heel fijn bedrijf, vriendelijke service en snelle levering

Prima service!

Gewenste artikel was niet op voorraad. Echter, er werd een utistekend alternatief geboden. Snelle levering en uitstekende contacten.

Meer dan tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Ocean drum , heerlijk aan de zee

Bij yoga heerlijk de mensen laten ontspannen in gedachten bij /aan de zee

Prima, een aanrader

Goed product, snelle levering

Altijd kwalitatief goede instrumenten en snelle levering.

Ik ben tevreden!

Zeer snelle verzending TOP!

Maandagmiddag besteld en dinsdag in huis! Goede prijs en snelle verzending.

Snelle levering en goed product

Snelle levering, het product is goed

Een walhalla voor de percussie-liefhebber; ruim aanbod, ruimte om te ontdekken, goed advies!

Simpel, makkelijk en snel

Top geregeld dikke pluim

Vriendelijk ,goede communicatie. Zij doen ook wat er afgesproken is met levering . Kortom top geregeld.

netjes en snel geleverd

aanrader zeker weten

Service, service en nog eens service.

Na informatie en bestelling van een vel voor mijn bongo werd ik terug gebeld voor welke trommel dit was ivm de dikte van het vel. Wie doet nu nog? Top.

Goed telefonisch bereikbaar.

Ik heb een B drum gekocht omdat aan het geluid niets aan zou mankeren. De vel kon wat verkleuring zichtbaar zijn of zoiets onbelangrijk, werd gezegd. Op mijn drum zit een deuk en dat is echtniet wat ik verwacht was. Ik zou aan niemand aan B keuze aanraden.

Meine Erwartungen wurden erfüllt: Toller Klang - ich bin in Afrika!!!!

Erst eine Kalimba, dann eine Darbuka und jetzt eine Djembe. Für mich ist Stiggelbout Slagwerk der beste Instrumentenanbieter, weil die Firma stets eine Hörprobe anbietet. Wurde bisher nicht enttäuscht, was den Klang betrifft. Auch der Preis stimmt und die schnelle Lieferung ist immer wieder beeindruckend. Danke Stiggelbout Slagwerk!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.