Meine Erwartungen wurden erfüllt: Toller Klang - ich bin in Afrika!!!!

Erst eine Kalimba, dann eine Darbuka und jetzt eine Djembe. Für mich ist Stiggelbout Slagwerk der beste Instrumentenanbieter, weil die Firma stets eine Hörprobe anbietet. Wurde bisher nicht enttäuscht, was den Klang betrifft. Auch der Preis stimmt und die schnelle Lieferung ist immer wieder beeindruckend. Danke Stiggelbout Slagwerk!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijk en snel

De site is heel overzichtelijk, het is fijn dat de geluiden van de einstrumenten te beluisteren zijn. De bezorging ging mooi snel en zoals aangegeven.

Ik kocht een gongdrum voor in mijn therapie sessies. Werkelijk een fantastische vibratie. De drum kwam in No Time binnen, was zorgvuldig verpakt.

Goed en vlot

Goede kwaliteit, prima afwerking

Moest ee aantal dagen wachten op antwoord,oordelen van een mail die ik via de website had gestuurd. Heb dan 2keer gebeld voor deze info vanuit België vooraleer te bestellen on line. Daarna verliep alles vlot Mvg Marijke de belie

Snelle levering,goed product!

Geweldig!

Altijd prima service

Ik houdt het kort en bondig,dit bedrijf zie ik als betrouwbaar en snel dus geen enkele kritiek uitstekende service daarom koop ik daar ook

Prima en snel bezorgd!

Goede services

Prettige ervaring met mijn online bestelling

Ik heb eerst gebeld of mijn bestelling wel echt op voorraad was, en vlot bezorgd kon worden. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon die heel behulpzaam was. En duidelijk aangaf wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. En dat bleek ook zo. Betrouwbaar en prima service.

Het was bellen en bestellen en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Last but not least.......ik ben nog steeds heel blij met mijn bestelling. Hartelijk dank!

goede service

zeer snelle service

Fijne behulpzame webwinkel

Erg tevreden over de kalimba. Op de site het geluid goed kunnen beluisteren en daardoor de juiste keuze kunnen maken. Hartelijk dank.

Geen problemen

Alles ging prima

snelle en goede service, uitstekende prijs

Was mijn eerste bestelling bij Stiggelbout Slagwerk en is prima bevallen. Overzichtelijke site met duidelijke informatie. Prijs is prima, snel geleverd, goede mail communicatie over de levering en bestelling netjes en zorgvuldig verpakt en afgehandeld. Aanrader!

Helemaal goed

Ik had een oceandrum besteld. Deze was er de volgende dag, compleet en goed ingepakt. Mocht ik nog wat nodig, bestel ik het zeker hier!

hulpvaardig

Heel aardig en hulpvaardig personeel

Mooi product

De geluiden op de site zijn super geven voor mij de doorslag.

super snelle levering

Levering, ook met nabestelling, supersnel (in 1 dag) en contact heel vriendelijk geholpen.

Supersnelle levering

Als podcastmaker winkel ik graag online bij Stiggelbout Slagwerk. Van al hun prachtige instrumenten zijn er goede geluidsfragmenten te horen via de website, en krijg je als consument een goede indruk van de klank van het product. Vrijdagmiddag bestelde ik een Ocean Drum, en binnen 24 uur was hij binnen.

Super, klantvriendelijk en snel

Snelle levering . Persoonlijk contact mogelijk en super afgehandeld

We hebben een instrument besteld via Internet, maar de acties om het thuis te krijgen waren prima.

Duidelijke site, snelle levering en de geleverde drums zijn boven verwachting

Fijne ervaring, duidelijk, snel, conform afspraak. Heel blij met de djembé en ocean drum.

Snelle levering en mooi product

Prachtige klankschaal gekocht en snel geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Snel . Goed verpakt .in goede staat ontvangen en mooi product

Vlot, Snelle verzending, Goede vellen.

Snelle verzending, vroeger aangekomen dan aangegeven. Mooie kwaliteits djembe vellen ontvangen.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.