Levering volledig volgens verwachting!

Product voldoet aan presentatie, correcte snelle levering.

Zoals altijd: geweldig!

Mooie kwaliteit, binnen korte termijn en lekker compact verpakt verstuurd. Weer zeer tevreden.

prima service

het bestelde vel kwam snel binnen, maar had helaas een zwakke plek. Zonder dralen werd een nieuw vel opgestuurd dat wel helemaal perfect is. Goede en snelle service !!

Goede service en adequaat feedback

Bestelling gedaan maar wilde eigenlijk net iets ander materiaal. Was totaal geen punt en er werd goed advies gegeven. Ikzelf heb geen ervaring met de spullen, maar stelde me gerust na het advies.

Super ...

Super levering. Zeer tevreden met alle huiden

Supergoede service

Een heel informatieve goed gestructureerde website, snelle en correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaqr

Goede communicatie

Ik kreeg, zoals beloofd, een mail toen de klankschaal die ik graag wilde bestellen weer op voorraad was. Besteld en de volgende dag al in huis. Zorgvuldig verpakt!

Uniek aanbod

Origineel aanbod van producten. Vlot afgehandeld, met alle egards. Goede communicatie dus.

Uitstekend!

Mooie website met grote keuzes aan 'slagmaterialen'. Dus snel gevonden wat ik nodig had. Professionele bestel/betaal-pagina en accurate email service. Het verzenden was supersnel en correct.

positief omdat ik achteraf nog geld terug kreeg ivm een korting die ik over het hoofd had gezien

achteraf een korting ontvangen die ik zelf over het hoofd had gezien

Mooie producten en fijne service

Stiggelbout Slagwerk had precies dat wat ik nergens anders kon vinden: een subtiele standaard voor de vier Koshi chimes. De verzending was erg snel en de bestelling was goed verpakt. Heel erg bedankt!

alles was prima verlopen

subliem. snelle levering en prachtige sansula. top kwaliteit

Product voldoet aan verwachting

Snelle levering. Mooi product. Website haperde bij betaling, maar werd na telefoontje direct opgelost.

Mooi instrumentje, snelle levering!

Snel geleverd netjes conform bestelling.

Weer goed

Goede ervaring

Klankschaal gezocht, Stiggelbout heeft goede geluidsopnames op hun website het klopte met de realiteit Zeer snelle bezorging Goed verpakt

Snelle, goede service. Mooi instrument

Prima geholpen en snel geleverd.

Ik ben geholpen met vellen voor djembés en Stiggelbout heeft me binnen een dag touw geleverd om de vellen te spannen.

Goede service en veilige verzending

Ik vroeg me eerst af waar mijn bestelling bleef, maar het bleek dat mijn trommel nog even naar de werkplaats moest om het vel weer iets aan te spannen. Daar ben ik heel tevreden over.

Snelle service, goed geleverd

Goede website, snel geleverd en prima verpakt.

Helemaal super

Heb de kalimba voor mijn vrouw gekocht en dat was een schot in de roos. Heel erg bedankt. Had hem trouwens ook heel snel in huis.

Heel tevreden

Supersnelle levering Heel goed verpakt

Top!!

Prettige communicatie, uitstekende service en Een top product. Ik ben superblij met mijn Sansula (heavenly)

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.