snelle service

Ik ben heel blij met de prachtige Kalimba die ik bij jullie heb gekocht!

Correcte berichtgeving en snelle levering. Goede verpakking en mooi design..Dank je wel!

Ervaring geweldige service, goede info,

Cadeautje voor vriendin. Prachtige Beat root. Wat een goede informatie. Geweldig geluid. Zeer aan te bevelen

prima levering,goed verpakt

prima,snelle levering,goed verpakt

Snelle levering mooie spullen

Prettige site om te bestellen. En ze hebben veel. Zelfs nu in corona tijd snel geleverd!!

Snelle en goede levering

Puike service!

Had wat vragen over djembe vellen en heb ze even gebeld. Werd erg goed geholpen en heb hierdoor een goede keuze gemaakt. De tips voor het zelf bespannen van de djembe waren ook handig. Zou zeker weer bestellen wanneer nodig.

Geweldig!

Schitterend instrument. Snelle levering.

Perfecte transactie!

Gemakkelijke en snelle transactie, bedankt!

Prima service en goede kwaliteit

Snel verzonden en het product is zoals omschreven. Ik heb er niks op aan te merken!

Snelle professionele service

Goede voorlichting en snelle levering na bestelling.

Uitstekend zoals altijd

Simpelweg de beste en meest veelzijdige van het land.

Goed en snel

Duidelijke website, bestelling snel.

Zo goed als mogelijk werden mijn vragen beantwoord en opgelost

Alles wat ik wilde is gelukt, door dat er meegedacht werd, en als zodanig efficient gehandeld !

Goede service, prachtige producten en goed verpakt!

Heel tevreden!

Altijd goede service en advies

Veel keus en snelle service

Mooie producten en een groot assortiment. Snel opgestuurd, netjes verpakt.

In één woord TOP!

Goede prijs en kwaliteit en super snel verzonden.

Fijne service en netjes in de levering.

Prettige functie op de website die mij op de hoogte bracht toen een artikel weer op voorraad was, dat werd keurig geleverd. Dat kon ik alsnog omruilen voor een ander artikel wat geen enkel probleem was en even netjes werd afgeleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit en dienstverlening.

Snel geleverd en topkwaliteit!

Mijn vader was heel blij met zijn windsinger. Een leuke aanvulling voor in de studio. De bestelling was er snel en de windsinger klinkt goed. Wordt zeker vervolgd!

na Verzending de volgende dag in huis.

Ik heb al meerdere keren iets besteld en steeds is de bestelling vlot en goed aangekomen. De spullen zijn van goede kwaliteit. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Toen de eigenaar het vermoeden had dat ik misschien iets had besteld wat niet de bedoeling was, heeft hij me even gebeld. Erg attent.

Top winkel, fijne mensen met vakkennis!

Fijne winkel, jammer dat ze enkel nog in GRONINGEN zitten, sinds wij in Zierikzee zitten is dat wel een eindje weg, maar nog steeds de moeite waard!

Handige website, met geluid bij ieder artikel. Super snelle levering.

Bestellen ging makkelijk en het bestelde product was heel snel in huis. Netjes verpakt en voldeed aan verwachting.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.