Wederom een zeer fijne ervaring

Ik ben al enige tijd klant bij Stiggelbout en bij elk contact ervaar ik een persoonlijke benadering.

Persoonlijk contact en meedenken: dat doet Stiggelbout

Ik heb een standaard voor mijn Balafoon gekocht. Na telefonisch overleg kon ik de juiste keuze maken. Mijn oude standaard was stuk, een geschikte schroef om hem weer te kunnen maken was nergens te koop. Die stuurde Jaap gewoon mee met de standaard, hij bleek er nog wel eentje te hebben! Een paar maanden terug wilde ik stokken voor de Balafoon maar welke? Nou kleine moeite: aan de telefoon liet hij gewoon horen hoe de stokken klinken zodat ik de mooiste kon uitkiezen! Zodra Corona over is wil ik deze snoepwinkel gaan bezoeken! Bedankt!

prima afgehandeld

Mijn bestelling via de website was binnen 3 dagen bij mij en in goede conditie.

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is alles goed geleverd.

Alles naar behoren geleverd. De communicatie liep soms wat traag. Dit mag nog iets verbeteren. Ik kreeg de track en trace code op de dag dat het Geleverd zou worden. De levering is die dag echter niet door gegaan. De uiteindelijke levering duurde wel lang maar de post schijnt het druk te hebben. Dit lag niet aan Stiggelbout.

Zeer tevreden over klankschaal

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit van product, heldere communicatie en snelle levering. Zeer tevreden.

Prima levering

De bestelde instrumenten kwamen vlot en goed verpakt geleverd. De geluiden bij de instrumemten op de site zijn heel fijn maar deklank van een schaal wordt ook bepaald door de aanslag. Daar zou ik wat meer info van willen zien op de site.

Goede ervaring!

Snelle levering en goede service

Ik koos Stiggelbout omdat ik door het geluidsfragment bij het aangeboden product , het instrument ook echt kan horen. Dat maakt een keuze veel gemakkelijker. Uw medewerker Roddy nam contact met mij op om een beter passende tas voor mijn instrument voor te stellen, dan die ik aanvankelijk gekozen had. Alles ziet er perfect uit, en ben heel blij met mijn aankoop!

Gewoon goed

Goede voorlichting en advies.

Prima website, leuke speelse producten en goeie service, snelle bezorging.

Prima website, leuke speelse producten en goeie service, snelle bezorging.

Snelle levering en prachtige artikelen.

Altijd goed geregeld!

Ik kom alweer heel wat jaren bij Stiggelbout. En het is altijd prettig en vriendelijk, en met goed advies geregeld!

Zeer tevreden!

Ruime keuze in alle prijsklassen. Zeker over de kwaliteit van mn instrument. Snelle levering. Zeer tevreden!

snelle levering en heel snel een antwoord op een vraag die ik had. Top!

Fijne ervaring. Goede kwaliteit producten! En snelle levering!

Super snelle levering, goede service!! Dikke vette aanrader!

Top bedrijf!

Het vel over trommel spannen is heel goed gelukt mooie kalfsvellen prima tevreden

Snelle levering, prachtig instrument

Helemaal top

Snelle levering, goed verpakt

Duidelijke website

Levering op tijd

Top! levering op tijd en de juiste bestelling ontvangen.!

Vlotte en vriendelijke service!

Snelle reacties, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en een snelle verwerking en verzending van de bestelling!

Snelle levering, prima kwaliteit materialen

Djembevel en touw bestelt. Alles prima en netjes verzorgd de volgende dag in huis.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.