Goed product, goede service.

Het product was aanvankelijk niet op voorraad, maar ik zou bericht ontvangen als ik het kon bestellen. Zo gezegd, zo gedaan en ik ontving het prima verzorgd en op tijd. De kwaliteit is heel goed.

Kwaliteit en service

Had een nieuw geitenvel besteld voor mijn djembé, tezamen met het nodige touw. Alles is van prima kwaliteit en snel verstuurd. Dus, goeie service en kwaliteitsproducten. Dit natuurlijk gebaseerd op jarenlange ervaring.

prima contact, snelle levering

prima contact, snelle levering

Alles keurig met omschrijving ontvangen.

kwaliteits producten

mooie klankschaal besteld. fijn dat je ze even van te voren kan beluisteren.

Heel fijn dat je de instrumenten kunt horen voordat je beslist welke het wordt. Mijn instrument kwam snel, en erg goed verpakt bij ons thuis.

keurig verzorgd verzonden en snelle ontvangst

De verpakking was keurig verzorgd, netjes in gepakt en snelle bezorging

I received my parcel in a very short period of time and the products were as good as I expected

Both instrumets I ordered were in perfect condition and they sounded as good as I expected. The parcel was delivered in a very short period of time.

Snelle levering en mooie trommel

De sjamaandrum is erg warm van geluid. Heel blij mee. Klopt met de omschrijving.

Goed kwaliteit en supersnelle levering

Ik heb een Kalimba besteld om mee te kunnen nemen op mijn vakantie. Een spontaan idee dat (zoals altijd bij mij) op het laatste moment in mijn hoofd schoot. Toch maar besteld en tot mijn verrassing had ik de volgende dag mijn Kalimba al binnen. Ik heb er al wat op kunnen spelen, een mooi geluid en bijna meditatief als je er gewoon maar wat op 'pingelt' zonder een specifieke melodie te spelen. En dit laatste was nu net de bedoeling. Een mooi instrument en een supersnelle levering. Ik ben helemaal blij met mijn Kalimba en zeer tevreden over de levering.

vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

ik ben zeer tevreden, was zelfs nog boven mijn verwachting ! ook de betaling en de levering naar Belgie verliepen zeer vlot.

Prima - zeer tevreden!

Zeer tevreden en snel geleverd

Prima eerste ervaring met jullie bedrijf

Ruime keuze aan trommel vellen, snelle levering, zorgvuldig verpakt!!

Na telefonisch contact en advies, bestelformulier ingevuld met aanvullende wens voor specificatie (gewenstekleur van product). Vlotte levering volgens wens.

Snelle goede levering, instrumenten uitstekende kwaliteit. Service via mail ook goed.

Super en snelle levering

Ben erg te spreken over de levertijd, het op de hoogte houden hier van. Het product dat ik heb besteld is naar alle tevredenheid.

Prima tas voor Kalimba!

De tas keurig verpakt en op tijd thuis gekregen. Een goede bescherming voor de Kalimba.

Vlug en prachtige producten.

Excellent

Zeer snelle en professionele service!

Ik heb een klankschaal besteld en kon online het geluid testen en zo dichtbij een live ervaring komen (en de juiste kiezen). De bestelling online was snel gemaakt en bevestigd en de volgende dag kwam het pakket al aan. Mooi ingepakt. Supper snelle en professionele service!

Goede producten, razendsnelle levering

Eerste keer items besteld bij Stiggelbout. Zeer tevreden. Snelle levering, goede kwaliteit producten en uitstekend verpakt.

Kwaliteit

Verzorgd,snel en servicegericht Dankjewel

Vakkennis en service

perfect

Japanse klankschaal werd snel verzonden, was goed ingepakt en de klank was nog mooier dan het geluidsfragment op de website. Ziet er ook prachtig uit. Heel handig dat je op de website geluidsfragmenten kunt horen!

Probleemloos

Snelle levering, probleemloze transactie.

Prachtig instrument, geleverd met goede service.

Mijn RAV-drum in d-mineur was niet op voorraad en moest in Rusland worden besteld. Daar werd ik door Stiggelbout netjes over gebeld. Ook toen het instrument was aangekomen, werd ik gebeld over de juiste dag van levering. Prima service! De RAV-drum voldoet volledig aan mijn verwachtingen: mooie, volle klank, geweldige nagalm. Ik ben een totale beginneling, maar na 5 minuten spelen en proberen voel ik de stress al van mij afglijden. Dat zouden meer mensen moeten doen!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.