Snelle levering goede kwaliteit producten

Fijne service en goede kwaliteit instrumenten en toebehoren

Ik wordt altijd geholpen

Goed bedrijf, snel levering

Erg goed geholpen door Jaap voor onze Yogastudio Sweet Flow ion Wijckel.

Ik ben erg goed geholpen door Jaap, we zijn erg blij met de Gong die we gekocht hebben in onze Yogastudio Sweet Flow in Wijckel. Tot de volgende aankoop. MvG. Marianne en Maarten Affourtit.

supersnelle levering

kwaliteitsproducten

Gewoon gekregen wat ik heb besteld

Gewoon goed, fijn ook de korte geluidsmomentjes, helpen echt bij de keuze.

Mooie producten en kwaliteit

Super service, snelle levering

Als verjaardagscadeau voor een vriendin bestelde ik een mbira. Ik zond heb de dag erna een mail om te vragen of deze op tijd zou aankomen. Vooraleer zij mij konden antwoorden de dag daarop was deze al aangekomen! Super snelle levering naar België! Deze was zeer goed ingepakt met 3 lagen bubbelfolie waardoor deze niets van beschadiging of dergelijke kon oplopen tijdens het transport. Toen ik een glimp tussen de folie nam zag deze er van super kwaliteit uit, en had een zeer mooi geluid. Ik ben er zeker van dat die vriendin dit een super geschenk zal vinden! Bedankt!

Snelle levering, goed product

Op vrijdag 14.00 uur een Djembé besteld, op zaterdag 15.30 uur in huis. Goed product, netjes en goed verpakt.

Goede service en snelle levering

Blij met alle instrumenten die ik bij Stiggelbout Slagwerk heb besteld.

Vlotte leverling, nette website met geluidsfragmenten

Ik zocht al een tijdje een Kalimba en op stiggelbout is er keuze genoeg. De geluidsfragmenten zijn enorm handig om een product te beoordelen. Duidelijke productomschrijvingen maken de keuze mogelijkheden duidelijk. Een top site, ik ga hier de komende jaren vast en zeker meer bestellen.

Uitstekend!!

Snelle levering, goed verpakt. Mis wel de Nederlandse beschrijving.

Prima, snelle levering, degelijk instrument.

Not so good!!

I've order a Riq, it looks so good in the pictures on the website. when i received the Riq, it was different. There was some rust around, and the mosaic around was in a really bad condition, So i've sent the Riq back to Stiggelbout slagwerk . Delivery time was speed.

• Would you recommend us? No

Bedankt voor de kalebas!

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit. Wel niet de goedkoopste.

Great

Fast and great service. Product was what i expected

tevreden zoals gewoonlijk

voor mij al 30 jaar goede service en kwalitatief goede materialen . bedankt !!!

Goede service!

Ik bestel al jaren bij Stiggelbout met grote tevredenheid. Enthousiaste vakmensen. Ze leveren vlot en betrouwbaar.

Geen aanmerkingen. Alles ging perfect. Snel antwoord op mail. Reminder dat een uitverkocht product weer te bestellen was. Bestelling en bezorging zonder problemen.

Top! Snel en mooi.

Snel geleverd en zag er goed uit.

snelle kevering

snel geleveed alleen jammer dat het mailtje nooit is verstuurd dat het pakketje onderweg is

Heel persoonlijk en correct

Ik vond het fijn dat ik betrokken werd bij de keuze van het materiaal van mijn slagwerk. Ik werd daarover gebeld. Heel attent. De trommel was goed ingepakt voor verzending

Geweldige ervaring zoals altijd

Alles snel verstuurd en in goede staat ontvangen en top kwaliteit.

zoals het hoort

zoals het hoort instrumenten zoals je het verwacht na het zien en horen van de site

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.