zoals het hoort

zoals het hoort instrumenten zoals je het verwacht na het zien en horen van de site

Wat een leuk neusfluitje! Bij een ander bedrijf heb ik er ook een besteld, maar daar is geen geluid uit te krijgen. De neusfluit die ik hier heb gekocht is perfect. Het enige minpuntje dat ik als pluspuntje heb ervaren is dat de kleur van de neusfluit niet hetzelfde was als op het plaatje. Maar eigenlijk ben ik daar heel blij mee, ik heb veel liever een rode neusfluit dan een zwarte. Dat was een leuke verrassing.

Zeer tevreden over het gekochte artikel. Snel en goed afgeleverd.

De klank en afwerking van de klankschaal zijn heel goed.

Prima producten en uitmuntende service!

Ik koop al jaren bij Stiggelbout, en ben nog nooit teleurgesteld.

Correct en snelle levering.

Bedankt.

super!

super!

Perfecte service

Super fijn geholpen en erg mooie winkel

Fijne snelle levering

Bestelling geplaatst en eigenlijk was het pakketje er al terwijl ik het een dag later verwacht zou hebben. Helemaal super!!

Geweldig!!!!!

Super geholpen, duidelijk advies!!!! Snelle levering!!! Wat wil je nog meer als leek!!!

Aankoop via stiggelbout slagwerk wordt perfect thuis afgeleverd. Goede kwaliteit je koopt wat je ziet. Dit keer een standaard aangeschaft. maar ook de Kalimba zeer tevreden over.

De service van Stiggelbout is als een paukenslag!

de communicatie was vlot, direct en probleemloos.

Wat ik er van verwacht had.

uitstekende bediening.

Heel vriendelijke bediening en heel correct.

Prima product en snelle levering

eerst in de winkel geweest . Prima geholpen. Snelle levering . Goed verpakt.

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam. Top

klantvriendelijke en snelle levering

Ik kreeg een telefoontje over mijn bestelde artikel en daarna foto's toegestuurd over een verandering van het artikel. Dat was zeer klantvriendelijk en correct. Snelle levering.

Overzichtelijke webshop, goeie service, snelle verzending

Overzichtelijke webshop, goeie service, snelle verzending

Hele snelle levering.

De bestelling was snel geleverd. Goed beschermd verpakt, dus zeer tevreden.

Prima geholpen, goed advies en prettig meegedacht!

zie hierboven

Uiterst bevredigende service en producten tegen eerlijke prijzen

Ik baseer mijn tevredenheid op een aantal bestellingen en informatieverstrekking waardoor ik telkens opnieuw mijn projecten kon realiseren.

Altijd goede ervaringen met Stiggelbout

Stiggelbout Slagewerk levert altijd goede kwaliteit instrumenten en service, is mijn ervaring. Het enige nadeel is dat ik altijd erg hebberig word van al die prachtige instrumenten..

Prima adres

Ik ben prima geholpen en het product wat ik heb gekocht voldoet helemaal aan mijn wensen! Dankjewel! Gr. Connie Nagtzaam

Authentiek Watertrommel geluid !

Prachtige watertrommel uit de Ivoorkust ! Prachtige Kalebassen. Eerst de kalebassen binnenin beschermen met een laag sterke vernis. Deze watertrommels zijn bijna nergens te verkrijgen. Speciaal geluid vd trommel verkregen door het water element, prima voor yoga, meditatie, ... Hartelijk Dank !

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.