Prima produkt!

Ben heel tevreden over het geleverde produkt.

snelle levering, prima producten!

Duidelijke info op de website, diverse mogelijkheden tot betaling en ook producten in het assortiment die ik elders moeilijk kon vinden. Prima producten. Blij mee!

Fijn dat er in Nederland nog een speciaalzaak is voor exotisch slagwerk!

Ik ben volkomen tevreden met de dienstverlening door Stiggelbout Slagwerk! Ter zake kundige begeleiding/hulp en goeie spullen. Wat wil je nog meer !? :-)

betrouwbaar en supersnelle levering

Altijd snelle leveringen en goede kwaliteit

Onverwacht snelle levering en goed verpakt

Goed verpakt. Mooie site ook!!

Snelle levering van kwalitatieve ocean drum

Na mijn bestelling was ik verwonderd de dag erna mijn ocean drum te mogen ontvangen. De ocean drum is een prachtig stuk en kwalitatief voor een mooie prijs.

Ik ben zeer tevreden!

Mij bestelling was snel bezorgd en goed verpakt. Het artikel voldoet helemaal aan mijn verwachting. Helemaal prima dus!

kwaliteitsproduct.

het is niet het eerste product dat ik koop bij Stiggelbout. Kwaliteit, zeer snelle levering (ook tijdens coronatijden) zijn hun troeven.

Snel en adequaat

Precies wat ik nodig had, kant en klaar geschoren geitenvellen. Alle 5 top.

zeer snelle en correcte levering.

mooi product en goede service!!

Super communicatie en service

Zie onder

Leuke winkel met vlotte bediening

Maken waar, wat ze beloven (schrijven op de website)

Gewoon goed, zoals het eigenlijk hoort!

Ik heb een goede ervaring met Stiggelbout. Ik had een verkeerde oudtijds ingevoerd na één telefoontje was het geregeld in ben erg blij met de bestelde artikelen

Snel het goede product geleverd

Prima levering.

Prima, geen bijzonderheden.

Goede service mooie kwaliteits instrumenten

Snel levering en duidelijke informatie over en simpel uitleggen

Geweldige service

Uiterst tevreden over de service, prachtige artikelen en onverwachts kreeg ik er een kado bij. Ik bleek een prijs te hebben gewonnen. wat leuk.

prima, geen zorgen gehad over de bestelling

alles verliep Pima, bestelling, bezorging en contact

Mijn bestellingen was de volgende dag binnen ben zeer tevreden

Top kwaliteit

Goede kwaliteit

Zeer goede bediening en levering. Top

Enorm snelle levering van trommelvel

Gisteren besteld een 30cm trommelvel en vandaag al in de bus. Wat een snelle service. Helemaal perfect.

Snelle levering, prachtige kalimba

Snelle levering, prachtige kalimba!

SUPERLEUK

Zo bestelt ,zo ontvangen! Binnen de vier dagen;)

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.