Deskundig en klantvriendelijk

Al jarenlang kopen wij (Sikuku Afrikaanse Percussie) instrumenten en onderdelen bij Jaap en de anderen van Stiggelbout. We ervaren daarbij vakmanschap en klantvriendelijkheid. En als er al eens een probleem(pje) is wordt dat altijd soepel opgelost met begrip voor de klant. Wij ervaren altijd tijd en aandacht voor onze wensen en er wordt meegedacht. Ook al is het een van de weinige speciaalzaken op dit gebied, wij bevelen een ritje naar Groningen van harte aan. Als je van ver komt is het wel handig om een afspraak te maken, om er zeker van te zijn dat je goed wordt geholpen.

goed telefonisch advies ,snelle verzending

Genoeg keus en een snelle levering

Subliem

Wat een service!!! Ten eerste dat de geluiden hoorbaar zijn en zo al duidelijkheid geven van de intensiteit. Zelf heb ik - zoals velen - een gehoorprobleem en kan hogere geluiden niet verdragen. Zodoende bewust voor de kristallen klankschaal gekozen in A. Wat een heerlijke toon die zo zacht doorklinkt en je in totale rust brengt. Grandioos.

Snelle levering, beschikbaarheid van artikel na telefonisch contact direct aangepast wat ik als prettig ervaarde! Telefonisch minder direct bereikbaar drze keer!

Top levering

Ik heb mijn bestelling binnen 24 uur in perfecte staat geleverd gekregen

Snelle levering , goed verpakt en goed produkt !!!!

Netjes geleverd, mooie producten

Makkelijke site, leuk aanbod, snel verzonden

Goed advies, snelle service en prima spullen - wat wil je nog meer??

Duidelijk toch? Klasse! Dankjewel mensen van Stiggelbout, ga zo door!

Super snelle service

Prachtige Klankschaal besteld van Peter Hess. Was binnen twee dagen binnen. Ben er erg blij mee!

Heel tevreden

Aardige mensen, snelle levering, super materiaal. Echt een geweldige service. Bestel vaak iets en steeds met plezier. De vellen zijn mega mooi.

Duidelijke info, makkelijk bestellen, zeer vlotte bezorging.

en natuurlijk heel mooie windchime. Fantastisch zuiver geluid (water). 2 jaar geleden gekocht. Nu nog een gekocht om cadeau te geven.

fantastisch

snelle service, meedenkend, mooi.

keurig levering

ben erg tevreden. de levering maar ook het product, ben erg blij ermee

Prachtige oceandrum!

Snelle levering, mooie drum.

uitstekende communicatie

Jaap reageerde heel vriendelijk op mijn vragen en dat heeft me goed geholpen een keuze te maken (kamelenhuid voor een te maken drum). Ik pakte het pakketje zojuist uit en zie aan de binnenzijde van het vel wel twee, in mijn lekenogen, zwakke plekken, dus moet nog even afwachten of dat voor het maken van een goede drum een belemmering zal worden, want dan voldoet de huid niet. Dat is wel een nadeel van kopen via internet en zelf geen verstand hebben van het te kopen product. Als blijkt dat het geen belemmering zal zijn voor het maken van de drum, verdient Stiggelbout gewoon 5 sterren en hebben ze hun goede naam ook bij deze bestelling weer bewezen.

Altijd goed

Nooit verzending problemen en 1 x iets met verkeerde afmeting besteld besteld, teruggestuurd en juiste maar werd zeer snel terug gestuurd.. Mooie keuze, maten en grote van vellen. Zeer tevreden mee ook

Snelle levering, inclusief retourformulier.

Materiaal was keurig verpakt. Werd de volgende dag al geleverd.

De Shanti heeft een mooi, lief geluid en maakt mij vrolijk.

Ik zal er zeker meer cadeau doen

Snel en betrouwbaar

Het is gewoon geweldig

ik bestelde vrijdag de "Kalimba van conservenblik, rond model, 7 tonen" nog geen 24 uur later had ik hem al. deze snelle levering maakt mij meer dan blij en al binnen 10 minuten kon ik een melodie spelen. ontzettend leuk een Kalimba, ik ga voor één met meer tonen maar eerst nog ff sparen.

Altijd prima!

Altijd goede service en snelle levering

top ,en snel geleverd

goed en snel geleverd

Klasse

Goede website, goede beschrijving van het product. Fijne geluidweergave. betaling en levering gingen heel soepel

Veel keuze voor mooie prijs

Ik ben altijd op zoek naar wat 'onbekendere instrumenten' en deze kan ik heel makkelijk vinden via stiggelbout. De prijzen zijn ook niet torenhoog en daarom kijk ik altijd eerst op deze site voordat ik verder zoek.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.