Veel keuze voor mooie prijs

Ik ben altijd op zoek naar wat 'onbekendere instrumenten' en deze kan ik heel makkelijk vinden via stiggelbout. De prijzen zijn ook niet torenhoog en daarom kijk ik altijd eerst op deze site voordat ik verder zoek.

kwaliteit, behulpzaam goed advies en snelle reactie en levering

Speel al 20 jaar met veel liefde en plezier op een djembe van stiggelbout die ik overal mee naar toe nam. Nu heeft het vel het begeven en omdat ik in de buurt wil komen van de sound die hij had hebben ze mij een nieuw vel geadviseerd dat daar in de buurt komt. Het vel heb ik er nu opgelegd en moet nog een paar dagen drogen en ben super benieuwd hoe hij gaat klinken. Het vel was mooi dik en van goede kwaliteit!

Zeer goed.

vlugge levering en een ocean drum met pracht geluid, wat beloofd was

mijn ervaring is, een pracht van een ocean drum geleverd

Vakmensen met liefde voor hun werk

Hele fijne winkel met mooie kwalitief goede spullen!

Geweldige telefonische hulp bij het bestellen via de webshop.

Goede service en snelle verwerking van mijn bestelling.

vlot

fijn dat je eveneens een geluid kan horen op de website.

Beetje ontgoocheld...

Ik ontving vandaag mijn bestelling van vellen voor het maken van een sjamanendrum. Het geitenvel was in geen enkel opzicht te vergelijken met de afbeelding. Maar bovenal vertoonde het vel een stempel ? vlek ? die het eigenlijk onbruikbaar maakte. Intussen stuurde ik een mail naar Stiggelbout. Benieuwd naar hun reactie. Beetje ontgoocheld dus...

Positieve ervaring en mooie producten

De bestelling werd snel en netjes bezorgd. Ik bestelde draagtas voor mijn sjamanendrum, vond het alleen teleurstellend dat de tas helemaal niet gevoerd is en daarmee niet heel goed beschermd. 1 hele mooie sjamanenratel van huid, groter dan ik me voorstelde, en met leuke veren. 2e sjamanenratel met acacianoten viel me een klein beetje tegen, ik had deze bij een vriend gezien en op de website, en daar was het met mooi paars draad versierd. Die van mij met neonroze en geel, niet helemaal mijn smaak. Maar het geluid is leuk!

Zeer fijn geholpen

Vooraf eerst gebeld ivm welke keuze strijkstok en klopper mooi was voor de klankschaal. De klank vd schaal en stokken was door de telefoon te beluisteren. Alle vragen werden beantwoord, en achteraf de juiste keuze gemaakt. Prachtige klankschaal 28cm ,een pronkstuk op zich.

Heel fijn, mooie framedrum, goed geluid.

Snel, kundig en efficiënt.

perfect voor al mijn wensen

Zeer ruime collectie. Makkelijk en veilig bestellen ! Snelle levering ! Ik kan Stiggelbout aanraden. Frank

Verrassend en eenvoudig

Ik ben tevreden over de efficiëntie van jullie webshop, prijs kwaliteit is mooi in evenwicht en ik kan rekenen op een zeer vlotte levering aan huis.

Purchased two Djembes

The drums arrived in perfect conditions two days after we placed the order! We opened the package and started drinking right away! Thank you! Drum circle in the house!

Al enige tijd opzoek naar een geschikte drumtas voor mijn handdrum. Deze bij Stiggelbout slagwerk gevonden en besteld. Heldere en duidelijke communicatie, snelle verzending! Prima webshop die ik zeker kan aanraden!

Snel en netjes afgehandeld

Hartstikke leuk item wat ik besteld heb, een bellenkoord, zacht tingelende belletjes wat erg rustgevend klinkt. Mijn bestelling was keurig verpakt en snel verzonden als scan brievenbuspakje. Mooie webshop waar je best een beetje hebberig van wordt. Chapeau.

Top en professioneel

Snelle levering, netjes verpakt, correct product en klinkt super mooi :)

Nette vlotte afhandeling bestelling.

Tevreden met aanschaf djembé. Alles volgens afspraak afgehandeld en in goede orde ontvangen.

Prima producten qua prijs/kwaliteit, vlotte service en veel kennis in huis!!

Helemaal drommels te trommels goed!!

Er behulpzaam en kundig

Fijne service en behulpzaam. Bedankt voor het meedenken!

Altijd kwaliteitsvolle producten. Snelle levering. Zeer correct.

Geweldig!!

Je wordt er prima geholpen. Goed en eerlijk advies. Reageren snel op e-mail vragen.

Fijne (web)shop, prachtige producten, uitstekende service!

Mijn moeder en ik hebben bij Stiggelbout Slagwerk, op zoek naar een verjaardagscadeau, een prachtige Kalimba Sansula gevonden. Erg fijn om het geluid te kunnen horen op de site, zeker in deze tijden waarin winkelbezoek soms lastig is. De service was fantastisch met een snelle en zorgvuldige verzending - de duimpiano was direct de volgende dag in huis. Een prachtinstrumentje, van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ontzettend blij mee.

Snel, vriendelijk en terzake kundig

Bij Stiggelbout kun je met een gerust hart iets aanschaffen. Je krijgt een goed advies, ze denken met je mee. Ze hebben een enorm assortiment muziekinstrumenten. Ze leveren snel en zorgvuldig. En als er dan toch eens iets niet 100% is lossen ze dit voor je op. Aanrader.

Hele snelle afhandeling en service. Geweldig!

Hele snelle afhandeling en service. Geweldig!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.