Altijd goede service en top producten!!

Service en producten zijn altijd goed. Verder een geweldige snoepwinkel waar je altijd wel met iets thuiskomt !

Zeer positief

De website is heel fijn in gebruik. Ik zocht een klankschaal en was blij verrast door de geluidsfragmenten die bij elk product zaten. Dat is uiteindelijk de rede geweest, naast de toegankelijke website en de prijsverhoging da ik voor jullie heb gekozen. De levering was ook heel snel, verbazingwekkend snel. Hier zijn 5 welverdiende sterren! Veel positiviteit, Naomi

Zeer tevreden !

Een goede en overzichtelijke web-side met daarin een uitgebreid assortiment. In de contactuele sfeer zeer benaderbaar en servicegericht. De levering verliep zoals verwacht.

Uitstekende service!

Goeie informatie op de website inclusief geluidsopnames en soms video’s. Instrumenten van uitmuntende kwaliteit en het merendeel handwerk.

Deze bestelling verliep top!

Snel en vlot

Snelle en correcte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle en correcte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Super service en goed materiaal

Op de website staan leverbare sansula's in diverse stemmingen en je kunt middels een geluidsbestand horen hoe elke sansula klinkt. Fantastisch. Een dag na de bestelling had ik de sansula binnenshuis en kon ik hem zelf leren bespelen.

Mooi product, snel geleverd

Na kort gezocht te hebben naar een djembe uitgekomen bij Stiggelbout. Besteld en volgende dag netjes geleverd via PostNL. Mooi product!

snel, goed en meteen restitutie bij teruggave deel bestelling

zie boven

Ik,wacht nog steeds op de levering.

Beste, Gisteren kreeg ik,het bericht van PostNl dat de bezorger onderweg was. Bezorgmoment tussen 8u - 21.30 u. Op zich een ruime marge waarvoor je thuis moet blijven. Maar er werd geen pakje (xylofoon) afgeleverd. Een busje van PostNl gaf wel iets af in de verdere buurt, maar ik had de gelegenheid niet om de chauffeur te spreken. Ging er iets mis? Is er achterstand door de Corona'modus? Kunnen jullie dit nagaan? Ik ben in elk geval nog afwachtend. Vriendelijke groet, Ann Van Rentergem Jules de Saint Genoisstraat 38 9050 Gentbrugge België [email protected]

Snelle en zorgvuldige levering

Duidelijke website, snelle en zorgvuldige levering.

keurige verpakkjng..goede aandacht voor het product. Vlotte service.. prima communicatie.

Goede drumketels en snel verzonden

Prima drumketels, zoals omschreven op de website. Zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Een aanrader!

Supersnelle levering en heel mooi product

De klank van de Tibetaanse klankschaal is net zo mooi als op de site.

Heel fijn

Snel geleverd en goede kwaliteit! Ik ben er heel blij mee <3

1ste keer iets bestelt , erg snel geleverd !

Vlotte service

Het was mijn eerste bestelling bij Stiggelbout. Vlotte service en goeie kwaliteit waarvoor dank.

No nonsens gewoon uitstekend

Zoals iedere keer goede prodcten . Die uitstekend verstuurd worden .

Makkelijk te bestellen en verzending dezelfde dag verzonden!

Makkelijk te bestellen en verzending dezelfde dag verzonden!

Prachtige instrumenten en top service

Fijn dat het bespreken, opsturen en retourneren soepel en prettig verloopt.

Direct geleverd. Artikel precies zoals beschreven. SUPER!!👍

Kwaliteit en correcte levering

Ik heb mijn hoes, tas en trommelstok via de website besteld. De producten zijn van goede kwaliteit en de levering was vlot en werd correct afgehandeld. Stiggelbout heeft een uitgebreid assortiment. Absolute aanrader!

Mooi instrument, goed verpakt en snel verstuurd.

Snel en prima

Plaatsen en betalen van de bestelling ging makkelijk. Artikel snel in huis.

uitstekend

snelle levering, mooie instrumenten.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.