Duidelijke productinformatie en snelle levering

De productinformatie van de Rav Vast was volledig en duidelijk. De levering was snel.

Goed product en snelle levering.

Ik ben erg blij met mijn bestelde tongdrum. Hij klinkt prachtig en is erg mooi. De levering was snel. In het weekend besteld, maandag geleverd (omdat ik in de buurt van de winkel woon, kwamen ze de bestelling zelf leveren aan mijn deur).

Erg goed

Heldere communicatie en product snel geleverd

Mooie tongdrum, goed geholpen,

Ik heb via de website van Stiggelbout een RAV Vast tongdrum besteld en de volgende morgen er telefonisch nog een tas aan toegevoegd. Een dag later alles zoals afgesproken in huis! Toppie.

Correct en snel!

Goede service Vlotte verzending!

snelle service !!!

Zeer snelle levering, zelfs in tijden van Corona !

Keurig.

Gewoon een aanrader !

Mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste .... uitgebreid assortiment, prima prijs/kwaliteit verhouding, verzorgd verpakking en snelle levering : Ik heb mijn djembé in "no-time" weer opgeknapt. Bedankt !

Mooi ingepakt maakt toch schade.

Optijd aangekomen alleen schade aan mijn LP UDU #3. Zoals hij is ingepakt zou je denken dat hij niet kan beschadigen en dat denk ik ook zelf van niet. Want de beschadiging zit aan de hals en niet op de kop zelf. Dus mijn conclusie is dat de schade er al op zat voordat hij werd opgestuurd. (Wat ik natuurlijk nooit 100% zeker weet) Ik ben super blij met mijn LP UDU #3 en terug sturen tijdens de Corona-virus? Dat lijkt me niet. Ben namelijk ook nog eens erg slecht te been. Ik wil jullie nog best een kans geven door nog een keer bestellen, mits jullie er ook een beetje op zouden willen letten in het vervolg.

Snelle levering, netjes verpakt.

heerlijke mensen en instrumenten

Lopend door de "snoep"winkel krijg ik alle ruimte en tijd te proeven, ook voor de instrumenten waar ik eigenlijk niet voor kom. De passie is van de "Stiggelbout mensen" af te lezen. Kwaliteit is zo dus gegarandeerd in mijn ogen.

Eerlijk en hartelijk

Telefonisch zeer prettig geholpen en de djembé de volgende dag ontvangen!

klantvriendelijk

telefonisch goed bereikbaar voor extra advies

perfect

perfect

Materialen goed ontvangen en al met kinderen gebruikt. Niets op aan te merken!

Uitstekende service!

Snelle en kwalitatieve service, kwaliteitsvolle producten!

snelle levering, slechte kwaliteitscontrole

Ik heb gisteren de klimba b9 ontvangen. Het kleine doosje waar de klimba zit was duidelijk gevallen, ingedeukt. Niet heel ernstig, maar wel jammer, want het is het 'koffertje' de bescherming voor het instrument. Dat hebben jullie ongetwijfeld gezien.

fantastisch

Het bestelde materiaal was snel geleverd en is van zeer degelijke kwaliteit. Zeer tevreden !

Super altijd netjes en optijd

Altijd blij met de producten van Stiggelbout

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Ik bestelde een set boom whackers. Snel geleverd.

Prima levering.

Snel besteld, snel geleverd.

Duidelijke site. Goede info. Gemakkelijk te bestellen.

Gewoon betrouwbaar, vlotte service

Heel erg goed

Prettig en zaken kundig

Zending perfect afgewerkt

Goed contact, ik had twee aparte bestellingen die zijn in een doos verzonden en daardoor heb ik de verzendkosten terug gekregen. Top geregeld!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.