Gewoon betrouwbaar, vlotte service

Heel erg goed

Prettig en zaken kundig

Zending perfect afgewerkt

Goed contact, ik had twee aparte bestellingen die zijn in een doos verzonden en daardoor heb ik de verzendkosten terug gekregen. Top geregeld!

Duidelijke mails, snelle levering, zorgvuldig verpakt

Zie korte ervaring

Vlotte beantwoording van mijn vraag en snelle levering aansluitend.

Omdat ik net goed wist wel natuurvel geschikt was voor mijn Djembé, stuurde ik eerst het contactformulier in. Daarna kreeg ik binnen twee dagen antwoord. Aansluitend heb ik een geiltenvel besteld en na 1 dag geleverd gekregen. Vriendelijk dank.

Prima vakkennis en goede materialen

Stiggelbout is voor mij al jaren een vertrouwd adres voor percussie en muziekinstrumenten. Naast een gevarieerd aanbod hebben ze vakkennis in huis voor een goed advies. Jammer dat ze in Groningen zitten. Is een stukje uit de buurt, anders zou ik er vaker langsgaan :-)

Altijd goed!

Altijd goed!

Prachtige djembe met mooie klanken

Het is mijn eerste Djembe dus ik heb geen vergelijking maar hij is zeer solide en klinkt prachtig. Fijne website en prima levering, een dagje later dan verwacht maar ach...

Prima product, supersnelle levering.

Prima product, supersnelle levering.

Mooi product

Mooie product, snelle levering!

Goed, snel en gemakkelijk geleverd

Webshop niet up-to-date; verzendkosten niet vergoed

Ik heb een drumtas besteld (grijs, 17 euro) en ik krijg een andere toegestuurd (zwart met rood, 14 euro). Commentaar: ja, we hebben die tas niet meer. Dus dan stuur je gewoon een ander product? Dat ook nog 3 euro goedkoper is? Dit kan echt niet bij een webshop anno 2020! Ik heb 7,25 euro betaald om het verkeerde product terug te sturen. Deze worden door Stiggelbout niet vergoed. Reden: omdat ik ook een ander product besteld had, wat niet teruggestuurd hoefde te worden. Op mijn reactie dat ik het daar niet mee eens was, heb ik nooit meer wat gehoord. En op de website staat nog steeds de drumtas die niet meer leverbaar is, alsof het gewoon nog te bestellen is.

Superblij met mijn Gong

Gong en standaard vandaag ontvangen en wat een geweldig geluid zit erin. Alles prima zoals omschreven en geluid is veel mooier dan op de site te horen is.

Ik ben heel blij met de orginaliteit van Stiggelbout.

Ik ben heel blij met de muziekinstrumenten en de service van Stiggebout. Stiggelbout veel leuke muziekinstrumenten die zonder dat je notenkennis hebt te bespelen zijn. Dit is wat we zoeken voor de muziekmethode ZOEM! we willen begeleiders die werken met mensen met een ernstig meervoudige beperking helpen om vaker muziek te maken!

top

goede producten. snel. geen gedoe. bedankt!!!

ik heb een Tamboerijn besteld ,en het is precies wat ik zocht..

ik' ben opzoek naar instrumenten die gebruikt werden in de jaren 60 door de The Rolling Stones . Het nummer ,Sympathy For the Devil , zie ik het instrument ,Shekere klein en groot Shekere Ghana bij voor beeld ,

Snelle service, mooi product geleverd!

Heb een mooie Japanse tempelbel ontvangen. De bestelling ging erg vlot. Ben tevreden over het product.

Topwinkel/webshop!

Ontzettend aardige mensen, perfecte service!

Gewoon goed is niet zo gewoon maar hier wel!

Top, meedenken. Snel leveren.. Mensen met passie.

Geluid van de klankschalen zijn zeer mooi.

Ik moest even wachten op de pakketten maar het is de moeite waard. Het geluid van de klankschalen zijn zeer mooi tevens zijn deze ook goed verpakt voor het vervoer.

Snelle levering op ander adres

Ik bestelde een water drum voor het Nederlands Studenten Orkest 2020. Die werd op tijd en op het juiste adres geleverd. Verzendkosten waren wat hoog, maar begrijpelijk daar de levering in één pakketje moest komen.

Top geleverd

De bestelling en levering verliep vlekkeloos

Goed en netjes afgeleverd.

Zeer snelle levering voor een goede prijs!

Adequaat en snelle levering.

Fijne klantvriendelijke benadering.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.