👍

Prima vellen. Snelle levering

heel prettig !!!

Laatst mijn voorkeur opgegeven voor een geitenvel. ik wilde veel tekening. Is helemaal aan voldaan. Bovendien staat ze altijd open voor vragen.

Houden rekening met jouw wensen.

Snelle levering. Fijn dat ze rekening houden met jouw wensen.

Heel tevreden

Snelle levering en zeer tevreden van de prijs-kwaliteit verhouding van mijn producten.

Stiggelbout heeft een professioneel, interessant en uitgebreid assortiment

Stiggelbout Slagwerk heeft interessante artikelen in zijn assortiment en levert de bestellingen altijd snel af.

Supersnel

Levering was supersnel en helemaal zoals verwacht.

Prima.

Goed product en prima levering.

Prima service,snelle levering

Fijn op de hoogte gehouden toen een artikel uitverkocht was en er nieuwe voorraad was!

Goede producten en snelle levering.

Het was jammer dat een product niet leverbaar was, maar de andere werden snel geleverd en zijn naar mijn zin.

Prima service. Snelle levering

Geweldige kwaliteit en snelle levering!

Geweldige kwaliteit en snelle levering!

Wie koopt nu een instrument online?

Instrumenten online bestellen? No way! Maar deze keer kon het niet anders. En weet je wat? Tevreden over mijn aankoop en dat dankzij een uitgebreide maar klantvriendelijke en eerlijke website. Blij met mijn aankoop 👌🏼

Prachtige producten - vlotte levering

Mooie webshop met goede informatie. Mooi die geluiden bij de instrumenten. Bestellen gaat gemakkelijk. Levering vlot en prima verzorgd. Tevreden klant.

zeer goed

Goede kwaliteit, volgens beschrijving site. Zeer snelle levering.

Product voldoet aan de eisen. Vlotte levering

Vlotte levering

Supersnel in huis, zelfs tussen de feestdagen door! Goed spul, goed ingepakt.

Supersnel in huis, zelfs tussen de feestdagen door! Goed spul, goed ingepakt.

Erg goed

Mooie kwaliteit, snelle levering en ik kreeg snel antwoord op een vraag die ik had gesteld.

Altijd goed!

Prachtig instrument, goed verpakt en snel geleverd.

De shrutibox was mooier dan op de foto! Gelukkig was hij goed verpakt, want de doos was door transport beschadigd, maar het instrument was ongedeerd. Snelle levering.

Bijzondere collectie percussie-instrumenten, goede prijs en snelle levering!

Bijzondere collectie percussie-instrumenten, goede prijs en snelle levering!

Goede en snelle afhandeling

Bestellen en snel in huis, super

Zeer snel opgestuurd, en aan de telefoon erg fijn geholpen

Zeer snel opgestuurd, en aan de telefoon erg fijn geholpen

Geweldige service

Ik bestelde een nieuw vel voor een Sjamanendrum. Jaap deed zijn uiterste best om mijn wensen uit te voeren. Het resultaat was een prachtig dun vel dat volledig aan mijn wensen voldeed! Ik ben er meer dan tevreden mee.

Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Uitstekend product en service!!

Goed telefonisch bereikbaar, overzichtelijke site, goeie sevice, snelle levering, goed product. fijne winkel dus!!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.