Duimpiano heeft prachtig geluid; Geweldig verpakt, snelle levering! Een 10 Nachtegaalfluitje heeft niet de beoogde klanken zoals in luisterfragment te horen is. Meer wat gepiep, helaas. Een 5

Supergoed product, snel geleverd

De enige winkel die had wat ik zocht!!!

Fijn online shoppen

Super dat je online kan luisteren naar de klank van de schalen en het geluid kwam inderdaad overeen met het gekochte product. Mijn vader was erg blij met zijn cadeau.

snel en naar wens

snel en naar wens

snel en correct

vellen supersnel geleverd, precies wat nodig was :-)

Service op maat

Verstand van hun vak en letterlijk service op maat. Stiggelbout heeft mijn handpan standaard aangepast zodat ie goed voldoet. Top

Ruime ervaring en fijne benadering

Regelmatig bestel ik spullen voor mijn workshops.. daarvoor klop ik graag bij Jaap en zn team aan

Veel keus, snelle levering en super vriendelijk geholpen aan de telefoon!

meer kan ik er niet over zeggen!

Veel keus!

Veel keus!

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering van goede kwaliteit

Na 3 werkdagen werd mijn vel geleverd samen met het touw die ik erbij bestelde. Mooi vel dat zich gemakkelijk liet opspannen. Mijn jambe klinkt weer als voorheen (en zelfs beter)

Perfect verpakt en buitengewoon snel bezorgd

De kwaliteit van de sansula die ik gekocht heb is zeer goed. Tevens snel bezorgd en uitstekend verpakt. Ook erg fijn dat je het instrument kunt horen voordat je deze aanschaft, zeer praktisch.

Word netjes op de hoogte gehouden per mail over je bestelling Bestelling binnen de gestelde dagen netjes ontvangen

Prima de bestelling was precies als op de website.

De bestelling is snel en netjes geleverd.

Prima winkel

Je hebt alle tijd en krijgt alle gelegenheid om instrumenten te proberen en te vergelijken.

Ik ben zeer goed geholpen en al mijn vraagen werden goed uitgelegt

netjes en snel bestelling gekregen

zeer goed

Zeer proffesioneel

Snel geleverd en mooie producten. Goed verpakt voor verzending

Goede meedenkende praktische service

Ik heb telefonisch contact gehad met Stiggelbout over lichtgroene boomwhackers los. Dit probleem hebben ze fantastisch opgelost door een basboomwhacker in tweeën te zagen, alleen moest ik daar wel €6,50 verzendkosten voor betalen terwijl er nog een andere 'gratis bezorgde' zending geleverd moest worden. Als ze deze hadden gecombineerd was het een dikke 10 voor mij geweest.

Zeer goede kwaliteit

Ik had een een geitenvel besteld. Zeer goede kwaliteit.

Heel tevreden

Heel tevreden met de eenvoudige bestelling en de snelle bezorging. Het is een mooi trommelvel.

Snelle levering, goede producten

Zeer tevreden, snelle levering, goede kwaliteit, alles was top

Snel, betaalbaar & goed.

Snel, betaalbaar & goed.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.