Pluspunten

snelle levering, deskundig

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Gewoon goed en betrouwbaar

Pluspunten

Prijs/kwaliteit Snelle service

Pluspunten

interessant aanbod, prima service

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke site, ook geluidsfragmenten zijn van goede kwaliteit. Dit was super handig bij de keuze van de tongdrum.

Pluspunten

Snel, doen wat ze beloven. Artikelen zijn altijd oké!

Pluspunten

Ken uw bedrijf via festivals ongeveer sinds de oprichting en ben er "fan" van. Maar woon wel ver uit de buurt en koop niet snel via internet.

Ga zo voort...! Maar: Kocht vorige week o.a. drie mondharpen. Vietnamese makelij. Had die eerder ook al eens en wist dat ze kwetsbaar zijn, maar deze waren aanzienlijk duurder en de kwaliteit valt me dan toch héél erg tegen.....

Pluspunten

Snelle bezorging in drukke Sinterklaastijd

Pluspunten

Supersnel in bezorging en service! Al meerdere malen bij besteld. En àls er iets is is binnen mum van tijd contact mogelijk met een oplossing! Een superfijn ontspannen gevoel als ik hier mn instrumenten bestel.

Pluspunten

Prima service,en.product!!

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

Het feit dat iemand van Stiggelbout mij belde over een onduidelijkheid in het factuuradres en dat ze op eigen initiatief en kostenloos een juiste klopper voor mijn sjamanendrum hadden teogevoegd waardeer ik zeer.

Pluspunten

-men denkt mee -ik voel me serieus genomen aan de telefoon -ik heb vriendelijkheid ervaren -heldere communicatie -snel in reactie op verzoeken over bijvoorbeeld betaling terugstorting en toezenden van factuur - soms wordt er nog iets op een Stiggelbout-flyer geschreven die bij de bestelling meekomt, dat is gewoon heel leuk en persoonlijk

Jammer dat de tafelbellen er nog niet zijn.

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon en snel geregeld....

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit !

geen

Pluspunten

snelle levering en vriendelijke mensen, ook na een blunder van post nl

Pluspunten

altijd volgens afspraak geleverd. Uitstekende kwaliteit

Pluspunten

al jaren tevreden

Pluspunten

mooie site, verstand van zaken, keurig afgeleverd.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.