Pluspunten

Mooie website. Veel producten en snelle service

Pluspunten

Snel verstuurd, prima kwaliteit

Pluspunten

Zeer mooie website, schitterend om de geluiden van de klankschalen te samplen en beschikbaar te stellen. Prima service, goede opvolging, goede communicatie.

Pluspunten

Zorgvuldig verpakt !! Snelle verzending !! Mooie kwaliteit !!

Pluspunten

Snelle levering. Tevreden over de gekochte klankschaal. Mooie klank.

Pluspunten

Pluspunten

snelle service ruim aanbod duidelijke beschrijvingen veilige inpakmethode

Pluspunten

Snelle levering goede website goede communicatie

Pluspunten

Snelle service en zeer uitgebreid aanbod!

Pluspunten

onovertroffen assortiment, kundige mensen, feedback wordt gewaardeerd, flitsende verzending

online factuur beter maken (feedback daarover werd prima gewaardeerd, overigens)

Pluspunten

Prima service. Dinsdag besteld. Even gebeld dat ik mijn drum dringend nodig had en de volgende dag was hij er. Mooi instrument. Klinkt prachtig. Prima ervaring dus. Een aanrader als je kwaliteit zoekt

Pluspunten

goede en snelle service. prima verpakt !

Pluspunten

Vlotte levering van een mooi produkt: windgong!

Pluspunten

geweldig , nemen de tijd voor je , wij komen helemaal uit Rotterdam en e voelt je welkom

Pluspunten

Supersnelle levering, vriendelijke en bereidwillige medewerkers.

Pluspunten

alles conform afspraak!

Pluspunten

Mijn bestelling werd op verzoek meteen aangepast zodat ik geen dubbele bezorgkosten hoefde te betalen. Ik ben nu in het bezit van een hele leuke klankschaal!

Pluspunten

Goede service. Het bestelde artikel was niet in voorraad en daarover werd ik direct gebled. Daarna volgde alsnog snelle levering met een kaartje en vriendelijke tekst erop. T.a.v. het bestelde artikel (klankschaal): heel handig dat op de site de klank is te beluisteren en die wijkt ook niet af van de echte klank. Zo kun je een weloverwogen keuze maken zonder naar de winkel te hoeven reizen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie muziekinstrumenten

Pluspunten

Goed verpakt en super kwaliteit!

Ga zo door!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.