Keine Rückerstattung des Kaufpreises bei fehlerhaftem Gerät

Ich habe den Tracker zurück geschickt, weil er nicht funktioniert hat. Er ist überhaupt nicht gestartet. Nach der dritten Mail mit der erfolglosen Bitte, mir ein Versandschein zu schicken, habe ich es dann auf eigene Kosten zurück geschickt. Das ist über 3 Wochen her, ich habe eine Bestätigung, dass es angekommen ist, aber man verspricht mir immer nur, sich darum zu kümmern und es passiert nichts.

trackers werken geweldig en service is top!!

Al jaren een inbouwversie in mijn scooter zitten en recent (mei 2025) een tweede maar nu portable met magneet aangeschaft voor in mijn MGF. Deze snel geleverd door GPS-Partner en keurig verpakt. Was een klein probleem hij bleef aangeven offline? Een mailtje naar hun en binnen twee werkdagen probleem opgelost en zie nu beide trackers in mijn telefoon online (en dat is tenslotte wat je wilt!) Heb een tip voor nieuwe klanten: Ga naar hun website en log in onder het kopje platform kunnen je via bv je PC/laptop je trackers zien en ook heel veel instellingen inzichtelijk aanpassen naar je eigen wensen. Ruud Smits Westervoort

Top service!

Ik heb jaren geleden de onntrack 400 gps tracker besteld. Na deze even niet meer gebruikt te hebben wou ik deze terug instaleren. Toen merkte ik dat deze niet meer herkend werk door de app, waarna ik een mailtje stuurden naar de klantenservice. Ze wisten me te vertellen dat er een vernieuwde app was en de oude niet meer werkte. Deze melding had ik gemist doordat ik de tracker dus even niet meer gebruikt had. Na het instaleren van de app werkte alles terug perfect. Ook had ik met het demonteren de bekabeling beschadigt en deze konden ze me gratis bezorgen, ondanks dat het dus mijn eigen fout was. Echt een top klanten service.

Prettig bedrijf, met uitstekende service.

Mooi apparaat en werkt zeer goed, door de magneet bevestiging is er altijd wel een plekje te vinden om hem te bevestigen. Had wat vragen die ik gemaild heb waar ik snel een antwoord, en oplossing voor kreeg. Dus nogmaals top product, van top bedrijf.

Tevreden

Heb twee toestellen gekocht en dit is een ici uw als je ze alle bij in de app wil krijgen. MAAR dit werd keurig opgelost binnen de twee dagen . Dus voortreffelijke service, binnen de 24 u antwoord op mail, dat kan van niet veel bedrijven meer gezegd worden. Vandaar ben ik voorlopig zeer tevreden.

vriendelijk en behulpzaam

Eerst problemen gehad met de Onntrack pro +. Dit was nadat de nieuwe app geïnstalleerd was .Na wat heen en weer mailen de tracker terug op gang gekregen tevreden van de dienstverlening, Ten laatste dag nadien altijd antwoord op mijn mails goed zo doe zo verder!

Eerlijk en Goed

Na 4 goedkope "GPS"-trackers van 20euro/stuk besteld te hebben bij een andere firma, wanhopige pogingen gedaan om die geinstalleerd te krijgen, wat uiteindelijk niet lukte. Bleek zelfs géén GPS in te zitten. NU bij GPS-Partner degelijk materiaal gekocht, met een snelle levering, en met installatie die in een (snelle)wip gedaan was ;-)+een duidelijke APP... TOP! Zo tevreden dat ik er dadelijk nog eentje besteld heb.

GPS Partners kan ik zeker aanbevelen.

Bestellingen worden snel geleverd, ze zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar en reageren vriendelijk en snel. Een probleempje met de instellingen dat ik met mijn GPS-tracker had, werd snel en goed opgelost.

Ontzettend klantgericht en snel van handelen

Reageren ontzettend snel op vragen. Regelen zaken met de klant in het oog. Service gericht, maak je nergens meer mee!

Top product en top support

Heb de Onntrack 400 nu meer dan een jaar geïnstalleerd en ben bijzonder tevreden. Door handleiding bijzonder makkelijk zelf te installeren en de bijbehorende app is duidelijk en heel nauwkeurig. Ook de support van GPS Partner is super goed en snel. Heb het product ook aan een motormaat laten zien die deze daarna ook heeft aangeschaft en ook heel tevreden mee is. Eén maal aanschaf en daarna geen kosten meer. Echt top! Super blij mee!

Betrouwbare GPS-tracker met uitstekende support

De installatie van de app en GPS-tracker voor mijn boot verliep heel eenvoudig. De tracker werkt verrassend nauwkeurig en geeft mij gemoedsrust wanneer ik niet in de buurt ben. In het begin had ik wat problemen met het aanmaken van een account, maar na een kort mailtje naar de support werd ik snel geholpen. Dankzij een update en de vriendelijke en behulpzame medewerkers werkt alles nu zoals het hoort. Topservice en een aanrader voor bootbezitters!

Prima ondersteuning

Heel tevreden met mijn Eyon gps trackers. Via het webplatform kan je heel veel instellen en aanpassen. Wel ondersteuning nodig gehad om ze beide op 1 account werkend te krijgen maar de communicatie via e-mail verloopt zeer vlot.

Mir wurde bei jedem Problem zeitnah kompetent geholfen.

Ich hatte 2 Probleme bei der Installation des Trackers. Beide male wurde mir nach Nachfrage per Mail innerhalb weniger Stunden kompetent geholfen. Top Service. Vielen Dank.

Uitstekende after market service

Zonder problemen een service deel opgestuurd zonder daarbij kosten te rekenen. Top.

Goede service na verkoop!

Onntrack tracker gekocht maar wou niet linken met mijn smartphone ! Heb mailtje gestuurd over mijn probleem na een paar mails door en weer hebben ze zelf voor mij één acount aangemaakt en gelinkt van op afstand en nu werkt alles prima. Dat is service !!!! Misschien duurt het een paar dagen met de mails door en weer maar je wordt wel deftig geholpen een aanrader !!!

Schnelle und problemlose Abwicklung, guter Support.

Nach selbst verschuldeten Anfangsproblemen (der erste Account wurde unabsichtlich gelöscht) ist dank gutem Support nun alles OK. Der Tracker (Onntrack Portable PRO+) arbeitet sehr schnell und präzise. Viele Einstellungen, gute App, übersichtliche Webseite. Ich kann den Tracker nur empfehlen!

Professioneel en klantvriendelijk geholpen

Ik had problemen met mijn tracker, toen de klachten niet verdwenen , na het een en ander geprobeert te hebben , deze ter reparatie aangeboden. Toen bleek dat de tracker niet meer te herstellen was geheel kosteloos een nieuwe gekregen. Dat is pas service!!!!

Tracker niet meer te zien op app

Deze tracker is 5 sterren waard , als je een probleem ervaart, kan je via email ondersteuning krijgen , deze mensen doen zeker hun best om uw probleem zo vlug mogelijk te verhelpen , dit tot het opgelost is , daarmee zeker 5 sterren waard. Wat ik ook goed vind is ,dat je kan zien hoe vlug en waar de auto rijd, als je thuis bent , daarom zeker de aankoop waard

Super service en apparatuur

Hele fijne leverancier. Beantwoord emails snel als je vragen hebt, en bieden goede oplossingen als je een specifieke wens hebt. Tracker werkt erg goed.

Snelle accurate reacties

Ik had een probleem met mijn tracker. Via de mail contact opgenomen. Binnen een dag een reactie gekregen. Met de oplossing voor mijn probleem.

Topbedrijf met service.

In het verleden reeds enkele trackers gekocht en nooit problemen.Nu opnieuw een aankoop gedaan,meerdere trackers op 1 account lukte mij niet doch dankzij wat heen en weer gemaild werkt alles zoals verwacht.Ze laten U hier niet in de steek.Vandaar 5 sterren!!!

Top bedrijf

Hebben veel keuze aan trackers. Heb zelf de Onntrack 400 inbouw gekocht en werkt perfect. Mocht er zich toch een probleempje voordoen dan is er een zeer goed service team om het probleem te verhelpen. Top bedrijf.

Oplossingsgericht en razendsnel

Zeer snelle levering van de onntrack gps tracker . Zeer snel herstel van een inlog probleem . Geen afschuiven maar oplossen . Alles op dezelfde dag . Wie met mijn auto probeert te verdwijnen heeft vanaf vandaag (even) een probleem .

Super goede en betrouwbare trackers zonder abonnement.

Goede service en snelle levering. De trackers werken altijd en dat zonder abonnement! Ook bij vragen wordt er snel gereageerd en naar een oplossing gezocht. 5 sterren!

goede service bij eventuele problemen

Mijn tracker was plots gedurende een paar dagen offline en het aantal zichtbare satellieten bleef op 4 staan, ook de historiek opvragen kon niet meer. Enkel de locatie was nog zichtbaar, heel vreemd. De service dienst beantwoorde vlot elke mail die ik schreef. Heel tevreden.

Aston Martinlaan 56

3261NB Oud-beijerland

+31 186 614 670

Over GPS-Partner.nl

GPS-Partner.nl is een Nederlandse specialist in GPS-apparatuur en -oplossingen voor zowel consumenten als bedrijven. Het assortiment omvat GPS-systemen voor navigatie, fleetmanagement, tracking en sporttoepassingen. GPS-Partner.nl biedt zowel hardware als software, met producten van gerenommeerde merken en een focus op betrouwbare service, advies en ondersteuning voor de optimalisatie van locatiegebaseerde diensten.