Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen consequent positieve ervaringen aan bij Nuran. Klanten waarderen snelle service, vriendelijk personeel en vakmanschap bij het aanpassen en afwerken van kleding. Deskundig advies en persoonlijke aandacht komen veelvuldig naar voren. Over het geheel genomen is de tevredenheid hoog en klanten keren terug.
Ik ken Nuran al een aantal jaar, ook een tijdje mee samen gewerkt als consulente. Haar motivatie en enthousiasme voor haar werk bewonder ik enorm, ze doet het ook super goed ! Als ik nog andere producten tegenkom die mij interesseren, dan zal ik het via haar zeker bestellen want de service was uitstekend !
28 June 2026
Katrien
Neeroeteren
Lieve Katrien,
Dank u wel voor je fijne feedback.
altijd welkom, bij vragen aarzel niet en stuur gerust een whatsapp of bel mij.
Heel veel plezier met je aankoop, Liefs Nuran
Super aangename ervaring! Mijn trouwkleed perfect op maat gemaakt! Niets is te veel, zo kwam ik met een vraag om in mijn trouwkleed iets van emotionele waarde te verwerken, dit had niet mooier kunnen uitdraaien. Dankjewel om mij volgende maand met de volle zelfvertrouwen naar voor te laten wandelen!
23 June 2026
Danae
Zelem
Beste Danae,
Je straalde helemaal, het kleed past je heel mooi.
Heel veel succes en plezier op je trouw en vooral genieten.
Ik wens je een onvergetelijke dag toe .
Groetjes Nuran
Sinds jaren kom ik graag langs bij Nuran. Ze geeft het juiste advies en heeft zoveel ervaring dat je op beide oren kan slapen dat de uitkomst altijd perfect zal zijn. Als iets niet 100% mooi zou kunnen uitkomen zal ze het ook zeggen. Als een winkel mij gratis retouche aanbiedt zal ik er nog voor bedanken en naar Nuran gaan.
20 June 2026
Gwenny
Tessenderlo-Ham
Dank u wel voor je mooie feedback.
Het is zo leuk om te lezen dat je met tevredenheid je retouches komt ophalen.
Je bent welkom, ik geniet ook telkens van de fijne babbels .
Groetjes
Ze kan ongelooflijk mooi jouw kleren vermaken, herstellen, korter of kleiner maken. Ook zegt ze wat kan en niet kan en daarop kan je vertrouwen. Het trouwkleed van mijn dochter heeft ze korter gemaakt en iets speciaals ingenaaid en ook dit is weer prachtig gedaan. Ook het pak van mijn man is helemaal naar zijn postuur gemaakt en mijn jurk ook. Ook dit alles weer zo mooi en verfijnd. Nuran is altijd heel lief en vriendelijk en denkt met je mee. Ze is geweldig en zeer zeker een aanrader!
19 June 2026
Candice
Scherpenheuvel-Zichem
Dank u wel voor de mooie feedback.
Heel hartverwarmend, fijn om te lezen dat jullie allen tevreden zijn van de aanpassingen.
Jullie stralen, geniet van de heel speciale dag .
Perfecte service
24 May 2026
Marleen
Hasselt
Dank u wel !
Nuran hielp mij verder met het vermaken van een ceremoniejurk. Het werd op zo een perfecte wijze aangepast dat het zelfs niet zichtbaar was dat het ooit anders was geweest. Deze dame kent haar vak!!! Alleen maar respect en bewondering voor wat zij kan. Ook via deze weg nogmaals een hartelijke dank je wel.
22 May 2026
Griet
Engsbergen
Hartelijk dank voor de fijne feedback .
Leuk om te lezen.
Groetjes
Tijdens een workshop hebben we de producten van Malu Wilz mogen uittesten en de kwaliteit is onmiddellijk voelbaar! Nuran heeft ons alles zo fijn uitgelegd zonder aandringen en het was een super gezellige avond, voor herhaling vatbaar! Ik gebruik de producten ondertussen al enkele dagen thuis en de eerste resultaten zijn al zichtbaar, een gezonde glans, mijn gezicht voelt sinds lang terug zacht, zonder trekkerig of droog gevoel. Echt fijn om de producten te gebruiken met een fijn fris gevoel!
17 May 2026
Ludwina
Hasselt
Dank u wel voor je fijne feedback.
Blijf mooi, zonder twijfel met de juiste producten.
Tot snel, groetjes Nuran
De producten bewijzen zichzelf wanneer je ze gebruikt, daar ben ik zeer tevreden over. Nuran staat klaar om te helpen en heeft mij persoonlijk advies gegeven op basis van mijn huid en specifieke vraag naar producten. Kortom een geweldige ervaring!
13 May 2026
Veroniek
Tessenderlo
Altijd welkom, blijf mooi.
Super dank u wel voor je fijne feedback .
Groetjes Nuran
Als ik broeken en jurken en jassen laat korter maken die zijn altijd perfect! Ik moet ook niet lang wachten op mijn stukken om af te halen.
25 April 2026
Ilse
Tessenderlo
Je bent welkom. Dank u wel voor je fijne feedback .
Groetjes, Nuran
Verder werkt ze snel en nauwkeurig tegen een correcte prijs. De afwerking is ook top, heel anders dan de service die bepaalde winkels in de buurt iets goedkoper aanbieden. Om het achteraf te moeten laten herdoen en dus dubbel te betalen, daartoe ga ik mij alleszins nooit meer laten verleiden. Ze stelt ook uit zichzelf voor om kledij echt (gedeeltelijk) te hermaken, als het op een of andere manier niet goed zit. Ze ziet gewoon op het oog wat er scheelt. En last but not least: Nuran is altijd heel vriendelijk en correct!
16 April 2026
Ann
Scherpenheuvel-Zichem
Hoe leuk om deze feedback te mogen ontvangen.
Super dank u wel .
11 April 2026
Griet
Tessenderlo Ham
Dank u
Uitzonderlijk snelle service. De afwerking is werkelijk tot in de puntjes verzorgd en straalt pure kwaliteit uit. Ik ben oprecht ontzettend tevreden met het resultaat. Daarnaast is ze een bijzonder warme en lieve vrouw, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Voor ons is het duidelijk: ze heeft er een vaste, trouwe klant bij.
4 April 2026
L'intimo Mol
Nuran werkt heel professioneel en mijn retouches waren snel klaar. Je ziet niet dat de kledingstukken aangepast werden. Ik ben heel tevreden en kom zeker nog terug.
31 March 2026
Trui
Tessenderlo-Ham
Tot in elk detail afgewerkt Top service
26 March 2026
griet
Tessenderlo Ham
Nuran heeft de tijd genomen om mij persoonlijk advies te geven over Malu Wilz . Ik heb eerst alles kunnen uittesten met een persoonlijke workshop. Zo kon ik ervaren wat goed was voor mijn huidtype. Wat een service, zonder aandringen en een gemoedelijke namiddag. Ik ben helemaal verliefd. De Hyaluronic Active + is mijn skincare routine geworden. Dank u wel voor je tijd en advies.
25 March 2026
Linda
Antwerpen
Een zaak die alles in de puntjes afwerkt. Echt top, ik raad deze zaak iedereen aan.
24 March 2026
Christiane
Heppen
Nuran levert niet alleen fantastisch werk af, ze is daarbovenop ook nog eens zeer correct en professioneel. Altijd service met een glimlach.
22 March 2026
Sofie
Diest
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met deze retoucheuse. Ze is vriendelijk in de omgang en altijd goed bereikbaar, wat de communicatie heel aangenaam maakt. Daarnaast werkt ze snel en levert ze haar werk binnen de afgesproken termijn af. Het resultaat is bovendien van hoge kwaliteit: alles is netjes en mooi afgewerkt, volledig volgens mijn wensen. Ze heeft duidelijk oog voor detail en luistert goed naar wat de klant vraagt. Kortom, een betrouwbare en professionele retoucheuse die ik zeker zou aanbevelen.
21 March 2026
Ilse
ZICHEM
Leuke feedback, super dank u wel.
Groetjes, Nuran
Heb moeten zoeken waar ik het product kon bestellen. Eenmaal besteld ging het verder heel snel ( de levering). Het product was prima verpakt , met nog 2 kleine monsters erbij. Ik ben heel tevreden en erg blij met het product
12 March 2026
Inge
Echt
Dank u wel, graag gedaan .
Groetjes Nuran
Wij gaan voor al onze retouches naar Nuran. De kleren zijn altijd mooi afgewerkt en versteld en altijd op korte termijn. Ze blijft ook altijd even vriendelijk zelfs als er een spoedretouche moet gebeuren.
9 March 2026
Martine
LaakdaL
Dank u wel voor je fijne feedback .
Groetjes Nuran
Heel snelle en nauwkeurige afwerking voor retouches . Ook de producten van Malu Wilz zijn aangenaam en doeltreffend. Mijn huid is helemaal opgefrist. Dank u wel
3 March 2026
Linda
Dank u wel voor je fijne feedback.
Het doet mij een groot plezier om te lezen dat je u verzorging gevonden hebt bij Malu Wilz producten.
Wat een verschil met andere retouche zaken die ik reeds bezocht! Wil je graag een vriendelijk onthaal, een snelle service en mooi afgewerkte herstellingen? Dan kan ik je Nuran haar zaak warm aanbevelen!
2 March 2026
Anja
Tessenderlo
Wat leuk om deze mooie feedback te mogen ontvangen.
Dank u wel
Ik bracht mijn trouwkleed binnen bij Nuran om het in te maken en een gedetailleerde aanpassing te doen aan de décolleté. Nuran heeft dit perfect uitgevoerd. Dankjewel!
24 February 2026
Fien
Alken
Dank u wel voor je feedback.
Veel plezier op je mooie dag, je gaat stralen.
Ben altijd tevreden, top madam!
19 February 2026
Mercy
Laakdal
Je bent welkom, dank u wel voor je feedback
Engsbergseweg 125 A
3980 Tessenderlo