Pluspunten
Jullie hebben zeer goede produckten
Pluspunten
Super producten en een super gastvrouw!
VerbeterpuntenZo blijven doorgaan!
Pluspunten
Vlotte en snelle levering. Een probleem is op korte tijd opgelost. Hartelijk bedankt.
Pluspunten
Goede en concrete uitleg over de producten, Voordoen bij de gastvrouw
Verbeterpunten/
Pluspunten
Nuran weet heel goed waarover ze spreekt, ze geeft een zeer duidelijke uitleg en je ziet gewoon dat ze dit werk met veel plezier doet.
Pluspunten
- eerlijke adviezen - kwaliteitsvolle producten - vriendelijke mensen
VerbeterpuntenNergens iets op aan te merken
Pluspunten
Nuran is een zeer aardige dame met heel wat kennis over haar producten. Zonder zich op te dringen creëert ze een zeer gezellige sfeer op haar workshops en geeft iedereen persoonlijk advies.
VerbeterpuntenDoe zo voort
Pluspunten
Je voelt je meteen op je gemak.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Stipt, alles tot in de puntjes verzorgd, productkennis
Pluspunten
Je hebt de mogelijkheid om alle producten uit te proberen, ze is heel vriendelijk en is altijd bereid om ons te helpen als we iets niet weten.
Pluspunten
Super kwaliteit, toffe tips, leuke acties, vlotte communicatie. Bij missing snelle en praktische oplossing. Veel beeldmateriaal, visuele ondersteuning.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Goede producten
Verbeterpunten0
Pluspunten
steeds bereid om meer informatie te geven en vriendelijk
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenEen langere workshop, eventueel haarproducten ook proberen.
Pluspunten
Vlotte service. Heel vriendelijk
VerbeterpuntenMisschien wat meer uitleg over de producten maar ook niet te langdradig.
Pluspunten
Toffe ervaring met JAFRA! Het was een zeer aangename workshop, met kwalitatieve producten. Een aanrader voor iedereen!
VerbeterpuntenQuasi geen verbeterpunten, maar misschien kunnen jullie in de toekomst ook een tarief of pakket samenstellen voor studenten.
Pluspunten
Kwaliteit 30eur cadeaubon wat je sowieso krijgt Spontane en vriendelijke consulente
VerbeterpuntenRedelijk prijzig maar het is waarschijnlijk prijs-kwaliteit
Engsbergseweg 125 A
3980 Tessenderlo