Ge-wel-dig!

Nuran is een zachte, vriendelijke dame met een luisterend oor naar de wensen van de klant. Ze geeft prima advies en zorgt tijdens het proces dat ieder zich op zijn/haar gemak voelt. Een fijne, leerrijke avond met een mooi resultaat!

Snelle service!

Onze eerste ervaring was het verstellen van onze trouwkleding en dit was perfect naar onze noden aangepast. Als er iets moet aangepast worden dan bellen we Nuran zonder twijfel!

Gemakkelijk, snel, betaalbaar

Aangename vrouw. Ook eerlijk. Had een kleedje dat nogal open hing aan de borst en ze heeft dit heel mooi gemaakt zodat er minder decote te zien was. Was tans geen gemakkelijke stof Snel gemaakt, ze st. Een smsje als je het kan ophalen. Betaalbaar.

Super tevreden!

Vandaag voor het eerst langsgeweest. Hele vriendelijke dame en hele goede service! Sneller kan haast niet... Kan dit adres warm aanbevelen!

Nuran werkt heel perfectionistisch! Altijd in orde!

Vlotte service.

Zeker een aanrader om mensen naar te sturen.

Super tevreden!

Erg tevreden over de kwaliteit!

Nuran is professioneel met een vlotte service

De kwaliteit van haar werk is uitstekend! Bedankt

Prachtig resultaat!

Hele fijne ervaring voor zowel mij als mijn dochtertje. Nuran is echte make-up artieste!

Heel mooi en perfect afgewerkt mijn retouches

Ze is heel vriendelijk en kent haar job

Geweldig!

Superlieve vrouw, legt alles tot in de puntjes uit en geeft extra tips.

Zeer behulpzame vriendelijk dame. Ze levert topkwaliteit

Zeer behulpzame vriendelijke dame die heel goed waar ze mee bezig is. Super

Snelle, correcte en heel vriendelijke service. Onze 2 gala- en 2 avondjurken werden heel perfect (niet zichtbaar) aangepast.

Professioneel!

Al een aantal jaren klant. Vriendelijk onthaal, prima advies en correcte afspraken. Afwerking is top!

Perfect!

Nuran mocht mijn bruidskleren aanpassen, nadien zat het perfect. Topservice!

Super !

Ik ben een paar keer moeten terug gaan met mijn trouwjurk. Nuran is altijd even vriendelijk en niets is teveel. Ook de retouche is zeer proffesioneel gedaan. Super tevreden !

Goede service!

Snelle reactie op vraag voor bestelling en snelle levering!

Perfect!

Ik kan bij Nuran steeds (snel) terecht voor mijn retouches. Ze zijn altijd perfect in orde en ze zijn ook snel klaar. Heel klantvriendelijk!

Heel duidelijke uitleg en gezellige avond. Veel bijgeleerd ook praktisch vlak.

Perfecte en snelle service.

Nuran heeft een heel goede kijk op het probleem wat zich voor doet, heeft kennis van naaien. Alles is heel goed opgelost zonder dat het opvalt dat het verkleind is( in mijn geval) Heel goed afgewerkt en opgestreken. Heel verzorgd.

Supermooie afwerking!

Mijn trouwjurk was 2 maten te groot geworden na 2 jaar uitstel wegens de pandemie en ik vond hem niet mooi meer. Nuran zag meteen wat er allemaal aangepast moest worden om er weer een mooie elegante jurk van te maken. Ze voelde meteen aan welke aanpassingen er nodig waren. In twee fases heeft ze mijn jurk volledig geretoucheerd. Het lijkt alsof mijn jurk op maat gemaakt werd en de retouches zijn onzichtbaar. Supernauwkeurige en verzorgde afwerking. Een aanrader!!!

Topvrouw die weet wat ze doet!

Topvrouw met ervaring!

Nuran is een vakvrouw !

Al enkele jaren ga ik langs bij Nuran voor alle aanpassingen van mijn kleiding. Klein gaatjes, inkorten, maat smaller maken. Alles is mogelijk en alles is altijd perfect afgewerkt. Ze denkt altijd mee. Supervriendelijk. Gewoon de beste.

Zeer vriendelijke dame en haar werk is snel en gewoon top.

Topservice

Goede service. Fijne extra producties bijgekregen. Zeer tevreden.

Engsbergseweg 125 A

3980 Tessenderlo