Ik doe mijn pakjes altijd met plezier open, snelle levering en meestal een leuk cadeautje erbij .

De bestelling was weer met veel zorg en liefde ingepakt. Het is telkens een feestje om het uit te pakken, dank je wel.

Nuran gaf mij individueel advies en gebruik nu al mijn gekozen producten heel graag.

Nuran is top!!

Ze staat altijd klaar om je verder te helpen. Ze geeft ook goede tips mee en is niet alleen geinteresseerd om haar producten te verkopen. Ze wilt dat je met de producten de juiste keuze hebt gemaakt en neemt daar de tijd voor. Thanks sissy :-)

Fijne verkoopster die meedenkt met haar klanten. 1000% aanrader

Een goei verkoopster , fantastische vrouw

Nuran ik heb uw graag

Toffe mevrouw

Toffe mevrouw , er altijd een leuke verassing te vinden bij je bestelling . Snelle levering

Een hele fijne ervaring.

Een heel fijne ervaring. Nuran maakt graag tijd vrij om persoonlijk advies te geven. Ook de producten zijn top. Echt een aanrader!

Pakket is met heel veel zorg ingepakt

Supergezellige avond

Na een uitstel van 18 mnd (door corona). Wauw wat heb ik genoten van deze avond!! De Skincare avond was TOP!! Supergoede producten een echte aanrader. Mijn gezicht voelde keizacht :-) aan. Nuran je bent een Super Consulente :-) !!! Wie deze productjes nog niet gebruikt, kan ik deze super aanraden!! Nuran legt ze allemaal met hart en ziel aan jullie uit!!!

Fijne avond!

Fijne, vlotte dame met uitgebreide kennis en ervaring omtrent de verschillende producten. Presentatie met zorg en op een aangename gezellige manier gebracht!

Vriendelijk

gedetailleerde uitleg per vraag. vriendelijk en professioneel

Weer super genoten

Het was weer een top avond nuran You are the best

Afgelopen week mijn pakketje ontvangen. Net zoals altijd weer dik in orde en mooi verpakt! :) Vond het enkel spijtig dat er geen rekening gehouden werd met mijn voorkeur betreffende het cadeautje van de dag van de klant.

Ik ben helemaal weg van de parfums

Ik heb al een paar keer parfums besteld. Ik vond ze allemaal lekker ruiken. De geur vervliegt niet snel en de dag erna reukt het nog even intens en fris!

Welk product beschikt is voor mij

Het was echt heel leuk en gezellig, mevrouw Nuran was ook heel aangenaam. We willen het zelfs wel nog eenkeer doen. De producten vonden we ook heel goed! Dankjewel TeamJafra! Dankjewel mevrouw Nuran! Mvg Ayse Kahraman

Het was een gezellig avond :)

Twas een top gezellig avond

Zeker herhaling vatbaar Nuran je bent geweldig!

Zalig

Zo aangenaam en kennisvol persoon. Ben heel blij dat ik zo een leuke avond mocht ervaren met Jafra.. Ik wil zo snel mogelijk nog meer vrienden uitnodigen als gastvrouw.. Dankjewel Nuran! Tot zeker binnenkort !

Enthousiast

Super enthousiast omdat alle producten zeer goed zijn uitgelegd en mijn interesse in jafra producten Maximaal zijn gegroeid. Top avond gehad.

Gezichtsmasker is super fijn! Zowel als de lippenstift. Ben er super blij mee en ik beveel Nuran zeker aan!

Dit is een pracht kans en ervaring. Hier wil ik meer van. Grtjs Elvira

Super manager en consulente

Een super lieve vrouw , top verkoopster ! Je legt altijd alles heel goed uit , niks is je te veel . Je hebt altijd Heel veel geduld .. dank je voor alles lieve nuran

Professioneel advies

Het was een aangename ervaring. De producten die ik getest heb waren uit uitstekende kwaliteit. Nuran geeft aangepast advies.

Netjes…. Goede voorlichting… verstand van zaken

Engsbergseweg 125 A

3980 Tessenderlo