Ma sha ALLAH!

Baraak allahu fikhum voor jullie moeite SunnahCenter!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en betrouwbare boeken

Slecht.

Ik heb niet al mijn boeken ontvangen. Daarnaast zat er ook geen factuur bij. Terwijl ik wel voor ze heb betaald, ik mis minstens 4 boeken.

Top service snelle levertijden en goede kwaliteit

2 khimaars besteld en wat zitten ze niet normaal fijn ook de lengte is perfect de service en levering zijn echt top mijn advies naar jullie toe graag meer van zulke tie back khimaar van het merk al faeza aanschaffen in meerdere kleuren vooral de nude kleuren kan niet wachten erop.

Snelle service en aardige mensen

Wanneer boeken niet te verkrijgen zijn, nemen zijn persoonlijk contact met je op om samen een oplossing te bedenken. Ze stellen je zelfs voor om er een soortgelijk boek gratis bij te doen. Je ontvangt je boeken de dag erop.

MaShaAllah alles op tijd geleverd

Ik moest een ihraam hebben maar die heb ik nergens gevonden, uiteindelijk kwam sunnah center winkel ter hulpe.

Topp service en snelle levering!

(wel jammer dat het factuurblaadje niet bij de bestelling was geleverd). Voor derest snelle levering en fijne service!

Zeer snel verzonden

Ze hebben het snel verzonden en ik ben er dan ook zeer blij mee

Snelle levering Heel interessant boek Ben er blij mee!

Goed!

Ik heb hier 2 hoofddoeken besteld. Hierbij heb ik ze advies gevraagd via whatsapp en ze hebben daar netjes op gereageerd En snelle levering!

Super snelle bediening

DjazakAllahoe khayran voor de snelle bediening

Verkeerd bestelling

Eerst is de bestelling niet thuis bezorgd maar moest ik mijn bestelling ophalen. Ik heb een verkeerd bestelling gekregen. Deze gaat terug helaas

Uitstekend!

Snelle en goede service

Top ik vond meteen alles wat ik zocht

Ik vond het een fijne site ,in shaa allah zal ik vaker bestellen. Ik raad je aan om onderaan de site even een stukje te lezen over ‘sunnah center ‘ voelde me erg trots Masha allah hoe het is opgericht.

Kwalitatieve spullen en snelle bezorging

Fijn

Goede snelle service

Kaartjes waren extra stevig verpakt heel netjes gedaan.

Top boeken en in een hele goede staat geleverd.

Boeken heel snel en in perfecte staat geleverd. Ook heel goed ingepakt. Barakallahou feek!

Zeer slecht

Elke keer dat ik via jullie besteld heb wordt het vertraagd bezorgd. De track en trace geeft al twee dagen aan dat het bezorgd gaat worden rond een tijdstip maar het komt niet aan. Heel vreemd. Is zeker al de derde keer

Overzichtelijke webshop met snelle levering

De webshop is overzichtelijk evenals de productomschrijving. Na de bestelling krijg je netjes een bevestiging en de levering vindt snel plaats.

Denkt met je mee en zorgt voor een persoonlijke en prettig klantbeleving.

fantastisch

Goede levering, en producten. jazakAllah khair

Snelle levering! Leerzame boeken.

Wanneer ik hier bestel heb ik nooit spijt. De levering is altijd snel en belangrijker nog op tijd. Het assortiment is breed en veel nuttige en handige, leerzame producten. Alhamdoulilah.

Ik kon niet zien of het op voorraad was. K had bijna elders besteld, het was maar omdat ik geen haast heb

Goede service, uitgebreid assortiment

Ik heb de service als goed ervaren. Een van de producten die ik heb besteld was helaas uitverkocht, maar er werd direct contact met mij opgenomen en een alternatief product aangeboden. Hier akkoord mee gegaan en super snel de bestelling ontvangen.

Noordmolenstraat 7173

3035 RH Rotterdam