Klantbehulpzaamheid

Klantvriendelijkheid en zeer behulpzaam.

Ik zocht naar leerzaam islamitische speelgoed voor een kleuter en vond die bij sunnah center winkel. Ze zijn vandaag aangekomen. Ik ben er heel blij mee.

Hele goeie mensen

Vaak in de winkel spullen gekocht. Altijd vriendelijk mensen. Eerste keer besteld bij hun, en ook dacht ging snel en vlot. Heb alles in goede orde ontvangen!

Ik bestel hier altijd graag

Fijne website en veel spullen. Persoonlijk contact is via verschillende kanalen mogelijk, zelfs via Whatsapp. Je wordt goed geholpen.

Uitstekende service

Ma Shaa Allah, goede service. Niet alles van mijn bestelling was aanwezig maar ik werd meteen erover opgebeld en het is meteen netjes afgehandeld. Moge allah jullie barakah geven.

Heel goed!

Ze hadden een kaart niet op voorraad, ik werd heel netjes gebeld met de vraag of ze een andere kaart erin konden doen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij een bedrijf. Vond het heel netjes en waardeerde het. Van mij krijgen jullie dikke 5 sterren! Moge Allah swt jullie rizq verdubbelen in shaa Allah.

Altijd uitstekend.

Wat ik ervaar en wat vrienden ervaren: sunnah center heeft een top service!

Geweldig!

Veel leuke artikelen op voorraad en suuper snel bezorgd.

Snelle levering, makkelijk besteld.

Ik heb makkelijk kunnen bestellen. Levering was ook snel. Helemaal top dus! Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen. Ik zal hier vaker bestellen of de winkel binnenlopen!

Werd van alles op de hoogte gehouden & snel geleverd.

Heel goed. Snel in huis.

Ik had mijn bestelling de volgende dag thuis. Alles ging gewoon vlot en duidelijk!

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Snelle verzending en aankoop voldeed aan verwachting

Ben tevreden en het is voor herhaling vatbaar

Helemaal super

Helaas werd de busnummer verkeerd doorgegeven en ik werd niet direct beantwoord via WhatsApp

Sneller service

Heel snel geleverd!

ماشاء الله

Heel goede ervaring

Perfect!

Goed geholpen, wal-hamdolilaah

Supersnelle verzending en bezorging!

Erg tevreden met dit bedrijf. Uitgebreide collectie. Alleen maar goede ervaringen gehad.

Ik ben een tevreden en terugkerende klant Alhamdulillaah.

Snelle levering veel keus

Ik had er iets meer van verwacht.

Ik had pocketboekjes ipv foldertjes verwacht. Desondanks ben ik heel blij met de info. Dankuwel!

Goed!

Goeie service en snel. De boeken zijn duidelijk en makkelijk te lezen en te begrijpen!

Hele goede service!

Er was achteraf een product niet op voorraad en dit hebben ze mij meteen laten weten. Mijn bestelling geannuleerd en direct het geld terug ontvangen. Nu heb ik een nieuwe bestelling gaan en de dag erna heb ik het al ontvangen. Super goede service!

Noordmolenstraat 7173

3035 RH Rotterdam