Alhamdulilllaah

Bismillaah Netjes verpakt, mooie kleur en het ziet er mooi uit maa shaa Allah.

Perfect niks te klagen

Mijn pakketje werd snel verzonden en is heel huids aangekomen.

Super snelle service en duidelijk

Nog op de zelfde dag, of avond zelfs werd het pakketje opgestuurd naar postNL en de emails die ik ontvang zijn duidelijk. Heel blij met de service!

Snelle verzending, goed contact

Contact met verkoper was prima, daar de bestelde kleur er niet meer was. Neemt de tijd om te communiceren. Ook verzending was snel. Aanrader!

Zeer snelle service

Zeer vriendelijk en snelle service.

Netjes mashalah

Moge Allah swt jullie winkel succesvol maken inshallah! Barak Allah swt feekom

Slecht

Bestelling zou vandaag binne zijn is er niet en ook geen bericht van wanneer wel . Alles leek goed snel antwoord alles maar uiteindelijk zero kan aan die post nl liggen maar tovh

Vlot, betrouwbaar en interessant

De bestelling van de boeken verloopt altijd vlot. Ik ben blij dat deze boeken ook gecontroleerd worden en huppel steevast naar beneden voor mijn pakketje omdat ik weer wat interessante boeken erbij heb!

Vriendelijk, professioneel

Ze hadden namelijk een product te kort en onmiddellijk hebben ze mij gebeld en gevraagt om het product te vervangen met een ander. Netjes!

Top service!

goede communicatie! Aardig personeel! Snelle service!

Aangenaam verrast

Ik vond de user interface en het bestellen erg makkelijk en aangenaam. De site ziet er ook mooi uit.

Goede service allahuma barek feekoem

Mijn pakket was door een onbekende fout maar een verkeerd afhaaladres gegaan. Gelukkig is deze terug gehaald en alsnog naar mijn huisadres verzonden. Kreeg netjes reactie op mijn whatsappjes en er werd direct actie ondernomen. Barak allahu feekoem.

Goede service en snelle afhandeling van bestelling

Super goed

Heel vriendelijk en duidelijk

Duidelijk en snelle afhandeling

Prima ervaring.

Makkelijk op de site te bestellen en navigeren. Snelle bezorging en fijne communicatie.

Top islamitische winkel voor meer dan alleen boeken

Juiste product in goede orde ontvangen!

Gewoon goed

Snel en vriendelijk

Alles verliep heel vlot en duidelijk

Jammer dat niet alle artikels in voorraad waren op de website, maar voor de rest verliep alles heel gemakkelijk.

Topservice!

Bestelling maandagvroeg geplaatst, meteen verwerkt en diezelfde dag nog verzonden! 1 product hadden ze niet op voorraad en kreeg ik meteen een appje welk alternatief ik zou willen. Dit getuigt van topservice, zeker aan te raden!!!! Oh en ze hebben zelfs curlygirlmethod haarproducten ;)!

Precies zoals verwacht

Lijstje ziet er in het echt nog leuker uit! Allahoemmabarik

Professioneel

Zeer nauwkeurig en ordelijke berichtgeving. De geleverde producten in uitstekende staat !! Zeer tevreden Doe zo verder ❤️

De boeken zijn fantastisch ik krijg er veel kennis door op moge Allah jullie hoogste rang van het paradijs schenken❤️

Noordmolenstraat 7173

3035 RH Rotterdam