Super service!

Meedenkend, betrouwbaar, breed assortiment, correcte Manhadj.

Mooie en praktische product.

Uitstekend!

Na het plaatsen van mijn bestelling direct een e-mail gehad. Tussendoor bij elke stap van het pakketje op de hoogte gehouden en de volgende dag in huis! Dienstverlening zoals het hoort, bedankt!

Beste

De service was top alles was moei en netjes verpakt.

Geweldig!

De bestellingsproces verliep vloeiend. Mijn bestelling ook snel ontvangen en binnen 1 dag. Geen op of aanmerkingen!

Professioneel en snel

Het pakketje is snel verzonden. Nadat de bestelling kapot binnenkwam is er gelijk actie ondernomen om samen te zoeken naar een passende oplossing.

Heel tof!

*****

Er waren enkele spullen niet in voorraad en uw collega belde mij er netjes over terug, zelfde dag het geld terug gestort gekregen. Zeer tevreden

Snelle en correcte service

Mijn ervaring bij sunnah center was zeer . De bestelling werd snel geleverd.

Uitstekend!

Super snel bezorgd en alles was in orde. Zeker voor een herhaling, bedankt! Groet, Asmae

Snelle levering en top boeken!

Ik had de boeken snel binnen en zeer interessante & leerzame boeken.

Very nice

heel goed, hij nam contact met me op om mijn bestelling te wijzigen. het artikel was niet meer beschikbaar. ze gaven me een ander alternatief. heel goed .

Heel goed.

Op voorhand heel vriendelijk en behulpzaam, bestelling verliep vlot op de website en ik kreeg zoals beloofd de bestelling een werkdag later toe, netjes ingepakt ✅

Super aardig personeel

Aardig en begripvol

Overzichtelijk, duidelijk en snel!

Overzichtelijke webshop, snelle update bestelling en levering!

Boek besteld en 2 dagen later in goede orde ontvangen!

Top service!

Ik wilde het bezorgadres veranderen in het factuuradres. Werd zonder problemen opgepakt.

top service en snelle levering

top winkel

Snel

Snelle levering bedankt voor de boeken! Een tip voor jullie doe de boeken in een stevige kartonnen doos. Toen ik mijn pakketje kreeg bij de afhaalpunt schrok ik vanwege omdat ik de Koran had besteld en het slecht was verpakt. Verder bedankt voor de service!

Heb goed persoonlijk advies gekregen.Vriendelijke en behulpzame medewerker . Ik raad het iedereen aan .

Correcte levering

Papaya-olie in glazen flesjes besteld. Is goed verpakt verzonden en heelhuids aangekomen. Goed produkt tegen schappelijke prijs.

Snelle verzending en levering, goed assortiment

Super!!

Super leuke dingen!! En echt super snelle service!! Jullie zijn echt een aanrader!!

top website goeie Service!!!!

top website goeie Service!!!!

As usual goed service!

Bestel hier al jaren en wordt nooit teleurgesteld!

Noordmolenstraat 7173

3035 RH Rotterdam