Zeer goed. Snel en netjes
goed verzorgde punctuele levering
Uitstekende service
Gemakkelijke website en snelle levering
Het product kon ik bij Vitacijn veel goedkoper verkrijgen dan bij mijn apotheek. En snelle levering!
Goed verpakt produkt voor een schappelijke prijs
We stood in awe
Je kunt als leek niet de kwaliteit van supplementen beoordelen, maar de afhandeling is snel en probleemloos.
Alles goed
Het is voor mijn zoon en het gaat hem goed af.
Bij de bestelling geen problemen. De bevestiging vermeldde een datum van levering via Post.nl Deze werd niet nagekomen, enkele dagen later kreeg ik een mail dat de zending was overgedragen aan Post.nl met datum van levering: de originele datum, enkele dagen geleden. Dit werd ook door post.nl bevestigd. Werd uiteindelijk de volgende dag bezorgd.
Ik krijg wat ik bestel , tegen ,marktconforme prijzen!
De prijs is hierin bepalend, goedkoper dan bij Vitals
Nette en snelle levering, too
Ik betaal voor bezorgkosten maar ik moet het pakje alsnog zelf ophalen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij verzenden een bestelling verzendkostenvrij wanneer het bestelde bedrag hoger dan € 50,00 is. In uw geval was het bedrag lager, vandaar dat er verzendkosten in rekening zijn gebracht. Of een pakketje thuis wordt bezorgd, is iets dat niets te maken heeft met wel/geen verzendkosten betalen. U had gekozen voor de optie om het pakketje thuis te laten bezorgen. Echter, er was niemand thuis toen de postbezorger voor de deur stond. Daarna wordt het pakketje naar een ophaal locatie gebracht. Marieke - Vitacijn
Het staat hierboven eigenlijk al in t kopje: De levertijd is absurd; dat zijn we niet meer gewend. Bestellen en dag erna leveren, dat willen we. En als t van heel ver komt kan t een dagje langer duren. Maar niet 4 of 5 dagen. En vervolgens leveren ze iets totaal anders. Dus begint t weer van voren af aan. Ik wacht nog op de levering, duurde dus weer lang. Geen idee of ik nu wel de bestelde spullen krijg. Ik bestel niet meer bij Vitacijn, want er zijn alternatieven genoeg die wél in een dag kunnen leveren.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas heeft u de verkeerde producten ontvangen. Dit is niet de bedoeling geweest en niet netjes. Hiervoor hebben wij excuses gemaakt en de fout hersteld. Zoals eerder aangegeven naar u toe is er een storing geweest bij PostNL. Daarbij is en blijft het extreem druk bij PostNL. Hier kunnen wij helaas geen invloed op uit oefenen. Wij hanteren een levertermijn van 1-3 werkdagen. Vaak lukt het ons om direct een bestelling te verwerken en diezelfde dag te versturen. Echter, als het bezorgbedrijf vertraging heeft, kunnen wij daar helaas niets aan doen. Marieke - Vitacijn
Snelle service, scherpe prijs.
Via mail op de hoogte gehouden van diverse producten. Het geschikte product was makkelijk te bestellen en bevalt goed.
Zee r goede service en levering.
Op de website niet vermelden dat een produkt niet leverbaar is, maar wel rustig de betaling accepteren!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas heeft u een product op de website kunnen bestellen welke momenteel niet leverbaar is. Dit is een fout vanaf onze kant welke niet netjes is. Onze excuses hiervoor! Marieke - Vitacijn
Oké
Binnen Nederland kunnen ze niet met 2 dagen leveren. Zondags besteld. Nu zondag een week verder en nog niets. Vind dit echt niet kunnen!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals eerder met u gecommuniceerd, is er door de enorme drukte bij PostNL vertraging ontstaan in het verwerken van pakketten. Uw bestelling hebben wij op 24 mei ontvangen en, door het Pinksterweekend, op dinsdag 25 mei in behandeling genomen en verzonden. Helaas ligt het buiten onze macht om als er problemen, drukte op storingen zijn bij een andere partij. Hopelijk heeft u ondertussen uw bestelling mogen ontvangen. Marieke - Vitacijn
Toegankelijke overzichtelijke website. Bestelling in 3 dagen ontvangen. Goede communicatie mbt levering. Product bekend, dus wederom besteld.
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.