Verschillende keren gebruik kunnen maken van mooie aanbiedingen. Producten werden snel en goed verpakt verzonden. Betrouwbaar bedrijf
Eerlijk en snel
Zo snel als mogelijk ,tijdens deze Corona tijd, was de levering!
Ik en mijn man gebruiken de supplementen Vitals elke dag en elke dag mama deze zijn een goed aanvulling op een gezonde leefstijl. Wij merken dat de weerstand nu veel beter is. We zijn minder vaak ziek. Wij raden deze supplementen dan ook zeker aan!
Alleen maar goede ervaringen.
Vandaag besteld morgen in huis prima dus
Zoals hierboven aangegeven.
Super en snel was de bestelling binnen
Uitstekend geen klachten
Reeds lange tijd cliënt bij Vitacijn. Nooit klachten. Altijd correct en makkelijk online te bestellen.
Goede prijs Snelle levering Alles was correct
Snelle levering, alles prima!
- Goed assortiment. - Altijd razendsnel bezorgd.
Ik ben super tevreden, met de producten en de snelle en goede levering
Ze hebben een goed assortiment tegen een goede prijs. Daarnaast wordt alles goed verpakt en snel verzonden. Ik heb al vaak bij vitacijn besteld
Het is prettig in gebruik
Ik hoef nooit te wachten op mijn bestelling! Hooguit 2 dagen! Prima service!
Ik bestel nu al enige tijd bij Vitacijn en ik ben zeer tevreden over de producten, snelle levering en service.
Bestellen ging super gemakkelijk en de volgende dag was alles in huis. Top!
Product zoals beloofd en voor een goede prijs.
Ik ben blij met Vitacijn vanwege de concurrerende prijzen en de snelheid van bezorging
Goede en vlotte levering
gebruik al enige tijd k2 180 mcg en curcumine van Vitals en dit is geweldig spul
Duidelijke communicatie met heel correcte prijzen.. een aanbod van zeer goede producten..
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.