Nette prijzen goede service en makkelijk vanuit de luie stoel te bestellen.
Voelde beduidend energieker. Minder moe. Minder last van verkoudheid/griep
Optijd snel en prijs kwaliteit prima Dank u
Ik heb al een aantal keer besteld bij Vitacijn. Duidelijke website en je kan eventueel ook advies vragen. Ik ben een zeer tevreden klant.
Snel geleverd en prima prijzen
Prima! Snelle levering en prima product.
Alleen jammer dat ik elke keer opnieuw een mail krijg om te laten weten dat ik tevreden ben...
Mooie prijs kwaliteit en snelle levering
Please stop with too many emails for "beoordeel"... Other than that great service!
Goede webwinkel, grote keuze
Altijd op tijd de juiste levering! Ook als het druk is bij de pakketservice. Ook redelijk lage prijzen voor natuurlijke verzorgingsproducten. Fijn!
Liposomale Vitamine C in capsule is niet makkelijk te vinden. Wel bij Vitacijn. En snel geleverd. Dank voor de goede service.
Alles voor zover ik weet op voorraad snelle levering
Fijne producten die ik nergens anders kan krijgen. Snel geleverd, fijne service.
Super snelle levering
ga zo door
Verschillende keren gebruik kunnen maken van mooie aanbiedingen. Producten werden snel en goed verpakt verzonden. Betrouwbaar bedrijf
Eerlijk en snel
Zo snel als mogelijk ,tijdens deze Corona tijd, was de levering!
Ik en mijn man gebruiken de supplementen Vitals elke dag en elke dag mama deze zijn een goed aanvulling op een gezonde leefstijl. Wij merken dat de weerstand nu veel beter is. We zijn minder vaak ziek. Wij raden deze supplementen dan ook zeker aan!
Alleen maar goede ervaringen.
Vandaag besteld morgen in huis prima dus
Zoals hierboven aangegeven.
Super en snel was de bestelling binnen
Uitstekend geen klachten
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.