Tevreden, maar eigenlijk had ik gevraagd om 'n avond levering zodat ik mijn bestelling zelf in ontvangst kon nemen
overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. goede communicatie.
Service was goed. Product was goed. En levering was goed
Spullen daags na bestelling in huis. Top!
Ik bestel bewust via deze site omdat er een korte levertijd stond, vervolgens krijg ik nadat ik betaald heb een berichtje dat het langer duurt en ze niet precies weten hoe lang. Uiteindelijk bijna maand verder in huis.
Beste mevrouw Reiniers, Bedankt voor uw beoordeling. Normaliter kunnen wij leveren tussen 1 à 3 werkdagen. In uw geval zou dat ook zo zijn. Echter, wij kregen later dan gehoopt bericht vanuit onze leverancier dat hun uitlevering was uitgesteld. Helaas is het dan ook voor ons een onmachtsituatie, hoe vervelend ook. Hopelijk bevalt uw bestelde product. Marieke - Vitacijn
Snelle levering.
Snelle levering en aardige mensen. Denken goed met je mee.
bestelling was op tijd en in juiste orde geleverd, alle bestelde artikelen waren van de hoogste kwaliteit. bedankt!
Bij Vitacijn zijn mijn supplementen van Vitals het goedkoopst
Tevreden om toch het nodige ook bij VitaCijn te vinden ; maar als je slecht 10% of gratis leveren krijgt dan is het niet schitterend en dan nog wanneer je al bevoorraad bent dan kan je niets anders doen dan passen en dan is het waardeloos
Vitacijn is klantvriendelijk gericht. De producten die ik nodig heb, kan ik bij Vitacijn bestellen. Mocht er wat zijn, dan krijg ik het altijd van te voren te horen (per mail). Ga zo door!
Ik bestel vaak bij vjtacijn. Goede service , en krijgt ALTIJD heel snel mijn bestelling
Snelle levering, goede prijs, zorgvuldig verpakt
Het bestelde artikel werd zonder problemen geleverd!
Goede uitleg van de produkten, helder zonder franjes, vlot verkoopproces en korte levertijden. Meer hoeft dat niet te zijn.
netjes op tijd bezorgt, breukvrij verpakt, en de artikelen zijn van goede kwaliteit
Altijd tevreden
Snelle levering. Spullen zoals vermeld.
Hoeft geen nadere uitleg toch?
Goede prijzen en snelle levering, lekker bezig:-)!
Nog nooit problemen gehad alles werkt heel vlot.
Juiste info m.b.t. tot levering.
simpel te bestellen snelle levering
Ruime keus, goede afhandeling van mijn bestelling. Gunstige verhouding prijs/kwaliteit.
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.