Nog niet
Ik zocht Liposomale vitamine C (die het best opgenomen wordt door het lichaam) en dat viel niet mee, tot ik bij Vitacijn terechtkwam. Snel besteld, snel geleverd. Dank! BTW: ik was verkouden (geen Corona!), nam 3 dagen 3 capsules, 2 dagen 2 capsules en dan de onderhoudende dosis van 1 capsule per dag... weg verkoudheid. Dank!
goedkoop product, goede service, snelle levering
correcte en stipte afhandeling van bestelling
Snelle verzending en ze denken mee!! Super!!
Snel bezorgdt ondanks kerstdrukte
Ik wilde graag de bestelling afhalen ivm langdurige post momenteel. Dat kon! Werd goed meegedacht of ik wel de goede plaats had omdat het een stukje rijden is.
Mijn bestelling is niet geleverd. Jullunemen de telefoon stelselmatig niet op en reageren (nog) niet op mijn email.
Beste meneer Heidinger, Rond deze tijd van het jaar is het extreem druk bij de postbezorging. Daarom duurt het, helaas, langer voordat uw pakketje is bezorgd. Wij hebben uw pakket verzonden op 8 december en deze wordt vandaag bij u aangeboden. Wij hanteren kantoortijden daarom is uw e-mail, welke wij afgelopen zaterdag hebben ontvangen, niet eerder beantwoord. U heeft vanmorgen een reactie ontvangen op uw e-mail. Hartelijke groet, Marieke - Vitacijn
Snelle en efficiënte afhandeling van bestellingen en op tijd geleverd.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding &n snelle levering
Helemaal top. Duurt wel iets langer met bezorgen.
Ik bestel de vlg keer weer bij jullie
Goede service en snelle levering.
Product was momenteel moeilijk leverbaar zijn hier van netjes op de hoogte gebracht. De aankoop kunnen annuleren en het geld snel terug gekregen.
Ik begrijp dat de service van bol.com ed onze normen heeft veranderd. Maar ik heb pas vandaag, na bijna een week de druppels ontvangen. Dat ervaar ik als zeer langzaam.
Beste mevrouw Tromp, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas heeft onze postbezorging het in deze tijd extreem druk. We moeten ons hier allemaal op aanpassen. Ook wij moeten in sommige gevallen langer wachten op nieuwe voorraad. Op de track en trace heeft u kunnen zien dat wij uw pakketje 1 dag na uw bestelling hebben verzonden. Helaas ligt de verdere bezorging buiten onze macht om. Fijn dat u uiteindelijk uw bestelling goed hebt mogen ontvangen! Hartelijke groet, Marieke - Vitacijn
Ik ben heel tevreden en noem uw firma altijd als mogelijkheid wanneer mijn vrienden en kennissen iets nodig hebben van suppletie
Lange wachttijd via postnl
had probleem met de juiste betaalkaart in belgie te vinden in nederland meer met achter betaling ging het ook vertrouwen naar klant prima was mijn eerste bestelling super daarvoor
Altijd als ik iets tijdig op de dag bestel heb ik het de volgende dag netjes verpakt in huis en de prijs ligt vaak enkele euro's lager dan bij andere aanbieders.
Ffuhfexgh
Goed voordelig en snel in huis
Reeds bekend produkt
De prijzen van de producten die ik koop liggen een stuk lager dan elders. De site is overzichtelijk en de levering is snel. Ik heb maar 1 maal contact op moeten nemen ivm levering en men was zeer klantvriendelijk.
Geen aanmerkingen
ik gebruik het product net een paar dagen dus nog te vroeg om te beordelen
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.