Ik bestel mijn vacramal de ene dag en de volgende dag al netjes bezorgd
bestellen was makkelijk, pakje snel in huis, communicatie over levering zorgvuldig
xxxxx
Dit was mijn eerste bestelling en die ging prima.
Snelle levering. Goede Kwaliteit producten. Een tevreden klant!
Snel antwoord op mail En bestelling snel in huis. Helemaal top !
Klantenservice reageerde niet nav klacht
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u geen reactie hebt ontvangen n.a.v. uw klacht. Wij hebben echter op uw gegevens geen klacht mogen ontvangen. Is er op dit moment nog iets wat wij voor u kunnen doen? Graag ontvangen wij van u een reactie. Marieke - VitaCijn
snelle levering , zoals aangegeven in de mail. Geen vertraging!
Doet wat het moet doen
Gemakkelijk manier om te bestellen, perfecte bezorging in keurige verpakking. Duidelijke communicatie middels de email. Duidelijk minpunt vond ik de recentelijke verhoging van het product wat ik al geruime tijd bestel, zonder communicatie daarover. Tevens het feit dat dit plaatsvond in deze heftige Coronatijd. Dit verdient duidelijk alles behalve de schoonheidsprijs !
Concurrentiële prijzen en snel aan huis geleverd volgens het afgesproken tijdstip
Zeer goede webwinkel, die betaalbare producten aanbiedt. Een onjuiste levering wordt vlot opgelost.
Ik voel me iets beter
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeer betrouwbaar.
bij vragen word je snel en goed geholpen. de bestelling wordt vlug geleverd. kortom zeer goede service.
Altijd goede levering. Bedankt. - Rogier
Keurig op tijd binnen gekregen
Niet binnen 24 uur geleverd, slechte communicatie hierover via mail, graag eerder informatie als het product niet op voorraad is
Beste mevrouw Slijkhuis, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hanteren een levering tussen de 1 en 3 werkdagen. U heeft op een donderdagavond een bestelling geplaatst. Hierdoor wordt deze niet eerder in behandeling genomen dan de volgende ochtend. U heeft de pech gehad dat er een weekend tussen zat waardoor uw bestelling pas na het weekend verzonden kon worden. Zoals eerder per e-mail aangegeven duurt het nog altijd langer dan gewenst voordat ook wij voorzien worden van nieuwe voorraden. Hier is helaas niets aan te doen. Marieke - VitaCijn
Snelle levering, redelijke prijzen
goede communicatie en goed service
Bij bestelling van meerdere producten, waarbij eentje niet op voorraad is, wordt gehele levering uitgesteld. Ruim 2 weken later pas ontvangen.
vatacijn doet wat ze zeggen alles prima op tijd geleverd
Levering duurt misschien iets te lang en zal volgende keer iets vlugger bestellen.
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.