Relatief snelle verzending. Helaas was het product dat ik kocht bij andere aanbieders beduidend goedkoper echter daar was het uitverkocht. Hier niet.
Gb
Hele snelle levering alles verliep goed!
Prima ervaring met product, bestelling en levering!
Positief verrast heb dit artikel jaren lang bij de apotheek gekocht daar was het de laatste maanden schrikbarend in prijs verhoogt. Ben zeer tevreden over de prijs en de snelle levering
Zeer tevreden met mijn eerste aankoop: snel geleverd, correct afgehandeld. Alles prima in orde!
goed bestelling duurde iets langer vanwege corona
Zie bovenstaande
De bestelling verliep vlekkeloos. Merk vitamines en de prijs zeer aantrekkelijk.
Goed product
Ik heb circa 10 dagen geleden mijn bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Om een vergelijking te noemen, bij een ander bedrijf heb ik afgelopen zaterdag een bestelling geplaatst en di was de volgende dag op zondag geleverd.
Ik Heb nog steeds niks ontvangen!!!!
Beste Carlette, Helaas hebben wij niet alle lever- en bezorgtijden in beheer en zijn ook wij afhankelijk van andere partijen. Wegens corona duren leveringen helaas langer dan gehoopt. In uw geval zat tussen bestelling en levering een weekend en koningsdag. Daarbij heeft PostNL het enorm druk met pakketjes bezorgen. We hebben via de track en trace gezien dat u uw bestelling inmiddels hebt ontvangen. Marieke - Vitacijn.
De vitaminen c was nergens op voorraad maar bij jullie wel
Ik heb onlangs telefonisch contact gehad met Vitacijn, naar aanleiding van wat vragen over gezondheidsklachten. Door dit gesprek heb ik een goed advies gekregen en heb naar mijn mening, een goede supplement keuze kunnen maken. De prijzen van de supplementen zijn ook aantrekkelijk. Zeker een aanrader waard om bij Vitacijn te bestellen.
is wat later aangekomen dan verwacht.
super goed
De bestelling wordt op tijd bezorgd. Deze keer is ook met mooie verassing!
Ook het juiste product geleverd.
Goede nette levering altijd!
Dit is mijn eerste keer bestellen bij Vitacijn en ik ben tevreden met de snelle levering. Over het bestelde product kan ik nog geen oordeel geven. Ik moet nog innemen.
Goede en correcte behandeling
Goede prijs van het geleverde voedingssupplement. Correcte levering.
Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed en werd heel snel en goed verpakt afgeleverd
tevreden!
Snelle levering i.v.m carona 1 daglater
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.