Snel en goede website

De website werkt prima. Levering binnen 24 uur.

Levertijd is lang

Alweer, ondanks beloofde en aangekondigde volgende-dag levering, te late levering via PostNL

Het gebruik van dit soort producten vergt toch wel enige planning want neemt een volledige dag in beslag. Als dan levering wordt beloofd 'de volgende dag' én bevestigd door PostNL met uur-indicatie maar toch de volgende dag wordt uitgesteld naar weer de volgende dag, dit keer zonder uur-indicatie, dan moet de klant maar meteen behalve de toepassings-dag nog een hele dag thuis blijven en reserveren om op de levering te wachten (die kwam dan om 16u...). Ook de beloofde 'indien niet thuis, levering bij de buren' wordt blijkbaar niet toegepast. Overigens heeft het product 0,0 resultaat gehad, na een week zorgvuldige waarneming van de reacties.

Correct en snel geleverd!

Correct en snel geleverd!

snel geleverd en afterpay mogelijkheid

Voor Vitacijn gekozen vanwege Afterpay mogelijkheid, dat is een verschil met de andere leveranciers van hormonale testen van Medivere.

Snel, netjes, goed.

Duidelijke website, goede prijskwaliteit (goedkoper dan anderen bij zelfde product), snelle levering.

Prachtig wat betreft bestelling, snel actie, snelle levering. Betaling na levering vind ik ook ideaal. Alles naar wens

Prima, snelle levering!

Ik kan niet anders zeggen, dan dat dit bedrijf aan mijn verwachtingen heeft voldaan!

Er was een foutje gebeurd in het huisnummer , maar dit is door Vitacijn correct en snel opgelost geweest

alles perfect in orde

webside is overzichtlijk bestelling in orde en degelijk verpakt

Kwam op tijd aan, geen problemen. Beetje aan de prijzige kant is alles.

Kwam op tijd aan, geen problemen. Beetje aan de prijzige kant is alles.

Snelle levering!!

Hele nette service

Ondanks fout vanaf mijn kant, een hele nette service om het probleem op te lossen!

Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid, uitstekende klantenservice

Direct en correct

Snelle levering en heldere communicatie.

goed service

Netjes geleverd, vriendelijk te woord gestaan

Eerste keer besteld bij dit bedrijf. Snelle nette levering en bij een vraag heel vriendelijk te woord gestaan aan telefoon.

Gunstige prijs en snelle bediening

Vlugge levering!

Producten duidelijk omschreven! Vlugge levering!

Goedkoop en netjes op tijd leveren

Alles is goed gegaan Zoals het hoort daarom 5 sterren

Levering prima, maar niet verwittigd dat het product niet voorradig was. Pas nam mail kreeg ik wel onmiddellijk antwoord

Afhandeling van mijn bestelling is feilloos verlopen.

Ik ga hier zeker nog bestellen.

Venekoterweg 42

8431 HH Oosterwolde

Over Vitacijn

Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.