Geweldige matrassen en het geld meer dan waard

De matrassen liggen perfect en zelfs beter dan thuis. Het enige wat ik wel wil vermelden is dat de onderlakens te laat waren opgestuurd. Daarvan konden we dus niet van genieten tijdens onze vakantie.

Vriendelijk ontvangen en weinig wachttijd

Wel keuze en proef liggen; weinig ondersteuning van de verkoper. Product lijkt nu prima echter wel duur.

Het was een gestroomlijnd proces. Goed en kundig personeel!!

Snelle, vriendelijke en goede service, heerlijk matras

Vriendelijk ontvangst. Er werd tijd genomen om onze wensen duidelijk te krijgen. We konden proef liggen op verschillende matrassen. Toen alles duidelijk was, haalden ze onze oude matras uit onze camper om als mal te gebruiken voor het nieuwe matras. En konden wij, onder het genot van een kopje koffie en met uitzicht op het atelier, wachten op ons matras. Deze was in een uurtje klaar en werd netjes in de camper gelegd. Het oude matras konden we daar achterlaten. Daarna zijn we (via De Wit Schijndel) op vakantie gegaan. Het matras slaapt heerlijk. We zijn er echt heel blij mee!

Leuke ervaring met goed resultaat

Hoofdkussen voldoet niet aan mijn verwachtingen

top service en kwaliteit

Hele goede opzet

Goed opgezet met ruimte voor advies en persoonlijke aandacht

Topmatras, top service, top geregeld!

We hadden een afspraak gemaakt voor de drive-in om een topmatras aan te schaffen. We werden gastvrij ontvangen en met iets uitloop werden we vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en kregen we goed advies. Matras werd opgemeten en werd de topmatras ter plekke op maat gemaakt en konden we na ongeveer 1,5 uur weer op pad met onze caravan met een nieuwe topmatras. Super service, en zeer tevreden met onze aankoop! we slapen fantastisch op ons bed.

Geweldig, super service en een heerlijk matras

Heel gastvrij ontvangen en een heerlijk matras, zeker een aanrader

Uitstekende service en kwaliteit!

We werden zeer snel en effectief geholpen. De matrassen zijn super!

Zeer professioneel

Alles verliep vlot met aandacht voor de wensen van de klant.

Zeer correct en snel geholpen

De matrassen in onze Fendt voldeden niet. Na uitgebreid advies gekregen te hebben en op verschillend matrassen gelegen te hebben werden de matrassen direct gemaakt. We konden ter plaatse wachten met koffie en de productie van de door ons gekochte matrassen volgen of even naar de nabij gelegen IKEA en/of woonboulevard lopen. Wij hebben alles gedaan. Na terugkomst kregen we wederom koffie en werden de matrassen in de caravan gebracht. We hebben er inmiddels een week op gelegen en ze bevallen super. Dit bedrijf kunnen wij u dus absoluut aanraden.

Zo blij dat ik deze drive-in ontdekt heb en de beslissing genomen heb om een afspraak te maken.

Bij aankoop van een oude 2e hands mobilhome dacht ik dat het oke was om een oude matras van de zonen in de alkoof te leggen en klaar is kees. Maar echt goed slapen ging niet. De afmetingen klopten niet waardoor er een gat was. De matras was ook te dik waardoor je quasi onbeweeglijk op je rug moest blijven liggen. Afin, allesbehalve comfortabel of aantrekkelijk. Na een forse investering voelt het alsof ik gewoon thuis in mijn eigen goede bed slaap. Hierdoor valt de investering compleet in het niet. Ik ga nu gewoon thuis in de mobilhome slapen omdat ik maar niet genoeg kan krijgen van de luxe. Echt een aanrader: snel, gemakkelijk, op maat, persoonlijk, professioneel en supervriendelijk onthaal en begeleiding.

Geweldig goed geholpen

Plezierige mensen die adequaat adviseren en supersnel leveren

Nieuwe matrassen voor in de caravan, prima product en klaar terwijl u wacht! Hoe vaak maak je dat nog mee!

Goede servíce

Snelle fabricatie van een nieuwe matras op maat! Het matras geeft geen wahw effect maar is wel goed! Voor thuis kochten we een Ikea matras en die vinden we tot nog toe even goed en maar 1/3. Van de prijs! De vorm voor een queensbed hebben we hier wel!

Klantvriendelijk, super

Leuke ervaring, prima matras

Prachtige showroom, netjes ontvangen. Leuk om te zien hoe je matras gemaakt wordt. Resultaat zijn we blij mee, slaapt heerlijk.

Binnen 1 week is de matras geleverd,naar volle tevredenheid.

goede service wachttijd tot klaar is is niet lang

je hebt matrassenfabrieken en je hebt Het Matrassenatelier!

zowel 2 matrassen op maat van onze campervan (met een afgeschuinde kant en 1 matras in 2 delen zodat deze kan gekanteld worden om een kast onder het bed te openen langs boven): alles in perfectie, vriendelijkheid bij iedereen (onthaal, adviseurs, chauffeur bij aflevering thuis...) en 6 maand later ook voor echtgenote kussen op maat laten maken (alle standaard maten langs korte kant te groot) en binnen het uur weg met 2 kussens (1 gratis omdat we onze matrassen hadden gekocht 6 maand ervoor). Kortom: verrassend fijne ervaring in deze tijden (waar klant meestal op de 2e plek komt...)

Gewoon, alles top geregeld.

Vriendelijk, vakbekwaam.

Supergoed, boven verwachting

Wij hebben de oude matras meegenomen omdat de caravan in spanje staat. Was geen enkel probleem. Proef gelegen, keuze gemaakt en besteld. Afgesproken om het zes weken later thuis te laten bezorgen, een dag voor we vertrokken. Ook geen probleem. Inmiddels ervaren dat het echt super goed slaapt. Heel erg vriendelijk geholpen en zeer zeker aan te raden

Supermatras

Erg goed geholpen en mee gedacht. Vakkundig gedaan terwijl ik nog wat specifieke wensen had. Supersnel gemaakt en in gebruik genomen. Vanaf eerste nacht geen pijn meer gehad en heerlijk weggedroomd! Bedankt.

Geweldig concept en top product

Een aantal maanden geleden een matras laten maken. Goed geadviseerd en geholpen door Tom en zijn team. Binnen een uur een matras kunnen voelen, advies gekregen, matras op maat gemaakt en in camper gemonteerd. Inmiddels een aantal keren op geslapen. Heerlijk! Een aanrader! Super tevreden.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel