Vriendelijk correct kwaliteit

goede uitleg vriendelijk snel geholpen leveren kwaliteit

ZIJN GOED GEHOLPEN

TELEFONISCHE AFSPRAAK GEMAAKT WERDEN METEEN GEHOLPEN MOESTEN ALLEEN WEL EEN PAAR UUR LANGER WACHTEN VOORDAT TOPDEK KLAAR WAS

Service en kwaliteit TOP

Wij kochten een nieuwe matras voor onze campervan. Ontvangst met kop koffie, heldere, vriendelijke en duidelijk uitleg over de mogelijkheden. Na onze beslissing wat we wilden aankopen, maakten wij een kleine wandeling naar het shoppingcenter in de buurt en binnen 2 uur werd onze nieuwe matras netjes in de camper ingeladen en mochten we ook de oude daar achterlaten. Ik zou Seminautic iedereen aanbevelen die niet tevreden is van zijn huidig matras in camper, boot of caravan. Maar ze maken ook matrassen voor uw gewone bed thuis.

Perfect!

Geoliede machine

Wat een fijne service!

Hartje zomer, midden in de vakantieperiode, kunnen we binnen het uur op een afspraak langskomen. Afspraak bevestiging in de mail. Vriendelijke ontvangst en heldere uitleg over de mogelijkheden. Proefliggen om het juiste matras te kiezen. Terwijl ze in het atelier aan de slag waren werden wij voorzien van een (tweede) drankje. Na 45 minuten ligt ons nieuwe matras in de caravan. Het oude matras wordt kosteloos gerecycled.

geweldige service

Proefliggen met goede uitleg erbij, vakkundig opgemeten in de caravan. Je kunt kijken hoe je matras wordt gemaakt en binnen 1 uur ligt je nieuwe matras in je caravan. Herbben er heerlijk op geslapen.

Geweldig wat een top bedrijf

Duidelijke uitleg, eer klantvriendelijk en wat een mooi bedrijf. Erg leuk om het proces van maken te kunnen zien. Een aanrader!

Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Prijzige matrassen, maar het moet gezegd: als je ze eenmaal hebt laten aanmeten lig je ook echt als een God in Frankrijk. Wat een verschil met het matras die je standaard in je camper hebt. We hebben het nieuwe matras nu een dikke maand in onze camper en elke keer als we met onze camper op pad gaan is het naar bed gaan een feestje. Zeker met de nieuwe hoofdkussens (met naamlabel, cute!) die we gelijk maar bij het matras hebben aangeschaft. Tip: tweede kussen gratis bij aanschaf van een matras. Doen. Als je er toch geld tegenaan smijt, dan wil je ook de complete beleving. Nog een tip: bij een afspraak op dinsdag, woensdag of donderdag krijg je een gratis hoeslaken. Wel zo fijn als je portemonnee toch al moet bijkomen van voornoemde diepte-investering. Tijdens het proces van info, proefliggen, opmeten matras en wachten word je steeds voorzien van koffie en thee en zeg nou zelf: hoe leuk is het om met eigen ogen te zien hoe je matras wordt gemaakt? Ons matras duurde iets langer dan normaal omdat er iets meer werk in zat, maar dat werd keurig van tevoren aangegeven. Na drie uurtjes (die omvlogen) reden wij mét ons nieuwe matras naar een prima camping in de buurt van Son voor een overnachting - aangeboden door Seminautic - om het matras gelijk te testen. Kortom: dik tevreden. Het is een investering, maar je krijgt er ook écht wat voor terug. We zijn er erg blij mee.

Ik kon perfect een afspraak maken, wij waren iets te vroeg maar werden direct goed ontvangen en verder geholpen. Hierna uitgebreid kunnen testen waarna wij een uurtje moesten wachten op de productie. In Son en Breugel wat gegeten en onderweg terug werden we al gebeld dat de matras klaar was. Keurig ingepakt meegenomen en aangekomen op de camping het matras geplaatst. Na 1 nacht wat wennen heerlijk 14 dagen geslapen op ons nieuwe matras. Binnenkort nogmaals twee weekjes testen.

We slapen uitstekend op de nieuwe matras!

goede ontvangst en perfecte service

De ontvangst bij Seminautic was zeer vriendelijk. We werden naar een tafel gebracht en kregen heerlijke koffie geserveerd. Vervolgens werd ons een adviseur toegewezen. Deze nam de maten van het oude caravan matras op en ging vervolgens met ons een nieuw matras samenstellen. Nadat het beste matras voor ons samengesteld was werd deze in het atelier gemaakt. Ook dit konden wij volgen onder het genot van koffie en/of frisdrank. Na ruim een uur was het matras klaar en door de leverancier in de caravan teruggeplaatst.

Nugget matras

Wij hadden na drie nachten slapen in onze nieuwe buscamper genoeg van het te dunne koudschuimmatrasje waardoorheen we de schotels voelden en onze schouders ook, nog dagen na het slapen. Dus de Nugget bij de zaak voorgereden op afspraak en een uur werd gepast en gemeten in het busje. Daarna keken we een uur toe op de fabricage van de nieuwe matras en we konden daarmee weer naar huis! Aan te bevelen. Mooi bedrijf!

Super goed geholpen

Ondanks dat we door file ruim 3/4 kwartier te laat waren toch nog aan maken van nieuwe matras begonnen Service is zeer goed

Persoonlijke benadering met betaalbare kwaliteit

De gehele afhandeling bij de aanschaf van een campermatras bij Seminautic heeft ons positief verrast Een nette correcte adviseur die voldoende de tijd nam en de juiste afspraken maakte. Prijzen zijn helder. Snelle en correcte levering. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe campermatras.

Goede ervaringen

Netjes en correct geholpen

Super bedrijf

Fijn welkom met koffie vriendelijk personeel . Daarna een perfecte uitleg en proef liggen tot de goed liggende matras gevonden is .

Super geholpen en snelle afhandeling terwijl je wacht.

Super geholpen en snelle afhandeling terwijl je wacht.

Goede service en goed product

Persoonlijke service

Zeker aan te raden !

Heel professioneel en klantvriendelijk !

Alles naar wens.

Nadat wij vorig jaar een matras hebben laten maken voor de camper, hebben wij deze zomer wéér gekozen voor matrassen van Seminautic voor 2 lengtebedden voor onze caravan. In de camper hebben we overwinterd is Z-Spanje en het matras zéér geschikt bevonden. Zodoende ook snel de keus voor de caravan gemaakt. Betreft Seminautic Exellent medium matrassen.

zeer aan te bevelen

zeer vriendelijke service, topkwaliteit en men komt alle beloftes na. een aanrader

Supersnelle correcte productie en levering

Klantvriendelijke ontvangst, goede uitleg en mooi product geleverd

Heerlijk matras

Afspraak maken ging eenvoudig. Op een zaterdag vanuit omg Rotterdam naar Seminautic gereden. Vriendelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie. Leuk dat je zo de werkplaats in kan kijken. Goed geholpen bij het kiezen van het matras en daarna konden we wachten tot het klaar zou zijn. Dat was iets langer als een uurtje later klaar. Nog 2 kussens gekocht en naar huis. Enkele weken later voor het eerst er op geslapen en ik moet zeggen… heerlijk! Geen zere schouder of rug de volgende ochtend. Ik zou 5 sterren hebben gegeven als de matras beschermer netter was aangebracht. Die stak hier en daar rommelig uit de lattenbodem dus die hebben we zelf netjes vast geniet.

We zijn zeer vriendelijk ontvangen met een drankje en hebben daarna een zeer professionele uitleg gekregen. De verschillende matrassen konden getest worden en werden op wens samengesteld. Een zeer leuke beleving.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel