Hele fijne ervaring , goed product.

Ruim tijd voor ontvangst en het intakegesprek , Het proefliggen als zeer positief ervaren met kundig advies. De producten waren binnen de beoogde tjd Gereed en voldeden aan onze verwachtingen. Bij vertrek werden er nog flesjes drinken aangeboden voor de terugreis.

Dat het zoveel verschil maakt …

Zoals de titel aangeeft “Dat het zoveel verschil maakt …” vanaf nacht 1 een veel betere slaap! Gelijk na de vervaardiging ter plaats op vakantie gegaan en het was het zeker waard. Goede uitleg en de keuze maak jezelf, dus ook de prijs….maar wat is slecht slapen in verhouding tot uitgerust zijn…dubbel genieten dus.

Een topmatras en top service

Nu hebben wij onze matras een half jaar. Wat slapen wij nu zalig in onze camper, geen rugpijn meer. Wij waren vriendelijk onthaald en ze luisterden naar ons verhaal welke matras wij wilden zoals een Tempur matras. Na 2 uur wachten, wat wij niet erg vonden, was onze matras klaar in onze camper. Bij het wachten hebben wij in de buurt een wandeling gemaakt tot aan de woonwinkel. Ik heb 1 ding spijt, dat ik zolang heb gewacht om een nieuwe matras bij Seminautic te bestellen.

Midden matrassen sluiten niet aan de matrassen

De 2 middenmatrassen sluiten niet goed aan omdat deze zijn afgerond en hierdoor ontstaan gaten tussen de matrassen en de middenmatrassen dat wordt door ons als zeer slecht ervaren en hebben hier wel spijt van dat we dit niet eerder gemeld hebben ondanks dat we eerder zijn terug geweest om de matrassen te laten veranderen voor 110 euro. Dus ja we hebben spijt is gewoon niet goed.

Na haar heupoperatie slaapt mijn vrouw weer als een Roosje.

Goede voorlichting gekregen. Hierna letterlijk ervaren hoe ons oude matras lag t.o.v. het nieuwe matras. Daarna alles op papier gezet, afspraak gemaakt wanneer ze de matras zouden leveren EN de afspraak nagekomen. Op de juiste dag het matras geleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur. Chapeau voor alle service.

We slapen als een roos

Ontvangst was prima, met kop koffie. Daarna zeer uitgebreide uitleg gekregen over de mogelijkheden van de soorten matrassen. Binnen 2 weken waren de matrassen klaar en hebben de eerste grote vakantie op onze boot heerlijk geslapen. Mijn vrouw moest na 3 weken, weer wennen aan onze matrassen thuis. Met één woord: perfect.

Correcte prijs kwaliteitsverhouding

De aankoop van een nieuwe matras was een avontuur op zich! Een uitje naar een camping waar we anders nooit zouden komen, een heel mooie toonzaal met zicht op de fabricatie van onze eigen matras, heel vriendelijke dienstverlening! Een kleine vermelding : We hebben wel enkele maanden last gehad van een chemische geur in de caravan die nu gelukkig wel zo goed als verdwenen is.

Excellent.

We waren een beetje te vroeg, echte Brabantse ontvangst, koffie, thee, krant lag klaar, je hebt mooi zicht op de werkplaats, mijn vrouw die naaister is geweest vond het prachtig. Daarna zijn we goed voorgelicht, verschillende matrassen geprobeerd, uiteindelijk gekozen voor een stevige matras met een koele laag erop; Vooral voor die laag was ik zeer sceptisch, thuisgekomen hebben we op de nieuwe matras in de caravan geslapen; het verdict: ik weet niet wat er na excellent komt maar het veel meer als excellent. Veel euro's maar voor ongekend comfort moet je echt naar seminautic.

Mijn ervaring in één woord SUPER

Dit heb ik nog nergens meegemaakt Goede afspraak , goed gesprek met duidelijke uitleg over matrassen , wij hebben 2 enkele matrassen en na 1 uur en 30 minuten waren ze klaar en werden ze in de camper geïnstalleerd zeer tevreden

Super goede uitleg en prima service

Het matras dat wij gekocht hebben is geweldig, we zwaarder dan het oude maar wij slapen er heerlijk op. Alleen de kussens die wij gekocht hebben zijn niet fijn en gebruiken wij niet meer, alleen voor sier.

Prima service , goede kwaliteit

Prima geholpen, duidelijke voorlichting en hulp bij de keuze van het voor ons beste mstras

Heerlijk slapen op een heerlijke dikke matras

Een verschil van dag en nacht. Van een dun slecht liggend matrassen waar je de planken door heen voelde naar een matras voor een heerlijke nachtrust echt een heel groot verschil

Goede voorlichting en dan keuze maken en ze worden meteen gemaakt.

Alles is super geregeld en als je een keuze gemaakt hebt na proefliggen worden ze gemaakt en netjes in de caravan gelegd. We hebben er nu een aantal weken op geslapen en wat een verschil. Heerlijke nachtrust gehad.

Topmatras goede service

Snelle engoede service

Super goede ervaring

Wij hebben 2 keer een nieuw mastras laten maken in onze campers. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Het is best prijzig maar daarvoor krijg je wel een snelle service en een goed matras!

Snel, vriendelijk, goede matrassen.

We slapen fantastisch op ons nieuwe campermatras en denken erover om deze ook voor thuis aan te schaffen.

Klantvriendelijk, eerlijk bedrijf, die je een terug een zalig slaapcomfort schenken op jou maat!!

We hebben vele positieve reviews zien passeren maar ook gehoord, dit heeft onze keuze gemaakt om met Seminautic in zee te gaan. Hiervan hebben we nog geen seconde spijt gehad. We reden tot ginds met onze camper, werden heel warm en vriendelijk onthaald. We kregen op een zeer duidelijke manier een woordje uitleg, daarna werd er naar onze wensen geluisterd en kwamen we tot een deal. Terwijl ze ter plaatse de matras maakte, hebben we de Ikea een klein 700m verder bezocht. Na onze middag versnapering was onze matras klaar en konden we ermee naar huis. Het slapen op deze matras is een heel groot verschil, net alsof we in ons eigen bed thuis lagen. Een echte aanrader !!! zeer degelijk materiaal.

Top matras

2 nieuwe matrassen laten maken voor in de camper , top eerst mogen proefliggen dan nieuwe matrassen gemaakt in een uur klaar en ze liggen heerlijk geen pijn meer in de rug . Vriendelijke mensen nemen ruim de tijd voor te helpen niks is te veel wij zijn heel tevreden

totaal perfecte dienstverlening en producten

Van het begin tot het eind een fijne aankoop ervaring, Of het nu het eerste telefonische contact betreft, het terplekke opmeten of de uiteindelijke plaatsing, helemaal perfect!!!

Fantastisch matras en vakkundig advies

Met de caravan naar Eindhoven gereden voor een nieuw matras. We kregen vakkundig advies en ruim de tijd om proef te liggen. We werden prettig geholpen. Na de keus voor het soort matras werd het bed in de caravan opgemeten en is er een mal vervaardigd. Het is leuk om je matras door het productieproces te zien gaan. Na een uurtje was het matras klaar en werd het in de caravan neergelegd. Het paste excact. Opvallend was hoe goed het hele proces bij Seminautic in elkaar zit. Verkoop, productie en betaling zijn perfect op elkaar afgestemd. Een geoliede machine zonder zakelijkheid. Respect! Deze zomer hebben we er drie weken naar volle tevredenheid op geslapen. Het was ons elke euro waard. Het bed is zwaarder dan het vorige waardoor het wat meer moeite kost om het omhoog te krijgen als je in de serviceruimte moet zijn, maar dat nemen we graag op de koop toe.

Professionele ontvangst

Zeer comfortabele topper!

Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken

Wij kochten voor onze caravan twee nieuwe matrassen. Het advies ter plaatse was duidelijke en de matrassen snel vakkundig gemaakt. Leuk om onder het genot van een kopje koffie de bedrijvigheid in de werkplaats te kunnen volgen. En de nieuwe matrassen liggen heerlijk.

heerlijk slapen

We hebben in onze vakantie het matras goed kunnen testen. 3 weken op geslapen. Rug en heup klachten waren stukken minder dan voorheen wanneer we in de caravan sliepen. Zeer tevreden dus met het nieuwe matras en de service.

Top service, vlot geholpen

Prima service, vlot geholpen. Matras wordt ter plaatse opgemeten, oude kon daar gelijk blijven om af te voeren. Levering / bezorging thuis was prima volgens afspraak.

Perfecte service

Het ging zoals voorspelt in de advertentie!

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel