In 1 woord Top!

Vanaf het maken van een afspraak tot de slaapbeleving op het gemaakte matras, klopt het bij Seminautic allemaal. Echt een mooi bedrijf met ervaren werknemers die service, kwaliteit en klantgericht denken goed beheersen.

Prima matras, duurde half uur langer dan afgesproken om te maken.

We hebben gewacht tot deze klaar was. In advertentie staat klaar binnen een uur. Dit was 1,5 uur. Matras was toen nog niet goed. Dit is in half uur gecorrigeerd.

Prettige ervaring

Uitstekend en snel geholpen

Er wordt goed geluisterd naar wat jij belangrijk vind….matras en kussens inmiddels goed uitgeprobeerd. Een ding is wel dat het niet echt goedkoop is maar dat is het zeker waard. Helemaal omdat het heerlijk ligt.

Geweldig in services en kwaliteit

We hebben in de jaren voor twee kampeer middelen een bed laten maken. geweldig s'morgen op afspraak en s'avonds lekker slapen. Je kunt hun proces volgen zeer vriendelijk personeel en zoals ik zij een top kwaliteit bed.

Prima geholpen en prachtig product!

Zeer vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Inmeten was een lastige klus en duurde hierdoor iets langer ivm aparte afmetingen en schuine stukken en rare hoekjes. Eindresultaat is in 1 woord fantastisch! Inmiddels ook mee op vakantie geweest en prima geslapen.

Top matras in 2 uur in de camper

Wij lagen al een tijdje te draaien in onze camper. Na de vele positieve reacties hier naartoe gereden en een matras laten maken. En hierna een aantal weken op vakantie. Wat hebben wij heerlijk geslapen!

Goede uitleg, vriendelijk personeel en een goede service.

We zijn uitgebreid geïnformeerd door vakkundig personeel.

Perfecte ervaring

Duidelijke uitleg en variatie, proefliggen, heerlijke koffie en tijdens het wachten uitzicht op de hardwerkende heren die je matras op maat maken. Kortom …. Een aanrader voor elke caravan, camper of boot. We slapen heerlijk nu!

Goede service en correct behandeld. Begint bij binnenkomst, keurig doorverwezen naar een tafel en koffie/thee aangeboden gekregen. Na ongeveer 7 minuten opgehaald door de verkoper. Ook die netjes alles uitgelegd. Daarna weer terug aan eenntafel gezet met thee/koffie. Binnen het uur naar de caravan en daar lag het matras met een presentje klaar. Alles getest en akkoord bevonden terug naar binnen om te betalen. Daarna nog de vraag of we koffie of thee of wat anders wilde voor onderweg en met een goed gevoel terug naar huis.

Prima op maat gemaakte matras tegen een redelijke prijs

Vriendelijke ontvangst zonder overdrevenheid. Duidelijke uitleg over fabricageproces, garantie en proefperiode. Na inmeting van de matrassen, wij wilden 2 nieuwe, werd de keuze voor hardheid gemaakt door proefliggen. Het productieproces daarna was goed te volgen door de glaswand door het hele gebouw en leuk om te zien.

Super klant gericht

Snelle afspraak, uitmuntende dame aan telefoon, super ontvangst, goede begeleiding in de keuze, binnen no time gereed

Super geregeld

Snel goed en netjes geregeld Super klant vriendelijk En nog overnachting op camping cadeau.

Super ontvangst en begeleiding

Heel goed ontvangen en de begeleiding in de koop is Heel goed.

Wij zijn erg tevreden over onze matrassen

Nu worden wij uitgerust wakker en geen rugklachten meer dus blij mee ,groot voordeel je kunt er op wachten ,een goede service!

Meedenken vriendelijk op tijd werken een dikke tien

Zelfs met zeer speciale wensen wordt er de tijd voor je genomen en volgt er een oplossing.

Ik heb een spierziekte die gepaard gaat met behoorlijk wat pijn, vooral bij verkeerde houding en verkeerd liggen. Dit was even een uitdaging maar omdat diegene die ons hielp heel goed luisterde en meedacht hebben we nu een heerlijk matras in de camper liggen die opgebouwd is uit meerdere laagjes en slapen we goed.

Excellente service

Prima geholpen door Stan, goed advies en tevreden met resultaat.

Prachtig georganiseerd en leuk dat we konden overnachten, wat ook picobello in orde was. Het supplement voor onder de matras vond ik dan wel zeer prijzig. Top.

Geweldige service en super kwaliteitsmatras!

We werden netjes ontvangen en onder het genot van een kopje koffie konden we al zien hoe de matrassen in een naastgelegen ruimte gemaakt werden. De verkoper nam onze wensen op en gaf diverse mogelijkheden aan, ook rekening houdend met ons budget. Na de diverse opties te hebben uitgeprobeerd (proefliggen), kwamen we tot een passende opstelling; we hebben gekozen voor 3 matrassen die aansluiten en tot een mooi passend geheel werden gemaakt. Het kostte iets meer tijd en het lukte de productie niet om de matrassen nog dezelfde dag gereed te krijgen. We mochten op kosten van Seminautic verblijven op een camping op ongeveer 10 kilometer afstand en konden dan de volgende morgen de matrassen ophalen. Nog één nacht wakker gelegen op het oude, harde matras maar de volgende morgen waren de matrassen klaar en het paste perfect. De oude matrassen konden we achter laten. We slapen nu echt heerlijk, het was de investering en de rit naar Brabant meer dan waard!

Dik tevreden

Super geholpen en zeer vriendelijk personeel, matras is ook super

Goede, vlotte afhandeling

Netjes welkom geheten met kopje koffie, daarna uitgebreid geinformeerd en daarna getest. Wij zijn tevreden

Allemaal goed geregeld, uitstekend

Het was perfect geregeld, en het matras ligt prima

Toppie

Erg fijne ervaring in de winkel ,en nu matras pas kunnen proberen TOP

Snelle deskundige service

Vriendelijk ontvangen met meerdere bakjes koffie. Ook omdat het voor ons bijna 2u rijden was met de caravan. Vervolgens goede uitleg type matrassen voor ons goed was. Daarna na 1,5u waren onze matrassen al klaar. Daarna als service nabij gelegen camping op hun kosten 1e nacht slapen op de nieuwe matrassen. Nu op vakantie in Oostenrijk geen spijt en slapen heerlijk, dus een uitgerustte vakantie.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel