Prima matras, prima service

Na uitgebreid proefliggen in het atelier gekozen voor een vrij hard matras. Na de levering was het voor mij even wennen, omdat het wat harder was dan mijn oude matras. Maar ik slaap er nu, na een paar weken, prima. Heel tevreden dus.

Prima geholpen Zeer snel klaar het nieuwe matras

Prima ontvangst en vlotte afhandeling

Fijn matras en boxspring

Wij zijn heel correct en professioneel geholpen! In de showroom werden er metingen gedaan en daarna maakte de adviseur een aantal opstellingen met verschillende schuimlagen. Echt top dat we op ons gemak konden testen. De helft van mijn vrouw kon trouwens anders samengesteld worden dan die van mij. Wist niet eens dat dit kon. Bezorging correct en snel!

Fantastische matras gemaakt

Alles, van binnenkomst tot vertrek, was tot in de puntjes geregeld. Eerst telefonisch een afspraak gemaakt en bij aankomst uitermate vriendelijk ontvangen met koffie. Daarna een uitgebreide uitleg en de matras werd gemaakt onder ons toeziende oog ( heel leuk om te zien). Daarna matras keurig in de camper gelegd en wij naar de camping voor een nachtje gratis proefslapen. Kortom GEWELDIG. Oh ja, een prima matras gekocht.

Een matras kopen was een top ervaring. Meteen bij aankomst in de watten gelegd en binnen het uur lag het matras inclusief kussens in de camper!

Snel en goed

Goede service en klantvriendelijk.

Slapen heerlijk

Fijn geholpen door vriendelijk personeel. Heerlijke kwaliteit van het matras. Zou het matras zo in mijn bed thuis willen hebben.

Geweldig concept en zeer tevreden

Zowel de ontvangst, de intake en de begeleiding als zeer prettig ervaren. De uitgebreide voorbespreking was zeer duidelijk en informatief. Ruim voldoende tijd om te proefliggen en vragen te stellen. Service en afhandeling volgens afspraak.

Uitstekende service

Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende en snelle service. Al aan verschillende personen aanbevolen.

Prima bedrijf

Vandaag nieuw matras aangeschaft voor in de camper , werden vriendelijk onthaald door medewerker Job. Na goede informatie en proefligging keuze kunnen maken ,en hadden na ongeveer een uurtje een nieuw matras in de camper liggen , dit alles tot onze tevredenheid. Al met al een top bedrijf , en zeker een aanrader.

Goed geluisterd en een fijn product!

Goede kwaliteit en een groot verschil met ons oude topdekmatras.

Specialisten !

Perfect geholpen. Na eerste maand slapen, is zeer zeker de moeite waard geweest. Klein (onbelangrijk detail) parkeren met caravan was niet de eerste keer duidelijk. Stonden bij de buren.

Perfecte service, goed advies, heerlijk matras.

Overzichtelijke en duidelijke website. Afspraak eenvoudig te maken. Parkeren en ontvangst uitstekend geregeld. Snel aan de beurt. Advies is vriendelijk en duidelijk. Krijgt alle tijd en ruimte voor vragen. We stelden nogal wat eisen aan het matras, maar door het proefliggen op verschillende matrassen was een juiste keuze snel te maken. Aflevering inderdaad binnen uur. Heerlijk matras. Als klant voel je je meer dan welkom.

Nog nooit zo lekker geslapen

Via internet (Facebook groep) zagen wij dat heel veel mensen ze tevreden waren met de matrassen van Seminautic. Dus wij een afspraak gemaakt om in te laten in onze camper. Na ongeveer een uur was ons matras klaar. We hebben ook gelijk twee kussen laten maken. Nog geen dag spijt van gehad. Sterker nog... Weer willen thuis ook zo'n matras. We hebben echt nog nooit zo lekker geslapen en zonder rugpijn wakker geworden. Echt top!

Leuk en professioneel

Prima hulp. Leuke omgeving. Goed resultaat

Goede wijn behoeft geen krans.

Snelle afspraak, goede ontvangst en informatie. Keuze aan koper maar de prijs doet het uiteindelijk.

Wj zijn zeer enthousiast over bedrijf en personeel

Zeer fijn ontvangst prima geholpen. Jammer dat we andere mensen met boot jullie aangeraden hebben maar dat ze absoluut niet vriendelijk en behulpzaam geholpen zijn. Waren van plan om bij jullue langs te gaan en vroegen of jul langskwamen bij de boot op 300 meter afstand kon niet. Vind ik erg hammer

Top naar alle tevredenheid geregeld

Alles naar wens verlopen

Na een vervelende ervaring bij een ander bedrijf, toch de gok genomen om hier de bestellen... Duidelijke site om te bestellen en na een paar dagen werd er gebeld, om af te spreken voor levering. Top! En ik moet zeggen het matras is perfect voor mijn rug. Binnenkort ga ik de matrassen/ toppers bestellen voor thuis.

Vakkundig en prettig geholpen met een zeer goed resultaat

Het pand was een beetje moeilijk te vinden,maar de verkoper heeft mij er prima heengeleid. Zeer goed en duidelijk geholpen. Waarna de koop snel was gesloten.de topper is ruim binnen de tijd gemaakt. Na 3 nachten erop hebben geslapen zijn we vol lof hierover.

Netjes professioneel geholpen

Keurige ontvangst en uitleg. Kwaliteit is prima, goede service.

Alles was geweldig

We hadden een afspraak om drie uur,klokslag drie uur werden we geholpen. We kregen een uitgebreide uitleg,we hadden de gelegenheid om alle matrassen uit te proberen. Om half vijf reden we huiswaarts met een nieuwe matras. Een geweldige service.

Super goed geholpen en geadviseerd

Super goed geadviseerd en geholpen

Super klantvriendelijke service!

Netjes ontvangen, duidelijke uitleg gekregen en prima aflevering.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel