Zeer goed tevreden

Zijn zeer goed tevreden ,vriendelijke bediening, Bij binnenkomst eerste indruk heel netjes Fijn opgevangen en vooral vakkundige advies

Super vriendelijk en snel geleverd

Stuk voor stuk zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Binnen 2 uur een nieuw matras. Geweldig!

Strakke planning, deskundig advies

Proces van afspraak maken tot matras in de camper plaatsen loopt zo soepel als op de website beschreven.

Super-service

Voor de tweede keer een matras laten inmeten en maken en ook deze keer weer super geholpen. Goede voorlichting, alle tijd om te beslissen en klaar terwijl je wacht.

Prima vakkundige service van enthousiaste mebsene

Meteen op afsprtijd geholpen Heel.goed advies, en docu materiaal. Snelle afwerking.kortom perfect . Hebben op camping al onze folder aan potentiële klant meegegeven!

Top zaak met top mensen, echte vaklui

Heel positief maar geef gewoon aan dat het wel wat langer duurt dan 1 uur

Perfecte service !!!

Wij werden vriendelijk ontvangen, men nam de mogelijkheden door, de meting werd verricht en binnen een uur lag het nieuwe matras er in. We konden toekijken hoe men het maakte. Vriendelijk personeel !! Een aanrader !!

Een zeer professioneel bedrijf

Een bedrijf waar sevice en kwaliteit voor op staat met. Vriendelijk personeel waar tijd en aandacht hoog in het vaandel staat.

Mooi bedrijf

Seminautic is een mooi bedrijf met degelijke produkten. Hartelijke ontvangst en duidelijke afspraken. Aanvankelijk ging er iets fout, maar dat werd zeer snel gekorrigeerd tot het gevraagde eindprodukt werd geleverd.

Supercool

Toffe ervaring, snel en superfijn. Heel fijn geholpen ook. Onvoorstelbaar dat het in 1 uur klaar is. Grote Complimenten.

Leuk team met jonge mensen. Bijzonder om te kunnen zien hoe je matras gemaakt wordt. Energie, goede service, klantvriendelijk.

Mensen met passie voor hun vak . Top ontvangst , heldere uitleg en tips gekregen vanuit hun ervaring . Een aanrader

Top matras

Prima website, keurig terug gebeld door de klantenservice. Op tijd geleverd. En keurig afgewerkte matras voor onze camper ontvangen. De bezorgers zijn netjes en beleefd. Zeker aan te raden. Enige minpuntje is het transport busje, dat ziet er niet zo representatief uit.

Uitstekende en zeer vlotte service, goede communicatie.

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het afleveren van de matrassen ervaarden wij de service als uitstekend. Jullie houden de klant goed op de hoogte van het hele proces en overleggen tussentijds indien dat nodig is. Logistiek zit jullie concept heel mooi in elkaar! Bedankt hiervoor.

Aandacht en kwaliteit

Op zoek naar een goed matras ivm klachten door aanwezige matras in onze camper, gekozen voor Seminautic nav de recensies en unieke mogelijkheid het matras direct te proberen en mee te nemen. Gastvrij ontvangen, tijd voor advies en proefliggen ,een matras gekozen. Tot nu toe er heerlijk op geslapen.

Goed. Top.

Klant vriendelijk. Komen afspraken na. Alles goed geregeld. Matras moeten wij nog uit proberen maar de eerste indruk ziet er goed uit.

Top service en levering, super tevreden.

Gedurende het gehele proces zeer professioneel geholpen en geadviseerd. Levering ging perfect en keurig conform afspraak

Goed geholpen

De wijze van verkoop en matras aanmeten voor de caravan was heel goed. Niets zelf opmeten, maar alles in overleg en prima advies. Of het matras ook zo goed is als het lijkt gaan we over een week of 6 uitproberen. Per die datum gaat de omruilgarantie dus ook pas in. Heel klantgericht!

Het was zoals jullie hebben belooft en erg vriendelijk; goede koffie en perfecte afhandeling.

Goed ontvangen. Mooie uitleg en snelle service!

Topservice

Vanaf de ontvangst tot de plaatsing van de matras in de caravan top geregeld! Heel leuk dat je kan meekijken hoe je nieuwe matras gemaakt wordt.

Vriendelijk personeel zeer kundig goed geholpen

Zie hier boven

Een campermatras in anderhalf uur!

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg, slaapplek werd ingemeten. Met een uur was het matras gemaakt en dit was achter glas te volgen.

Perfect geholpen

Snelle en vakkundige service