Reeds aanbevolen bij bevriende booteigenaar. Voorbeeld voor klantgerichtheid.

Prima kwaliteit en ontvangst.

We werden hartelijk ontvangen. Prima kwaliteit en duidelijke uitleg. Matras ligt heerlijk.

Ze maken hun verwachtingen waar

De klant is koning.

Matras besteld ligt perfect en een top service.

Gebeld en matras besteld geen standaard maat. Helaas bleek deze niet helemaal te passen. Bedrijf heeft deze kosteloos vermaakt zonder bijkomende kosten. Ik vind dit op de dag van vandaag erg netjes ! Top servoce complimenten en bovendien hele aardige mensen.

We zijn op zeer klantvriendelijke wijze ontvangen en aan een mooi matras geholpen.

Hoewel een beoordeling over een matras grotendeels over de slaapervaring dient te gaan, kunnen we daar helaas nu nog niet zoveel over vertellen. Maar dankzij de professionele wijze waarop we als klanten zijn ontvangen maken we ons over het eindproduct geen zorgen. Seminautic kunnen we zeker aanbevelen aan een ieder die graag professioneel, maar ook eenvoudig en snel aan een matras geholpen wil worden.

Tevreden

Eerste nacht lekker geslapen

Goede service en reeele prijs

Grappig dat ik met mijn camper de dag ervoor op hun erf mocht staan, incl stroom....

Top service.

Prima communicatie. Prima aanbod. Prima levering. Perfect.

Dit is een bedrijf die super goed luistert naar de wensen van de klant. En deze daarna goed verwerken in een top matras. Die zij met precisie binnen 1 uur voor je maken. Nogmaals bedankt

Snelle levering Vriendelijke mensen Duidelijke communicatie

Top geregeld

Goede service en ziet er netjes uit. Klein nadeeltje is dat ik zelf nog een keertje extra moest mailen omdat de buitendienst niet was ingeschakeld om het bed in de boot in te meten op locatie.

Top service en kwaliteit

Goed geholpen, luisterde naar onze wensen! En alles snel en goed geleverd! Lekker nachtje proefslapen wordt je aangeboden nou wie doet je wat? Ja oké, ze leggen zelfs je matras in de camper..maar op de vraag maken jullie het bed ook op kreeg ik toch echt het antwoord..sorry mevrouw dat zit niet bij de prijs in hahaha

uitstekend

erg prettig geholpen

Top dienstverlening

Netjes op tijd, klantvriendelijk, koffie in de camper terwijl je wacht en een heerlijk matras als resultaat.

Supergeweldig

Snelle service, je kunt precies zien wat er gebeurt. Alles past precies

Uitstekend en snelle service

Heel goed en duidelijk geholpen. Uitgebreide mogelijkheden om proef te liggen.

Mooi matras, goede service, klaar terwijl u wacht.

Prettig bedrijf en medewerkers. Kan niet wachten om het matras uit te proberen op vakantie.

Vriendelijk, snel, goede kwaliteit!

Wat een fijne ervaring! We zijn eerst een keer gaan kijken en proefliggen, een weet later zijn we met de camper terug gegaan en binnen een uurtje lag het nieuwe matras in onze camper. Tijdens het wachten ontbrak een lekker kopje koffie niet en voor de honden was er een bakje water. Super service!

Super geholpen, aardig professioneel en gastvrij

We zijn heel vriendelijk ontvangen Daarna professioneel geholpen Het matras is netjes ingemeten. Alles leek geen enkele moeite

Klantvriendelijk en professioneel

De medewerkers waren heel erg klantvriendelijk en de producten waren mooi en van goede kwaliteit. Ook de service was snel en het ontbrak aan niks.

een echte beleving !

Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.

Superklantgericht, prima en eerlijk advies

Een fijn bedrijf waar de klant op 1 staat, goed ingespeeld team, transparante opzet en eerlijk advies, de koffie en thee staan klaar om wachttijd voor het op maat maken van het matras te overbruggen. De Drive in is een superconcept waarbij na proefliggen de keuze gemaakt kan worden. Er wordt gedaan wat belooft wordt, meer dan een 10 kan ik niet geven!

Goede uitleg, netjes geholpen, en matrassen zijn gemaakt binnen de voor afgesproken tijd.

Heel goed advies en PRIMA resultaat!

De Matrassen fabriek in Son en Breughel Brabant heeft mij na deskundig advies van hun medewerker mij een PRIMA matras geleverd, waar ik inmiddels alweer 2 maanden uitstekend op slaap!

Klantgericht, maatwerk en zeer snel.

Keurig geholpen door de slaapadviseur. Verschillende mogelijkheden geprobeerd en besproken. Uiteindelijk prima maatwerk matrassen gekocht en ook maatwerk molton en hoeslakens. Matrassen direct geprobeerd en het is een wereld van verschil met de matrassen uit onze camper. Die matrassen waren overigens vrij nieuwe en volgens de camperfabrikant van goede kwaliteit. Maar toch een enorm verschil.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel