Klantvriendelijk, snelle service

Goed op afspraak, keurig werk geleverd

Vriendelijk personeel. Keurig werk geleverd en goed op afspraak

Professioneel vriendelijk en vooral goed bedrijf

2 matrassen voor de camper gekocht liggen heerlijk .Snelle service. Misschien niet de goedkoopste maar wel goed

Geweldige service

Wat een goed team en zeer klantvriendelijk

Geweldige service en super kwaliteit

We zijn nog nooit zo vriendelijk en correct behandeld door iedereen als bij Seminautic! De kwaliteit van het matras is super en ook heel snel klaar! Echt een aanrader!

fijne ontvangst, betrouwbaar, prima gesprek, kennis van zaken, hoge kwaliteit

Prettige ervaring, alles volgens afspraak, Bij terugblik geen negatief punt kunnen ontdekken. De reis zeker waard

Vriendelijk en vlot geholpen.

Vriendelijk en vlot door alle betrokkenen geholpen.

Super snelle service

Super snelle service

Prima product, snel en exact op tijd op de goede plaats geleverd

Verrassend snel geleverd. Prima afgeleverd. Niets op aan te merken

Warm welkom , goede service, leuk om ste zien hoe je matras geboren wordt. Dat je de campingnacht erbij krijgt is en top service. aanbeveling is ....je krijgt er zoveel koffie dat er wellicht ook iets eetbaars bij zou kunnen (desnoods betaald) Ik had zeker een broodje besteld ! na al die koffie!

Doen wat ze beloven!

Op basis van wat er op de website wordt vermeldt een afspraak gemaakt voor een nieuwe matras voor in onze camper. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd ons uitleg gegeven over de diverse soorten matrassen en de werkwijze. Hierna kon er op de diverse soorten worden proefgelegen. Na het maken van de keuze werd a.d.h van onze oude matras een nieuwe gemaakt. Binnen de afgesproken tijd was deze gereed en werd deze in de camper geplaatst en sliepen we diezelfde nacht op een heerlijke nieuwe matras. Klassee service en vriendelijk personeel en 100% tevreden klant als gevolg.

prima service

werken op afspraak gaat perfect, na ruim een uur reden we met een nieuwe matras in de camper naar een al gereserveerde overnachtingsplaats. Uiteraard heerlijk geslapen op de nieuwe matras

Door iemand met kennis geholpen

Vriendelijke ontvangst, goed en deskundig advies gehad. daarna uitproberen wat het beste voor ons was, met enkele aanpassingen voor mijn vrouw al snel de koop gesloten. Binnen een week twee matrassen geleverd die heerlijk slapen. Een tip: Als er twee verschillende matrassen zijn zou het makkelijk zijn als er de naam op stond, de bezorgers hebben de zaak moeten bellen om erachter te komen welke matras voor wie was.

Perfect geholpen

Snel en goed geholpen

Fantastische klantbehandeling en een topproduct

“De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.

Zeer goed tevreden

Zijn zeer goed tevreden ,vriendelijke bediening, Bij binnenkomst eerste indruk heel netjes Fijn opgevangen en vooral vakkundige advies

Super vriendelijk en snel geleverd

Stuk voor stuk zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Binnen 2 uur een nieuw matras. Geweldig!

Strakke planning, deskundig advies

Proces van afspraak maken tot matras in de camper plaatsen loopt zo soepel als op de website beschreven.

Super-service

Voor de tweede keer een matras laten inmeten en maken en ook deze keer weer super geholpen. Goede voorlichting, alle tijd om te beslissen en klaar terwijl je wacht.

Prima vakkundige service van enthousiaste mebsene

Meteen op afsprtijd geholpen Heel.goed advies, en docu materiaal. Snelle afwerking.kortom perfect . Hebben op camping al onze folder aan potentiële klant meegegeven!

Top zaak met top mensen, echte vaklui

Heel positief maar geef gewoon aan dat het wel wat langer duurt dan 1 uur

Perfecte service !!!

Wij werden vriendelijk ontvangen, men nam de mogelijkheden door, de meting werd verricht en binnen een uur lag het nieuwe matras er in. We konden toekijken hoe men het maakte. Vriendelijk personeel !! Een aanrader !!

Een zeer professioneel bedrijf

Een bedrijf waar sevice en kwaliteit voor op staat met. Vriendelijk personeel waar tijd en aandacht hoog in het vaandel staat.

Mooi bedrijf

Seminautic is een mooi bedrijf met degelijke produkten. Hartelijke ontvangst en duidelijke afspraken. Aanvankelijk ging er iets fout, maar dat werd zeer snel gekorrigeerd tot het gevraagde eindprodukt werd geleverd.

Supercool

Toffe ervaring, snel en superfijn. Heel fijn geholpen ook. Onvoorstelbaar dat het in 1 uur klaar is. Grote Complimenten.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel