prima service en persoonlijke benadering

Na lang zoeken vond ik deze firma die mij uitstekend adviseerde, maar het ook mogelijk maakte om de opgegeven afwijkende maten voor de matras in de uitvoering van de opdracht te verwerken. Maar ook de aflevering van de matras verdient een groot compliment. De matras werd op de afgesproken tijd bezorgd. De twee bezorgers waren zeer correct, beleefd en behulpzaam bij de plaatsing van de matras. Zoiets is een visitekaartje voor de firma.

Zeer positief

Alles conform afspraak, netjes ingemeten, conform afspraak geleverd, goede communicatie

Seminautic heeft een super service, vriendelijk personeel, degelijk advies en super eindproduct

Wij maakten een afspraak bij Seminautic voor het inmeten en leveren van een nieuwe campermatras. Na een super vriendelijke ontvangst werden wij uitgebreid en in alle rust geadviseerd om de juiste matras te kiezen voor onze camper. Uiteindelijk is dit de Excellent matras geworden. Tijdens het inmeten en wachten konden wij vanuit de barruimte de hele productie volgen. Al snel werd de matras op maat afgewerkt en afgeleverd in de camper. Wij zijn meteen doorgereden naar onze weekend camping en hebben heerlijk geslapen op de perfecte matras. Met dank! Seminautic!! Een échte aanrader om ook in de camper te slapen op een perfecte matras voor een uitstekende nachtrust.

Gewoonweg super

Er wordt alle aandacht aan je besteed. Het proef liggen was heel fijn. Ligt het matras niet goed? Dan weer een ander laagje erop net zolang tot het perfect is. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en doorgevraagd. Ons nieuwe matras is qua maat nagemaakt van ons oude matras welke we ook achter mochten laten. Binnen 1 uur na akkoord gingen we weer met matras naar huis. Super geregeld zo.

Supervriendelijk, deskundig en houden zich afspraak.

De matrassen zijn van topkwaliteit wij kunnen er alleen maar positief over zijn. Dank voor de service!

Vakkundig, vriendelijk en betaalbaar als je voor gezond slapen kiest..

Prettige tekst en uitleg bij persoonlijk uitzoeken materiaal, vriendelijke benadering en snelle levering!!!

Excellent matras, kussens en bedrijf !

Komen al hun afspraken na en de service is bijzonder goed! Iedere keer al we in ons schip in ons bed liggen genieten we na een half jaar nog steeds.

Uitstekend bedrijf.

Trefwoorden: klantvriendelijk-meedenkend-goede kwaliteit/prijsverhouding-prima service. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Uitstekend!

Uitstekend!

Geweldig!

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Je krijgt de mogelijkheid om veel verschillende matrassen uit te proberen. Het matras wordt ingemeten. Terwijl je geniet van een kopje koffie, kun je in de werkplaats zien hoe je matras wordt samengesteld. Klaar terwijl je wacht!

Wat een geweldige deskundige service....hier wordt een mens blij van!!

Een buitengewone kennis van zaken, proefloggen, foto's maken om te laten zien wat je rug en schouderpartje doen bij de verschillende opties! Daarbij zeer vriendelijk, behulpzaam...maar liefst 3 medewerkers die komen vragen of we nog koffie willen...een flesje water voor de terugreis...ja...echte service bestaat nog! Ik zie uit naar mijn nieuwe matras en de kussens!!

We zijn heel goed geholpen. We hebben de matras alleen nog niet uitgeprobeerd

Topkwaliteit voor goede prijs

Goed advies gekregen ,snelle en zeer nette levering van het topdekmatras

Het is even wennen

Een nieuw matras is even wennen .maar elke dag word beter nog even en moet de wekker weer zetten om op tijd wakker te zijn

Deskundig advies om een matras uit te zoeken. Proefliggen niks is teveel. Snel en makkelijk afspraak te maken om matras in caravan te krijgen. Op de afgesproken dag op tijd aan de beurt en na goed een uur hadden we een perfect op maat gemaakte mooi afgewerkt matras. Waar we in februari met veel zon en warmte al heel lekker comfortabel hebben geslapen . Top service deskundig

Perfecte service en klantbediening

In de zomer van 2020 een nieuwe matras voor onze caravan laten maken. Er werd alle tijd voor ons genomen en het matras werd keurig thuisbezorgd. Na een aantal weken vonden wij het matras toch te zacht. Daarop is het matras aangepast maar vonden wij hem te hard. Drie keer is scheepsrecht: het matras is opnieuw aangepast en ligt nu heerlijk. Aanpassing van het matras kost wel steeds 55 euro, dus het is al met al wel een prijzig matras gewordem.

Snelle service goede voorlichting

Geweldige service en goede uitleg

onze zoektocht naar nieuwe matrassen voor onze boot werd correct opgevangen en mogelijkheden uitgebreid uitgelegd..

Heerlijk relaxed slapen

Duidelijke en goede toelichting bij aankoop. Voldoende tijd gemaakt voor advies en lekkere koffie tussendoor Allemaal goed verzorgd Uniek om ok in het atelier te kunnen kijken hoe de matrassen gemaakt worden Prachtig open structuur van bet bedrijf!

Zeer fijn geholpen met veel kennis van zaken! Heel klantvriendelijk

Er werd alle tijd genomen en we werden stap voor stap geadviseerd. Matras keurig gemaakt op onze wensen en werd ook nog in de camper gelegd. De oude matras werd keurig in plastic gesealed zodat deze mee kon. Super service en zeer klant vriendelijk!

Zeer goede matras en heel vriendelijk en snel geholpen

Zeer goede en matras en heel vriendelijk en snel geholpen

Top kwaliteit met uitstekende service en advies.

Een bedrijf met gedreven vaklui die de tijd nemen om perfect, op de individu afgestemd, advies te geven. Het resultaat is een ongekend fijne slaap ervaring!

Geweldig die service

Slaap als een Roos op mun topper

Kan niet beter!

Erg klantvriendelijke aardige mensen. Duidelijke uitleg. Vakwerk en leuk dat je kan zien hoe je matras gemaakt wordt. Matras ligt super. Zeker een dikke aanrader.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel